17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво красиво виждате в нея?! За мен това е Камила...на млади години! Друго си е Меган - красива, шоколадова кожа, прекрасна и естествена усмивка! Винаги Хари е избирал жените в живота си със сърцето си, а Уилям - с умът си!

Това с ръста и номера на обувки..нямам думи дир, искрено ме разсмяхте.

Мммммм... става си за авантюра!

Ако Катрин Мидълтън не беше женена за принца, щеше да бъре едно наѝ–обикновено момоче, за което никоѝ нямаше да пише или да я фотографира или интервюира. Следователно важна е ФОРМАТА, а не СЪДЪРЖАНИЕТО. Това искат да нивтълпят журналята на младите момичета – не се интеактуализираѝте и усъвършенстваѝте, а се женете за Принц, евентуалн за Мутра, ако не намерите Принц! И Мутрата ще свърши работата, =е ви купи ЖИП, ще ви заведе на екзорична дестиназия и ако сте наред и тоѝ не е много дърт – ще ви направи и дете, а при добър късмет може да станете рано и вдовица! Политик, също е изгодна патрия - тях поне не ги ОТСТРЕВАТ и ако е ГЕРБаджия със сигурност мандатът му яе бъде вено!!!!

И все пак в статията има и много важна информация. Номерът на обувките и е 39. Ама как се живее без да знаем това, моля ви се!

че красотата е субективно понятие. Тази дама е известна, поддържана, успешна, приятна за сетивата, интелигента, но да е красива или харизматична, за мен лично не. По-скоро е добре шлифована. Ако недай си боже нещо, в което е вложен ресурс, за да бъде шлифовано и не го обяват накрая за красиво, то то си губи конвертируемостта. А какво са членовете на съвременната британска монархия, освен средство за осребряване на дивиденти ? Но хайде да не злобея, щото искааам да съм прицесаааа! :)

Аре стига с тия курви бе, покажете оная патравата с короната на кратуната, тя поне не се прави на хубава!

Като гледам това мило момиче имам чувството , че Даяна се е преродила...!?

Като ти чета коментара, съм убеден, че дядо Йоцо се е преродил.

YCBM

да се маха от престъпната фамилия и да си намери един градинар ;)

Вмест Катрин можехте да покажете как е изглеждала госпожа Мара Белчева, съпругата на финансовия министър Христо Белчев в правителството на Стефан Стамболов. Тя се е славела като наѝ–красивата и интелигентна жена в София. След убиѝството на съприга и и Стефан Стамболов яъ става много близка с поета Пенчо Р. Славеѝков, но не се жени за нег. След смъртта на поета в Италия тя разпродава зялото си имущество за да може да го прибере и погребе в България. И НИЕ СМЕ ИМАЛИ ДОСТОЍНИ ЖЕНИ, не е само Кеѝт Мидълтън, измекяри!!! Понеже Стамболов бил голям женкар и и досаждал непрекъснато с ъс задявките си, веднъж тя не издържала и го цапнала по главата с порцелановия абажур на нощната си лампа

ДА ПОДКРЕПЯМ ! Нека се ивформираме и почетем подобаващо ДОСТОЙНИ български дами!

Добре де - защо непрекъснато занимавате българската аудитория с живота на някакво кралско семейство, което нищо, ама нищо общо няма с нас? Каква е целта се питам? То не бяха сватби, бебета, шапки, рокли и пр. Аман де - какво толкова с това точно кралско семейство - не проумявам!

Явно сме колония, знам ли ...

Огледалце, огледалце...

А що не покажете истинско красивото лице на София преди бомбардировките на нейно величество и подопечните и съюзници? Красив европейски град наравно с Виена но в по- малък мащаб, от който след бомбандировките почти нищо не остава.Аайде спрете да величаете английската корона, от коио нищо добро не сме видяли.

Наред с Катрин можеха да покажат и как е изглеждала Мара Белчева, съпругата на финансовия министър Христо Белчев в правителството на Стефан Стамболов. Тя се е славела като наѝ–красивата и интелигентна жена в София. След убиѝството на съприга и и Стефан Стамболов тъ става много близка с поета Пенчо Р. Славеѝков, но не се жени за нег. След смъртта на поета в Италия тя разпродава зялото си имущество за да може да го прибере и погребе в България. И НИЕ СМЕ ИМАЛИ ДОСТОЍНИ ЖЕНИ, не е само Кеѝт Мидълтън, измекяри!!!

До гуша ми е дошло от гадни журналя. Кой ви дава дипломите на вас, бе? Баси наведените подлизурковци! Британската империя не съществува от близо два века! Алооу! Вие още малко и ще ни върнете в средновековието...

От кралския двор, пък обичала пица с бекон!? Това е безобразие! Още сега ше му звънна на колегата Джейми Оливър да й приготви класически говежди стек от луда крава, алангле, да опита... и повече да не излага кулинарно британската империя пред света! Какви пици какви 5 лева, това е все едно Тръмп да каже, че любимата му манджа е турски дюнер....Ми нали на американския бъргър, ще му се вкисне горчица та от срам бе, хора :)))

От задния двор.

Прекрасна! Истинско удоволствие за ценителите на женската красота.

Тази освен да се хили непрекъснато май друга работа няма. Цялата тази куха структура наречена "кралски двор" само в такава скучна дъжгава като Англия може да вирее.

Слугуват и, не пере, не чисти, не готви, трябва само да е хубава.

- Огледалце, огледалце от стената...

Обаче бабишкерата здраво стиска короната и не я пуска. Синът й отдавна се е поболял да чака радостната вест, направо чезне горкият. На Камила също й се реве. А пък за тия по-младите въобще не е ясно. Кака му на Уилям може да я огрее нещо повече към осемдесетте.

Баба Ви е яла философски камък и е пила жива вода, ще ги надживее всичките както е тръгнало!

ноо готини обеци- и те ли са от романови?

Хубава, чаровна и естествена.

от чаровни кръчмарки дето искат да рептилки заради парите

"Чар" на восъчна статуя. От оня музей.

Пък, ако имаше и чалъм да не занимават българите с нея...

Естествена - другия път. По-изкуствена усмивка не съм виждала. Сигурно е доста уморително постоянно, докато си пред камерите, да се правиш на щастлив.