Къванч Татлъту и съпругата му дариха 300 хил. турски лири за борбата с пожарите в Турция

С помощта на звездната двойка и други дарители вече е нает хеликоптер от Казахстан, който ще действа координирано с екипите от Дирекцията за горите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо трябва да се плюе по човек, който е направил добро!Такъв бил, онакъв бил, пък и турчин бил...Много сме зле.Срамота! Нека и нашите богаташи се бръкнат, че и ние сме пламнали.

Мачкайте и убивайте турците !!.. Тия искат САМО да ни ИЗЛЪЖАТ, да КРАДАТ от нас и да убиват българи... В СЛънчев бряг в дискотека, преди няколко години, двама турци- кюрди нападнали охранителя с Ножове.. Българина убил единия турчин. И после турците на няколко пъти искаха да съдят българина.. Добър е САМО МЪРТВИЯ турчин.. Трябва да изтребим всички турци и араби , които са в България и онази- Тайбе Хюсеин..

"" двама турци- кюрди нападнали охранителя с Ножове.. Българина убил единия турчин""" Дай линк към тая идиотщина, която си нацапал. Достоверен!

Дарили, дарили, колко да дарили - 30 000 евро.

BajMihal

Ти колко дари?

За момент си представих, че джипкаджията с кюлчета и чалгаджията от диванчето даряват някаква сума за пожарите у нас. Ама си представих, не съм чула обаче подобно нещо. А Вие?

Това ако беше в България щяха да ги дарят при условие - ако им пламне къщата на тях или някой техен близък, първо нея да я загасят :)

Е, па боли ме куру квондал някъв турчуляк..

Бай-Ганьо,каскета и останалите нагли мутри, които ограбиха народа колко са дали?

Ганю Банкянски ходи на 3-ти март да прави "derin bir yay" пред братиньото Ер-голям! На 3-ти март! Когато трябва да е на Шипка, той ходи в Анкара!

Когато човек прави нещо за благотворителност той не парадира с това а го прави анонимно! Другото е пиар и реклама

Много бе! Дарили 15К евро, ма дарили в турски лири, да са "стотици хиляди"... и всеки турчин да може да разбере колко са дарили, че половината не могат сметна колко са 15К евро...

Е колко да дари бе пич? Това е актьор от турски сапунки, да не е холивудски актьор с $200млн в банковата си сметка? Ти колко дари че съдиш другите колко малко са дали?

за всезнаещетите по-долу, някой от нашите артисти, "бизнесмени"- тоест мутри, да са дарили нещо, така че стига с тая злоба, и българска ненависти и простотия

И как да се разбере на каква сравнителна стойност е дарението като сумата в статията е посочена само в турски лири ? Евро или долари. са все пак по- познати и може да се мине без споменаване на сумата в левове. Но турската лира не е. Колко работят примерно с японски йени? А с швейцарски франкове, с рубли, с рупии с шекели или с юани? Все важни валути. Но турската лира се пробутва като по подразбиране ясна за всичк.

А тука разни домуси и ковачки и други кърлежи не дават нищо

Страмно как не съм чул нашите “интелигентни” инфлуенсъри да дадат една стотинка.

нали е от турция робското у булгаристанеца е водещо тв пълни с безплатни анадолски изродщини като сериали

Звездно дарение от 57 000лева !!!

Това е все едно аз да даря стотинките които остават като си получавам пенсията.

Всяка помощ е добре дошла. Още повече за пожарите в БГ не се е забелязало публичните личности да дарят и малко.

Kak be Kiro Domusa dari 20 leva onya den.