17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко ми е за момчето, както за всички чужденци мъже по света, оженили се за българки.

Мулат си ти, мутрата му е типична европейска. И определено момчето е възпитано, не като нашенските дебили.

Женените за рускини са най-зле, хахаха

Каква европейска мутра, бре? Човекът има филипински баща и бяла майка.

Още по приятно ми е, че последните години, българските мъже изтрезняха от мита за най-хубавата българка в света, която насила беше налагана в обществото.

Много приятна, естествена снимка:-) Няма кич, няма муцунки и други простотии... Да са живи и здрави!

Моят пък е германец. Чисто бял!

Спомнете си форматът "Музикална акдемия", жури бяха Здравко от дует "Ритон", халтавия Фънки, Люси Дяковска и Георги Христов. Като ментори бяха включени Катя от Ритон, Мариана Попова и Рут Колева. Това беше по ТВ 7 2013-та, струва ми се !! Та мисълта ми беше, че тогава Поли имаше едно доста симпатично българче за сериозен приятел, той живееше при нейните родители и я напусна по време на формата. Бог знае защо, но си спомням, че ТЯ се покри с едно одеало и плака дълго пред погледа на зрителите. Лично мен са ми безразлични вече и тя и семейството й, така, че нека си живеят вечно в новото си жилище, извън погледите на Папараците и уличната суетня !! Животът си е техен !!

Друго по важно нямали та ни пишите за разни терзания и снимки на бащи ,майки и техните наследници. В очакване съм за снимка с бабите , дядовците от двата,рода.

Да са живи и здрави, ама папа Джо не е ли там от Филипините, Сингапур, то в Холандия са от кол и въже.

Красиви са и тримата. Дано са щастливи.

Много близко са му очичките нещо...

Истински холаднец! Браво!

Дойде време да я видим с нормална прическа .... на някои снимки

На теб какво ти пречи? Семейството е красиво, и изглеждат щастливи. При теб как са нещата?

Най - вероятно има индонезийски корен. От бившата холандска колония.Тези хора получават без проблем холандско гражданство. За сведение, изрусеният крайно десен Герт Вилдерс също е мелез. Какво значение има това?

Като са ти безразлични, защо клюкарстваш публично?

Този бившият, за когото говорите е голям боклук. Спи с мъже за пари и изнудва и тормози бившите си. Доколкото зная Поли Генова едва се е отървала от него. В момента тормози поредната си жертва, някаква богаташка щерка

Една от малкото публични личности, която ми е симпатична. Мила, естествена,усмихната и талантлива. Харесва ми цялото й семейство. Да са здрави и щастливи!

Поли е симпатяга и много талантлива. Има ум в главата и се отличава от колежките си. Сещам се за онова нещо Марианчето Попова.

Не ми е любимка,но им желая щастие! Семейство е важно да е силно и здраво! Иначе навремето идваше с онзи Вернер където работех и ужасен беше!! Долен използвач и арогантен!

Те германците колко са смотани не е истина... иначе има много хубави момчета, и аз преди бях залитнала по един, но си скъсах нервите... много са зле! Иначе за семейство сигурно стават, ако обичаш да командориш - възпитани са да слушат жените и да се подчиняват и се оставят да ги мачкат... и най-вече ги е страх, че при развод законите са такива, че им се взима всичко и плащат цял живот. Та общо взето кротуват и си търпят деспотичните немски дебели жени и само жално им шарят очите по рускини, украинки, българки.

Сладки са. Пожелавам им щастие.

Да са живи и здрави! Какво му трябва на човек? Семейство, деца и щастливи моменти, че скоро иде краят! Пу, да не им е уроки

Хайде и тази с западен, внесен отвън мъж... Свършиха ли се българските мъже, чуждопоклонници?! Това е поредната загубена капка кръв за страната ни, аз съм сигурен, че ще запишат детето си "холандец". Това трябва вече да се преустанови с мерки и да не се толерира - бъгларските жени се женят за български мъже и това е!

Симпатяги са, да са живи и здрави! Естествени, хубави млади хора...Не видях тук високите токчета на Златка до бебешката количка, нито наргилето до нейния любим. Каквото носиш в себе си - това изразяваш.

Красивии.Да сте много щастливи .

Много си зле, бе човек, и никакви закони не познаваш, явно от село не си мръднал. Малко ще е трудно да запишат детето "холандец".

Ами изобщо не е трудно

Живи,здрави и щастливи,браво Поли,съчетаваш кариера с хубав син.

Готини. Малкият е бонбон. Да са живи и здрави!

Ей, какъв тъп и малоумен "градски" малоумник трябва да си, за да не виждаш по-далече от носа си.. Вероятно виден представител на модните евро-хатлантически педали, нали?! Работя в с-мата на правосъдието и познавам законите, за разлика от градски маргинал като теб - в нормативните ни актове НИКЪДЕ няма точка или алинея за еднородова женитба, но идеята е, че заради такива тапири като вас това трябва да се вЬведе! В момента родовата женитба е морален акт от страна на родолюбците към запазване на българщината. Но при демографската катастрофа и изчезваща нация - това трябва да е задължително за всички олигофрени, дето се женят за ескимоси, чукчи, негри или мохамеданска паплач. Плюя на вашия мултикултурализъм, нещастни овци, чуждополклоннически. Не само, че източвате българска кръв, но и браковете ви с чужденци са обречени - друга култура и манталитет, перверзии и липса на ценности и след време развод! Но дечицата вече са с чуждо гражданство, възпитани и обучени в чужда среда! Те никога няма да се върнат в родината си.

Страхотни са. На тях просто им личи, че са щастливи. Пожелавам им цял живот да са така влюбени

Живи, здрави и много много щастливи и занапред!

Браво на Поли! Много е симпатичен. Живи и здрави :)

Българските мъже са с невероятен морал. Ерудирани, възпитани, не изневеряват, помагат вкъщи и с отглеждането на децата, просто като в приказка живеят жените, омъжени за български мъж XD

излез от пещерата, човече!

То и аз кат зетя - водя се българка, но съм от друг етнос.

Детето е българо-филипинче. Да е живо и здраво с мама Поли и тати филипинец с холандски паспорт.

Татуирана другото го кажете другите коментиращи

Да, българските мъже свършиха.

Взела си е симпатичен, усмихнат симпатяга. Браво! И детенцето е прекрасно. Радвам се за теб, Поли.

И да е Филипинец, не е срамно. Да са живи и здрави!

И защо това е новина, да попитам?!? Някой си пуснал снимки в Инстаграм и трябва да ми губят времето да чета за това... Че и да пиша сега, гледай ти ... :-)))

Кво ни го показва като мечка?

Има значение, той и оня татко с 2-те деца от норвежка така си е мислел, ама сега държавата ни да му помага да ги задържи у нас. Дано тоя е свестен и Поли и детенцето имат късмет.

Мъжът й е голям симпатяга - чаровен и усмихнат. Поглеждал ли си първо визуално как изглеждат бг мъжете. Второ със сигурност няма балканския манталитет и "възпитание" на Бай Ганьо. Има и свестни мъже, но масата е пълна скръб. Виждам естествени и лъчезарни хора без фалш и суета. Пожелавам им щастие!

Поли Генова българка ли е

Мисля си дали чак сега се е сетила кой е?

На чий рожден ден? На бащата или на сина?