Как да пием червено вино: 7 начина да се насладите максимално на напитката

Червеното вино може да добави изцяло ново измерение към вашите кулинарни изживявания

Обратно в новината

Коментари - Как да пием червено вино: 7 начина да се насладите максимално на напитката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетете си заглавието: Седем НАЧИНА...!!!!

Полезна статия от която единственото разбрах че вино с коркова тапа е най добре да се отваря с тирбушон

Ха, подходяща статия за днешния ден. - Намерете място за 20-ина лози - насадете каберне совиньон(за червено, за розе най-добре памид). Врътката е, че зреят средата на септември, което позволява бурната ферментация да се извърши в най-подходящото време - когато времето не е чак толкова горещо, нито пък са започнали есенните студове. - направете си вино. Рецепти има из нета - изпийте си го с кеф от ноември нататък. С мезе по избор

мога да запиша тримесечен курс пил съм го все по неправилен начин

А също и че чашата трябва да се държи за дръжката.

Чашите за вино нямат дръжка, а столче. Хващат се за столчето.

С пушена атлантическа сьомга, върху намазана с масло препечена филийка и нарязана на хапки. Или с пържолки във фурна, на по-ниска температура за 3 часа. Ще ни учите как се пие вино ли?! :D

Най добре е да го отворите с турбошон. Не казахте тругите добри начини за отваряне. Много добър съвет. Баща ми като нямаше тирбушон забиваше бутилката в дръжката на вратата и вкараше тапата вътре в бутилката.