17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нас милиция ни пази

Интересно как за някои хора дори и при леко неразположение веднага се намира болница, а за други тежки случай остава разкарване, молби, размотаване ... смърт

МАЙ ПИАР СИ НАПРОВИ МАРИНОВ.ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ ОЗДРАВЯХА ВСИЧКИ НЕИЗВЕСТНИ УМРЯХА

Е, и мен ме изписаха от болницата, ама не пишете за мен! Защо бе журналя смотани?

защо не се лекува според методите на Мангъра!Да не пие антибиотици,да стои с температура,да си облече пижамка и да си лежи в къщи пиейки течности!

Ами Мангъра вероятно има предвид, че на такива пациенти мястото им не е в болницата.

Интересно, много интересно! Пишеше вчера, или предния ден, че бил в много тежко състояние! Не можел дори да говори. И изведнъж, изписали го! Той най-вероятно е бил от тези с леките симптоми, но нали е популярен, излекували са го. Обикновения човек защо ли не се повлиява така бързо и положително от лечението????

Болни, висят по цял ден в мрежите.....

С две думи почти нищо му е нямало,но използвал връзки и се наместил да му обслужат егото.А други обикалят с линейките в търсене.

Че то 99% от хората се чувстват отпаднали всеки ден. Работа, деца, проблеми. Всичко това изсмуква всичката ни сила. Да тръгнем и ние по болниците да правим навалица?

Предлагам журналистите от дир.бг да минат по болниците и да проверят дали обикновен човек ще го приемат само със симптоми - отпадналост.... Те с пневмония не щат да приемат, та камо ли уморени само

това доказва, че обилното потене лекува коронавируса...

Стига черни новини. Сега ще пее ли?

Веско е безсмъртен ! Ще пее още столетия напред !

е много хубава новина. Дай Боже всички българи да се излекуват. На мен ми е много симпатичен, тъй като майка ми е от Полски Тръмбеш, и аз от неговата майка, без да я познавам, съм си просила цветя. Тя поддържаше чудна градина. Гласът му е божествен! Дано да ни радва дълги години с хубави песни!

Ах, сега ще има песен "Родните медици ни пазят"... Инак, бъди здрав, Веско и всички други бълари!

Всеки уморен се се чувства отпаднал

Че то 99% от хората се чувстват отпаднали всеки ден. Работа, деца, проблеми. Всичко това изсмуква всичката ни сила. Да тръгнем и ние по болниците да правим навалица?

Малко да се социализираме ;)

Приет в болница само с лека отпадналост? Това не важи за простосмъртните!

Демокрацията е ;АРИСТОКРАЦИЯ,ДЕМОС,РОБИ.

след една седмица се е почувствал зле.

Ти коя новина четеш ? Седмица по-късно обаче така и не почувствал подобрение, затова в петък се налага да го приемат в болница.

Само дето в болница приемат само със задух, освен ако не си Нинова или Маринов.

Препотих се докато четох новината.

се тая

Най-накрая ще отводним МВР болницата.

Изпотих се от тази новина

Буквално оня ден написахте ще е болен а ся вече ок????

Изпотил се е два пъти и му е минало като на куче!

Сигурно се е опитал да пее на докторите и набързо са го изритали.

Да набляга на ракията, силно да се изпоти и да отшуми високата му температура

Весо,чакам да изпееш"Моят Мънгър ме пази"

Веско милиционер ли е та в МВР болница....или щото е приятел на Цветан Цветанов, който уж не е ченге....ама Веско нали пя родната милиция ни пази...как да не го приемат.

Направи и ти песен за полицията и ще си осигуриш креватче.

нито съм певец, нито политик, камо ли да направя песен за милицията, но това не ти дава право да ми даваш акъл, ти гледай да си здрав да не ти потрябва креватче, че тогава само с връзки, ако имаш разбира се ще те лекуват...ха сега у лево с тъпите си съвети....подлизурко.

Сега може да направят нова ваксина за короната от потта на Веско.

и айде в болницата.... Обаче всичкие сме равни пред докторите нали? Коя е тая Бърза помощ дето е преценила че е за болница...първо, и коя е тая болница при такива симптоми дето приема????

Отново.

Само дето в болница приемат само със задух, освен ако не си Нинова или Маринов.

Хората берат душа в домашни условия, не им стига въздух и ги подмятат из болниците, тоя за една седмица подобрение нямал... И после иди вярвай на "здравната система", дето я има само на хартия и в главата на Боко. Бързо оздравяване пожелавам на човека, не е той виновен за повсеместния хаос.

Ужас. Да е жив и здрав ама явно още ще ни мъчи. Тоя не беше ли някаква дружка на ЦвЦв? За едни миринги питам ?

Митинги*