Камила: С Чарлз сме щастливи просто да си помълчим заедно

Не беше приятно да ме наблюдават, казва тя за времето, когато имали афера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази дърта маймуна никога няма да бъде приета като Даяна, но какво от това? Убиха я само на 36,а те живеят-щастливи. Убеден съм, че Уилям и Хари я ненавиждат, но са научени да не показват чувствата си както ние, простолюдието, правим. И ето на, грозотилото ще стане кралица. Целта е постигната.

Въпреки всичко, когато на някого е писано да бъде с някого, ще бъде! Ще се случат ред събития, развод, деца, дори и смърт и накрая пак ще бъде така , както е отредено. Не са ли Камила и Чарлз истинското доказателство за това?

"Не беше приятно да ме наблюдават", казва тя за времето, в което са имали афера - предполагам, че и на съпрузите, на които сте изневерявали, също не им е било приятно.

КАКВО ДА ГОВОРИШ?! ЯЗДИШ И МЪЛЧИШ!

... може и една възглавница на физиономията, за да не я гледаш много отблизо и да сънуваш блатни вещици по-късно

Много са грозни и мърляви англичаните.

И като сте такава голяма любов, за чий трябваше да съсипвате живота на Даяна и да й докарвате депресия, булимия и пр. Вместо да се ожените още като млади

И си мислим: “Утрепахме я”

Тая жена ще излезе много умна, то няма нужда от индийски драми за да се обичат и уважават двама души. Достатъчно е и да можеш да си помълчиш комфортно с някого. На това датчаните викат ХЮГА, най-щастливата нация.

И затова уредените бракове не водят до нищо добро. Ожениха Чарлз насила за Даяна, която като влюбена булка се шокира да разбере, че за него това е всъщност един брак по заповед на кралицата. Изкараха грозната Камила за виновна за всичко. Ако го бяха оставили още тогава да се ожени за Камила, нищо от това нямаше да се случи и Даяна щеше да е жива и здрава

Тала си е, ама наследниците щяха да са от грозни по-грозни. Даяна им беше само за да разкрасят ДНК-то.

lu4ka

"Що бе!? Я виж НиЛо! С тея пластични хирурзи даже щяха да са по-хубави.

Като го наплюе и олигави камилата ще мълчи.

Обичат да мълчат и да яздят тихо към залеза.