Кайли Дженър ще произвежда дезинфектант за ръце за болници в Калифорния

Наскоро риалити звездата дари 1 млн. долара за закупуване на предпазна екипировка за медиците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е най-успешната КЪРдашиянка, нали? Трябва да помислим на какво се дължи успекът й! Истинско животно е, освен корекциите - едно яко, напращяло, но не може да се отрече, че професионалните й снимки са брнати, с нея работят отлични професионалисти. А народът се литка по лъскавото, манга герои, герои от комикси, в какъвто е превърната и тази мома - каплазанка!

Тая не я познавам, ама има гуем! Даже по-гуем от на Тита и Гери Никол...

"Армани" ще произвежда маски, а тая ще прави дезинфектанти...Винаги, ще се намерят хора да се възползват от всякаква ситуация. Ето ви бизнес идея - ако някой има мебелна фабрика или работи с дървен материал , усещам ,че скоро бизнесът с ковчези ще нарастне.Така че сега е момента хора. Взимам 3 % от продажбите за идеята.

Логиката ти е никаква! Първо, когато медицинските учреждания не работят на пълен капацитет, смъртността обикновено пада. Второ, ако приемем, че короната е смъртоносен вирус (ако наистина беше досега да сме изпоизмрели масово), то труповете ще се погребват или в общи гробови или ще се горят. Нали италианските ги карат за горене в крематориумите в Германия.

Логиката ми е основана върху броя на заразени/жертви в западни страни, не специално БГ.А този брой се увеличава. Примера за ковчезите е по-скоро черен хумор , с който искам да покажа как хора(публични личности) намират изгода в нещастието на други хора.Знам ли?Може и да го правят безкористно.Ама едно е да дариш пари, друго е разработваш продукт дето не ти е минало през акъла да правиш преди 2 години...

Сифуто, по твоята логика на заразените в западните страни - какво да ти кажа - САЩ е западна страна, там да си диабет и хипертоник е норма - в смисъл, че над 50% от населението е с диабет и хипертония, отделно - хората още не са станали безсмъртни, Рокфелер - пробва да го кара на резервни чаркове, но изкара има-няма стотина години на трансплантации, та мисълта ми е - бизнесът с ковчези в този смисъл винаги ще е печеливш, освен при форсмажорни обстоятелства, защото при форсмажор (спират регулярните доставки на инсулин, примерно) - няма да има време да се барнат ковчезите, да се тапицират, украсят и брандират както се полага по Кардашиановски, нито пък да се гримират добре покойниците по Кардашиановски, абе - нищо няма да върви по кардашиановски.