17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да ви кажа-а......Основната причина би трябвало да е-е....Тя е-еее..... Нейното име е-е....Казва се-ее.... ГЛАД! Като се прибави и константният недоимък, и става страшно. Запасяването и похапването е инстинктивна реакция на организма към перспективата да гладуваш дълго, да не кажа до края си! Та така.

Аз изпитвам силен глад когато ми се иска да правя секс. Това ми се случва 2-3 пъти в годината.

"Какви са причините за постоянното чувство за глад?" Липсата на храна?

Именно! Едно време "умирах"като ме питаха как така съм вечно гладен! Отговрях им "да не дава господ да си гладен "

откриват топлата вода... малко по малко ще стигнат до заключението, че кето храненето е най-правилното. все пак на такова хранене сме били стотици хиляди и повече години.

Ти да видиш! Стотици години хората са набивали кофи с кокосово масло и бадемово брашно, вместо ЖИТО и производния му хляб. Дерзайте, имбецили.

не, не сме набиливали косово масло и бадемово брашно, но сме яли месо с мазнините и кожата и то по малко, 10 месеца от годината никакви плодове и през останалото време малко зелена листна маса. Ако си мислиш че кето храненето е косово масло и бадеми, много се лъжеш - спокойно може да се храниш кето и без тях.

Прадедите ни само месо с кожата са яли?!?? Аман от идиоти!

Глупости, и аз, и родителите ми, и дядо и баба /по майчина линия/ нямаме и грам наднормено тегло и ...никога не сме се хранили “което”! Баба умря на 102, дядо на 98, техните родители и двамата над 100 години!