17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стане ли жена ти много мила с теб да знаеш, че вече не е само твоя!

и с мъжа е така

Още признаци: 11. Между Нейните крака мирише на стар завод за сероводород, а при Него стрелата а кулокрана не може да се вдигне. 12. Тя вдига поредния скандал, а Той всеки път намира спасението като се заключи в тоалетната. Обикновено това завършва с полет на ризите и гащите му от балкона.

напънал си се да напишеш нещо много остроумно, ама ........ толкоз ти е акъла - не стига, хич.

Не е проблем разпада на връзката. Проблема е, че като си тръгват ти се из

Не е проблем разпада на връзката. Проблема е, че като си тръгват ти се из

..рат на главата и гледат да вземат колкото може по-вече.

голям праз ... светът е пълен с жени. Като си тръгне едната идва другата. Понякога и преди да си тръгне та се налага зорлем побутване. Чудя се на хората, които цял живот са заедно ама като със зор намираш кой да те хареса .... налага се и да търпиш

И така Гоше, докато чукнеш 50. После тебе ще те чукат за пари.

Въпрос който възникна в мен, след прочита на статията: Трябва ли след изброените причини от автора, да разглеждам една връзка като хедонистичен нагон, който след като се похарчи всеки да си хваща пътя и кой от където дошъл....

що за връзка е това?

Статията е много добра

Спре ли да ти бута с ентусиазъм, намерила е друг тъпкач

Жена съм и ще ти кажа от опит. Ентусиазъм се губи и без да има друг!

Във филма " Мера според мера" ожениха насила над 20 двойки защото родителите им се оплакали на ВМРО че момчетата закачат момичетата им . Венчаха ги и един комита накрая пита- Какво стана с тези които оженихме ? Другият отговаря . И след 100 години развод при тях няма да има. Поясненише : ВМРО никога не е било партия, а национално движение. Това е разликата от Каракамчанов до тези хора, много от които дали живота си за Бъэлгария

Отидете в Индия и говорете за изчерпана връзка, глезльовци

Чак да късате? Много по премиерско е да отрежете лентичка със сребърна ножичка, много Ви моля! И защо няма нито една снимка на джендърска двойка? Къде е толерантността и политическата коректност?!

баба ми и дедо ми само заради едната тръпка са живели. от нивата в двора на къщи и си заминаха заедно оставяйки 8 деца. ама не са като сегашните ловци на тръпки.

И за какво са живели? Да ходят на нивата всеки ден... на тези 8 деца едва ли са имали време да обърнат. Да раждаш на конвейер и те сами да се гледат? Това не е повод за гордост. О, времена, о, нрави!

още една модерна кикимора. Тъпа овца.

винаги чуждата кокошка започва да изглежда пуйка

И? По принцип повече от половината "сигнали" са характерни за хората след 20 - 30 години заедно. Явно автора иска всичко да е като на филм и трепетно като през първата половин година. Ако е търсач на подобни усещания да сменя партньора всека година. Така всички ще са радостни и щастливи.