17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, ДИР не са педали.

Незнам какво развява Мадона, ама си е направила пак качествен ПиАр, щом я говорят още два дни...

Това което Израел прави с Палестин е ужасно и наистина трябва да се привлече вниманието на обществеността към този проблем. Откакто го има този конфликт е отнел живота на 7978 палестинци, от които 1620 са били под 18 години и на 1503 израелци, от които 142 само са били под 18 години. Това значи че за всеки убит израелец има 5 убити палестинци. Да не говорим за условията, в които палестинците са принудени да живеят. Не удобрявам действията на нито една от страните, но това, което прави Израел с тях е осъдително, особено като се има предвид историята на еврейския народ. Израел бавно но сигурно се опитват да завземат палестинските територии, и всичко това става с удобрението на САЩ.

Добре, че само удобряваш, ако одобряваше щеше да е страшно...

Поне подкрепям тезата си с факти, които са широко достъпни. Извинявам се за провописната грешка, между другото!

Не вземай отношение по въпроси, които не познаваш!

В Палестина воюват Израел и Садитска арабия. Палестинци - коренно насление са останали само изповядващите салафизъм подобно на саудитите. Всички палестинци-християни и представители на др. течения на исляма отдавна са изгонени от салфитите. Има агресори в Палестина, но със сгиурност не са само евреите. Християните от Палестина не са прогонени от евреите.

Ама никак даже. Те еврейчетата едни добри такива.

Мадона така фалшиво и безпомощно "пя" /все пак там се пее на живо/,че би трябвало да се откаже да се показва повече....все пак има достатъчно пари....но с пари класа и акъл не се купуват...парите не стигат и да се лекува "болно его "...жалка работа

Явно трябва да се намери трайно решение на конфликта с окупираните от Израел арабски територии.

Намерено е - да се пръждосват от Израел всички араби.

Евровизия е чисто политическо шоу, без абсолютно никакъв примес на каквато и да било култура, което в момента се изполва единствено за политическа пропаганда на неприятна за европейците предимно глобалистка идеология. В цялата история на шоуто една-единствена песен-победител - САМО ЕДНА за 63 години, постига успех ивън шоуто - Watrlooo на ABBА през 1974. Тази година на финала журито поставя на първо място представителя на Швеция. Що? Щото е негър. Миналата година журито поставя на първо място на финала представителя на Австрия. Що? Щото е негър. 2014 всички помним какво спечели - онова грозно нещо с рокля и брада. Песента-победител от 2016 никога не е пускана по ефира в Европа след конкурса - НИТО ВЕДНЪЖ. Нито по радио, нито по ТВ, нито в дискотека. Въобще. Което не е никак странно, защото тази песен губи и двете гласувания - и на журито, и на зрителите, но все пак е обявена за победител, защото е на кримската татарка Джамала, която, пък, благодарение на репутацията си на победител и огромната си простотия, тази година провали участието на усрайна, като изискваше от победителката Марув да прави политическа пропаганда, а тя отказа. Опитаха се да я сменят със следващите в класирането, но всички отказаха да си плюят на суратя. Ако сме страна със самоуважение, би трябвало да преустановим участието си в този кенеф по принцип - и като участници, и като зрители и гласуващи.

Зверски писъци за едно развяно знаме накрая и нито дума за кабалистичните символи, които самата Мадона разнася през цялото реме на сцената? Всевиждащото око/едно око, корона, въже и т.н. и т.н. в предаване, което щ се гледа от милиони европеци, повечето без да знаят какво гледат и как влияе на съзнанието.

Ами значи знамето на Израел си е пасвало към останалите идеално ;)

от Мадона и Марадона съм разбрал че колкото и да си постигнал пак можеш да се направиш за резил.

Евровизия винаги е бил политически конкурс. Най-нормалното нещо е да произлязат политически призиви от него. Мен повече ме притеснява педерастията, която се навира в очите на хората от този конкурс.

Schilo

Защо да е грешка? Мадона просто символично показа едно- че евреи и палестинци трябва да намерят път към себе си, защото им е писано да живеят заедно.

И едните рязани и другите рязани

Хачо Бояджиев казал на Батето (шеф на телевизията), че Курт Хауенщайн от "Супермакс" носел голям кръст на гърдите. Батето: "Сърп и чук ли да му закачим? Сноимай близък план спокойно!" :) Бог да ги прости и двамата! Та каква държава е Израел щом в 21-ви век министър гълчи телевизия защо се виждали определени знамена?

Това недоразумение Евровизия още ли се гледа!? А за Мадона-когато една певица или актриса започне да запада,на инат не се оттегля а започва да използва всякакви методи за да привлече внимание. Щото аз досега не знаех,че Мадона е толкова политически ангажирана иначе сексуално ДА!!!!!!!!

Ами ,пойнтересувай се....

Хайде, първо, ти да се поЙнтересуваш как се пише "поинтересуваш". И после вече, да ръсиш "съвети", "мозъци" и други екскременти.

Баба Дона знае как да е трендинг.

Израел е създадн върху територия Палестина. Като когато е създаден и решен в ООН, то е създаден заедно с още една арабска държава, макар и не наричана Палестина. Но в общи линии не признаваш ли Палестина, то не признаваш решението с което е създаден Израел. В началото евреите там са били едва 10%, но идват от други места. Имало е вариант да бъде създаден Израел в Нигерия. Но Великобритания е настовала да е върху нейна колония. Въобще колонизаторите са създали толкова беди. Това мешано като народности и вяра население по държави е и заради тях. Например Сирия е била Френска колония. Ирак британска. Не случайно и там имат държавите прави линии за граници, както са го разчертали колонизаторите. Иначе наистина не е правилно да се меша култура, а и например спорт, с политика.

Скандалното желание на палестинския народ да не му се крадат земите и да не бъде подлаган на геноцид...

Като "нашия" "расизъм", може би, срещу циганите, тука:

Стара тактика - с малки, режисирани "скандали", да се замазва, отклонява вниманието от голямото мазало.

Виждам в гръб две човешки същества,които са се прегърнали,а не са насочили оръжия един срещу друг.

"По плодовете им ще ги познаете". Замесилите тази гнус, няма как да са хора. Ако да приличат, малко, външно.

Всичката евреовизия втасала, само на "мадона" на балетистите не им вчесала... гъ... рбовете.