Камерън Диас била ползвана като муле за пренасяне на наркотици в САЩ през 90-те

В подкаста Second Life актрисата разкри случилото се само няколко седмици преди звездата й да изгрее с главна роля в "Маската"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тя като Севда.

В статията е пропуснато че след като и се предлага работа като актриса (Маската) в САЩ, тя оказва за се върне в Париж (сигурно за още някой курс до Мароко?) Едва месеци по късно се връща в Холивуд и се съгласява на ролята в Маската.

Ама разбира се, кацнала на летището в Маракеш, отишла при митничарите и оставила куфара. И те я пуснали да си ходи по-живо по-здраво. И се върнала във Франция, където изпращачите на дрогата я порицали и наказали една седмица без джобни. ах ах ах ах

Брутални измишльотини. Да беше казала, че са я изнасилвали...

Няма такава боза.

Имам чувството, че като ги позабравят и няма с какво да си направят реклама сега е модерно да сещаш за разни работи от преди 20-30 години. Едната я изнасилили за да получи роля, другата била муле, трета се дрогирала. ..

Явно има нова мода сред залязващите звезди, търсещи медиен интерес ... Вече да не са били изнасилвани, а да са пренасяли наркотици. Само дето се е объркала малко в посоката на пренасяне....

Да я арестуват и на съд. Как така за MeToo може недоказани истории от преди 20+ години, а тук не...

И на други места са били скрити наркотиците. Личи и по големият луфт м/у краката и големият таз.

И аз бях така но ме фанаха

Кой идиот ще пренася от франция за мароко дрога?!

Има ли чалъм да си "звезда", без да си парцал на мафията?

Много тъпи коментари от хора, които нищо не знаят. Камерън Диаз има клипче в мрежата как отива като стриптизьорка на един купон, защото по него време е нямала пари да се изхранва, така че защо да не е работила като муле? Това е все едно да се подигравате на Силвестър Сталоун, че се е снимал в порно! Ако загледате живота на звездите преди да станат звезди, ще видите, че не всичко е било цветя и рози. Едни от най-тежките истории са на Чарлз Бронсън и Доли Партън. Не се подигравайте на бедни, че понякога нещата се обръщат и вижте къде е стигнала сега, а никой не може да каже ние къде ще сме утре.

Обаче не всички мулета стават филмови звезди, нали?

Дано по- малко тъпи парчета като теб са се пръкнали на тази територия, че нищо хубаво не ни чака. Че се считат и за напредничави, съвременните полуграмотни зомбита с мозъче, колкото да си завърже обувките. Иначе те повечето им звезди са от този род, -без образование, забъркани в нечисти сделки,безскрупулни в средствата, наркотизирани, лансирани от тъмно задкулисие. Критериите за успех в агресивната, покварена страна, разпространила ги по света. Изключенията са пренебрежимо малки.

Ами то важи и за порноактьорите. Не всички порноактьори стават звезди, нали?

Дано по-малко злобни и завистливи парчета като теб се пръкнат на тази територия, че то резултата е видим! Момичето е тънало в мизерия и едва е намерило начин да се измъкне и давай да я оплюваме! Само да те светна, мулетата са нещастници всичките, които само биват използвани и жертвани, никой от тях не е прокопсал в повечето случаи.

Заглавието фактологично не е точно. Тука редактори има ли?

Съд? Затвор? Като кампанията меееееееее тоооооо? Или законни важят само за бели хетеро мъже?

Взе ми думите от устата. Уж някаква доставка от Франция за Мароко ???!!! Пък заглавието внушава дилърска мрежа в Кравария. Иди ги разбери тия мисирки.

Личи че г-жа Диаз е правила доста неща в живота си. Затова ми харесва.

За повечето престъпления в САЩ има давност. Мисля, че само за убийството няма давност. Ако тя е пренесла преди 30 години наркотици, сега вече е късно да се завеждат дела, освен ако някой не иска да си изгради рекламна кампания на неин гръб, защото в САЩ се водят от мотото, че лоша реклама няма. А за БЛМ и Ми2 нямам думи! Това са отрочета на изкривената им психология, а имаме една камара олигофрени в България, които им се кланят като на богове!

Da

Някакви араби са я ИЗЛЪГАЛИ...Трябвало е да им вземат парите и да ги изхвърлят обратно в Мароко...

Това не е ли самопризнание за извършено престъпление? Само да припомня, че един куп стари чанти се сетиха след има-няма 30 години как били насилвани от известни мъже, да правят с тях секс. Това признание на Диас, би трябвало да я отведе в затвора, но....хах силно се съмнявам това да се случи.

Може да са я използвали като муле, но си е остана една кобила!

По твоятя тъпа, малоумна логика може да се оправдаят убийци, изнасилвсчи, крадци. Като си толкова ,,отворен,,, не ти ли минава през малкия мозък, че наркотрафикантите са убийци. Тя не знаела, малоумната. А ти си просто отрепка безчовечна.

За съжаление отрепката си ти и дори не осъзнаваш колко си зле! Ако ти мизерстваш, умираш от глад и нямаш пари за хляб, дано не стигаш до там, но кое би било оправдано? Убийство оправдавам, чувал съм за проституиращи и крадящи. Да стане муле също е вариант, само не разбирам как би ти помогнало срещу бедност изнасилването, но тя твоята логика не ми е ясна от самото начало. Благодарен съм на Бога, че не ми се е налагало да стигам дотам, че да мисля какво бих сторил, за да не умра от глад и мизерия!

Законите са писани от “бели хетеро мъже” затова светът е на този хал.

Кобила може да е гаджето ти, много си е харна кака ти Камерън ! Бегай да лъскаш на картинки

Аре са у затворо като много ти знае устата!

"Бях там цяла година и не работих нито ден. Не можах да си намеря работа, за да спася живота си. След това си намерих една работа" Като кypва при марокански сводници, които помеждудругото са я ползвали и като муле. И е знаела много добре това.