17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драматична промяна в живота на презадоволената боржуазия... Няколко революции (буржоазната английска, френската..) не можаха да свалят тази каста на търтеи . И в 21 век продължават да отразяват безсмисленият им, въпреки изявените антихуманно отношение и поведение, особено на кралицата Майка..

И тия ше карат на свещи и нема да се къпят.

Наистина не си добре! Да си вземеш час по-скоро на психолог, преди да ти е потрябвал психиатър. Пък какъв бил Джордж, пък каква била Шарлот, пък Луи.... Човек да си помисли, че си им бавачка или си пиеш с тях кафето. Няма такова нещо Мидълтън се справя. Други се справят вместо Мидълтън. Тя е избрана само да маха от балкона.

Джордж обаче изглежда тъжен, както едно време гледаше Уилям. Явно е тежка царската корона още от детство. А Луис е същия дивак като чичо си Хари. Шарлот наистина прилича на прабаба си Елизабет. Не им е лесно и няма да им е лесно на тези деца, въпреки парите и положението на Монархията им. Всеки си носи кръста. Браво на Кейт, тя добре се справя с всичко. Вероятно и коства много нерви. Хубаво е че децата ги местят в малка къща. Явно има някаква причина за това

Те са добре и ще се оправят ,ами мислете за милионите българи ,които трудно ще изкарат зимата.С 468 лева пенсия и тези цени на парно ,ток ,газ и хранителни продукти голяма част са обречени.От най социалната държава навремето сега сме на нивото на Африка.Скапани политици.Незабавно вдигане на пенсиите двойно.

И "трите " им наследници. Като са ви дали правомощия да пишете, начален етап в училище завършили ли сте?

Кобила с големи конски зъби. Нещо "кралските" особи много я дразнят. Като й гледам усмивката, все привидна.

Разкарайте тая дива селянка от новините

Могат, Боби. Затова им плащат. За снимат кривата й усмивка

Много лицемерие лъха точно от тия двамата. Толкова фалш и лъжа не се среща често.

Значи се местят в по-малък апартамент, ама 40 квадрата ли е 35 ли е? Ох, "горките" заболя ме корема за тях. Тази нощ няма да спя. Само ще ги мисля....

Преместих си го

Давам двустаен в Люлин, близо до Кауфланд и метростанцията.... В Люлин има метростанции въобще, някой знае ли ?

Дано нямаш нищо против да им го дадеш под наем. Пък дано ти плащат наема де, че тия са свикнали да вземат без да дават

Като попа.

Ама така да не ме интересува ...

Кейт Мидълтън и семейството и??? Ало дирници Тя ли е престолонаследник????? Тя ли е по законите на Великобритания по важната ???? Не трябва ли да е "ПРИНЦ УИЛЯМ и семейството му ..." ?????

Да им имам проблемите на англетата!

Кризата не прощава, след няколко години - панелка в Люлин :D

олекна ми!

Боже ..... каква жертва ,каква драма.......!!!!!!!! Всъщност ,лицемерие и театро !!!!! Монархията се бори ,за оцеляване...........

Хубаво семейство.Кейт е страхотна.

и да ти оставят децата

Познаваш ги лично ли Ганьо?

Не, Ганьо не ги познава лично. Само умира да е богат колкото тях, но забележи, да не прави нищо.

има ли данни по колко пъти седмично/месечно ще си позволяват да се къпят?

...няма данни по колко пъти на месец се къпят. Статистиката ще излезе по едно и също време с тази, по колко пъти дневно ходят по голяма нужда, мирис, консистенция и вкус на създадените шедьоври. Очаква се официално изявление по темата от Баба Рептил на стълбите на Бъкингамския дворец през 2726 година за 800-годишния ѝ юбилей.

Благородните особи не се банят, а се парфюмирват.

"кралицата" ще ти каже по колко пъти на ден се.ре

Хубаво семейство. Аз искам да знам нашите политици и “бизнесмени” кога ще се преместят от кичозните им “имения” обратно в селските кочини, от които са дошли!

Каква ужасна трагедия сполетя това семейство! Бавачката, готвачът, икономът, обслужващия персонал вече няма да живее в къщата на семейството, а ще трябва да идват всяка сутрин и да си отиват всяка вечер в съседните къщи за прислугата в Уиндзор. Колко сме щастливи ние от Люлин, че нямаме техните проблеми.

"Кейт Мидълтън и семейството ѝ" - стана ми интересно, тя ли е водещата фигура или бъдещия крал /за чието име се замислИх :) ), ок тя ще е кралица, но все пак ..... Хахахаха, личи си кой води парада.

Още по-неграмотно е: "Кейт Мидълтън и мъжът ѝ". Толкова си могат мисирките.

Като разбраха какво се задава зимата решиха да се преместят в къщата на прислугата. По-лесна е за отопляване.

Ей тва е коментар, еми рептили, сър, изгубили всякакво чувство за реалност

Леле каква новина, каква криза... Чеки да го преместим в другио джеп.

Личи си , че наистина е криза когато трябва да се преместиш от големия в малкия ти замък! :(

Симпатично семейство, за разлика от това на Хари и актрисата.

и единия, и другия добре "сготвени" от настоящите си съпруги. Сслучайно я срещнах, като я видях много я харесах... Сладко наивно.

Разбира се, това чу-чело е винаги извън темата. Надява се напразно на някъде успех, но на какъв точно и то не знае, а това, което не знае е, че хич няма да го огрее.

*някакъв

Голям стрес си е , местенето в нова къща ново училище...Ама те затова са кралски особи, за да са стоици, тренирани на устойчивост на житейскте несгоди, даващи пример със силата на духа си на поданиците си. Така някое изхвърлено на луцита със съдебен изпълнител семейство, щото не могат да си плащат вече наема и сметките за ток и газ в Лондон, ще гледат снимките на Кейт и Уилям, от палатката си на тротоара до Падингтън и ще си вдъхват кураж, "ние сме силни - има и по-зле от нас винаги - горката Шарлот..бавачката не живее вече с нея "

Както гледам скоро в Бъкингамския дворец.

Да си купят и мотички!

Да умрат. милите.

я па тоя!

Изрут!