17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най добре е целите да се потопи те голи и ще си покаже най точно. Нищо общо няма тази простотия с ъс здравото сърце. Има общо с кръвообращението тъпаци.

А може ли да използваме леген?

Приятел от Банско ми разказа една история. Почнал да прави любов с една девойка някъде в планината на полянка. Правят те любов ама желанието му не спада. На него му омръзнало и той почнал да се оглежда за студена вода. И вижда една кофа, пълни в с студена вода и си пъха желанието там. От кофата почва да се вдига пара но накрая желанието му се нормализира. Въпросът ми е дали е бил добре със сърцето съгласно този фундаментална стария?

Има общо с оросяването на крайниците.

Онова нещо крайник ли си води

Ако пък след 30-тата секунда ви напъне да пръднете, значи нямате проблеми и с перисталтиката. А за по-рано писалите - проблемите с кръвообращението и оросяването са най-свързани със състоянието на сърцето.

Не!

Тичайте за стент, че пътеката изтъня...

то и сърцето май няма нищо общо с кръвообращението тъпаци.

израстък е :-)

ако направиш клизма на млада жена и ............НИЩО веднага иди да се прегледаш...

Как да разберем коефициента за интелигентност за 30 секунди: 1. Четеш статия в dir.bg 2. Вярваш на прочетеното

Важното е да ЗАБРАНЯТ продажбата на всякакви Китайски пиратки и бомбички. Разни идиоти, само вдигат шум и изнервят цяла България, по Нова Година... Може да РАЗРЕШАТ само продажбата на конфети, които правят светлинно шоу в Небето.

хахахаха

Сал това си знаем - свинско и винско, па ме чекай....