Ким Кардашиян призова за състрадание към биполярното разстройство на Кание Уест

Рапърът публикува и след това изтри от Туитър съобщение, че иска да се разведе и упреци към жена си, че имала връзка с Мийк Мил

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебимумайкатабратчед - ако това е истинската демокрация - да може и най-скапния мастилено-черен манаф да се кандидатира за президент, при положение, че не може да си контролира ни настроението, ни изблиците, нито помни кви ги е дрънкал (всичко това при обостряне, ако не приема медикаменти) - ми че то половината свят сме така! Вярно, людете с тази болест имат периоди на значима креативност (ако не е достатъчна - помагат си с рекреативни медикаменти), но чак пък толкова? Ако тоя, ебахти якия рапър го изберат за президент - всички ядрени държави едновременно да удрят големия червен бутон и да се свършва, баси мамата...

Ами нейното личностно разстройсво защо не го опише?

Да бе ! Биполярно изпържен от наркотици мозък.

При биполярно разстройство пациента си раздава богатството и отива в манастир.

дА СИ ГО прибере дома и да не го пуска да се изявява... Тя също да се скрие някъде и да не се показва, но май прекомерно големият и задник и пречи и няма къде да го скрие! Аман от пакетирани в лъскави опаковки боклуци! Не ни досаждайте с умотворенията на техните болни мозъци!

Те сега имат такъв, на който едно от разстройствата му е биполярно и видяхме до къде я докара....

Ако някой иска да е президент и има разстройство... айде да не го състрадаваме а да го пратим в диспансер. Така се получават войните, като дойде някой с разстройство...

е защо, нали това ще е по-добре за Русия

но мърси фор уикнес

Евала на ПР-ката или който и е писал думите ....

Моляя? Щом се изложат, обявяват,че са болни от нещо, за да ги съжаляват.Ми и за Тръмп да помоли и той е с такова.

А тя от какво страда , та не може да се приеме и непрекъснато се тнуингова? Това също е някакво заболяване и трябва да се лекува - още повече, че " заразно" - милиони са като нея "оправени"

Мхм, страда друг път. Където става дума за пари, не може да става дума за нищо друго.

Без да обобщавам, но мисля , че това е доста удобна диагноза за жените,които искат или не могат да разберат мъжете си! :)))

Била съм с такъв. Мъка е, много е тежко. Не го пожелавам на никой. А че кими е... е ясно!!!

Този Негър съвсем е изперкал...

kakvo znachenie ima che e negur za boga

на българската чалга. големи "звезди"...и това медиите натрапват като модели на поведение

какво пък толкова е ктанало? Чудо голямо, едно миризливо и просто цигане се помислило за Наполеон! Много важно, ь сиктир!

Нали

Вие сте ебати пещерняците. Един мой познат посегна на живота си, точно защото е болен от биполярно разтройство. Намериха го в един парк с торба на главата. Бил се натъпкал с всякакви хапове и като по чудо оцелял. Сега се държи все едно нищо не е станало и се радва на живота. Може другата седмица може пак да си посегне. Тези хора не могат да се контролират и точно такова усмиавне от страна на хора дори в интернет, може да бъде опасно и те да се наранят. Навместо да люпите семки пред блока и да тролите в дира, малко от малко прочетете и проявете разбиране към подобни ситуации, защото ако някой не ти каже няма как да знаеш дали е болен или не.

това, което наричате би-полярно разстройство до скоро се наричаше дисфункционираща нервна система в резултат на хронично приемане на опиати. Опиати като кокаин предизвикват еуфория, последвана от невъобразими депресии... всеки човек има нужда от помощ но най-важно е правилната диагноза.

Употребата на субстанции е фактор, който подтиква към самоубийство. Хора с биполярна депресия приемат опиати, като "лечение", но разбира се ефекта е краткотраен и в дългосрочие може даже да е опасен. Той известно време консумираше някакви гъби с лекарско предписание и естествено ефекта беше само за няколко часа. Много често срещано е хората да объркват моменти на нещастие с депресия. Дори психиатрите не могат често да направят разлика. Той преди да "отключи" депресията си преди 12 години не консумираше никакви субстанции освен алкохол и то с удоволоствие и мярка. Повечето хора с депресия не развиват "заболяването" заради употреба на наркотици, а употребяват наркотици за да създадат момент на еуфория и да "третират" разтройството си. Това което описвате е просто ефект от употреба на наркотици. Всички се чувстват зле след употребата на наркотици. Но това са просто свойствата на наркотика. Хора с биполярно разтройство имат 1 депресия. Тя не си тръгва и после да се появи нова. Те винаги си е там и понякога се появява. Модерната медицина не е много ефикасна с третирането на биполярна депресия, защото масата медицински психиатри ти приказват малко, взима ти пачката с пари и ти дава предписание за антидепресанти. Модерната медицина е страхотно нещо, но мозакът все още остава загадка. Почти нищо не може да бъде направено, а пък лекарите могат да вършат чудеса с останалите органи. Има хора които живеят без бъбреци, със съсипани бели дробове, с машина която заменя функцията на църцето да изпомпва кръв, с протези които заменят крайниците. Вече повечето хора с рак оцеляват. Жените не им трябва да водят полов живот, за да имат деца. Айде стига съм писал, че така може доста да си приказваме.

аз на него не смея ами на другите дето го вземат на сериозно му и ходят на митингите. Съгласи се, че не може човек с психични проблеми да управлява най голямата ядрена сила. Днес иска да се развежда утре може да натисне червеното копче. Да си взема лекарствата и да си гледа децата.

Така е. Такива хора не трябва да имат такива правомощия.

Как пък да не може човек с параноини отклонения да контролира най-голямата ядрена сила, като то е факт? Най-голямата ядрена сила, противно на повечето мнения е Русия - имат с 20% по-голям арсенал. Американците имат по-голям разгърнат ядрен потенциал, но не и сумарен. Третата пък ядрена сила, пак противно на всеобщото мнение не е Китай, а е Франция - този техният Ману също не е без своите отклонения с баба му. Така че, по-скоро е изключение такива държави да се оглавяват от хора без отклонения. Това е и причината, куфарчето с кодове да го разнасят от Secret Service, обаче кодовете не са копче и президентът сам не може да отпочне термоядрена война. По-скоро собственият му щаб ще го въдвори набързо. В кризисни ситауции, службите поемат всичко, както стана и с малкия Буш през онзи септември - разнасяха го като чувал, а той не знаеше какво става.

tonk11

Абе всички президенти и кандидати на щатите ли са луди бе? Нямат ли един нормален?

Тези продължават с евтините циркове. Създават скандали, само и само за да ги дъвчат в публичното пространство и да си поддържат известността. Лапат яки парички от това. Циркаджии!

Не е луд който изяда сто зелника...

Аз за задните части на Ким съм по- притеснен.....Кание- то е изпята песен вече, то е ясно...

Ким ние те разбираме, у нас всички политици са клинично луди. Заповядайте в България! Кание ще получи имунитет и лична охрана от НСО.

Даже задни.а на Ким може да го включат в студения резерв и да ѝ дават по 54 милиона на година за нищоправене.

Политиците са си съвсем добре. Слушкат господарите си, прецакват ни повсеместно и папкат яко. Съвсем нищо им няма!

Човека просто е сменил дилъра и още не е свикнал на новите смески.

Той има планове да се кандидатира за президент, жена му говори за биполярно разстройство....Да си тъпа си е дарба!

Не смятам, че е тъпа щото като му прочетеш 10 изречения на тоя го усещаш, че не се закача както трябва. Какъв президент??? Не четеш ли? „Самообявилия се за кандидат за презъидент“? Той и от мания за величие май страда та с Христос ли беше се сравняваше. Абе не е съвсем добре човекът, иначе талантлив.

А Луна?

Приблизително от същото страда и сегашният президент на САЩ. И не само той страда (като във вица: жена ми страда от алкохолизъм - аз пия, тя страда).

Т.е, ако все пак си го изберат и малко след това започне война с някоя държава, виновно за това ще е биполярното му разстройство на личността, т.е. другият в него, но хората трябва да го приемат с разбиране. :))))

"Мисленето за самоубийство" не е достатъчно. Необходимо е още едно хапче...

Всичко се оправя с ПРАЗ.

След Тръмп остава да си изберат и този клет човечец за президент и със САЩ ще е окончателно приключило всичко !

Това предстои съвсем скоро.....а именно КРАЯТ!

Енигматични, риалити, ментални, емпатии...

Езил свещен на моите деди

Не "езил", а "резил"!

Мда, явно всеки има шанс за президент на САЩ. Дори у хора с психични отклонения.(да приемем. Че всички досегашни потуси са били нормални)

Идеален е за президент... Нали е черен... А да и LSD rules......ХАХХАХАХАХААХХАХАХАХАХА

Дир, може и на Български да пишете - не на извъртян Английско-Български диалект - "ментално' е "психично" на Български. "Емпатия" е "симпатия" например или "съчувствие". За това се уволнявят хора/автори и редактори, но явно стандарта при вас е доста посредствен.

Емпатията е термин в психологията и в статията е употребен правилно.

Нема се косиш коле. Превеждат хората...

Дрогата много често отключва такива заболявания..

Парцал и парцалеса...

Но тя е кумир, пък той щял да става президент на страната с най-голям военен бюджет и няколко атомни подводници и балистични ракети

Горката мамунка, не и понася добре ходенето по земята... И на такова нещо искат да поверят ядреното куфарче.... вие сериозно ли?

Е , щом на Отанжевият може ... то е същотото !

А състрадание за нашите пенсионери?

Една открито страдаща от нарцистично личностно разстройство жена, призовава за емпатия, към съпруга който е побъркала. За съжаление единствената разлика между нарцисиста и психопата/социопата е, че нарцисиста иска внимание от другите докато останалите психари им е все тая. Всичко останало от фалшивия образ, през липсата на каквито и да било чувства към другите, до усещането за собствената им грандиозност е идентично.

Той и преди да я срещне си беше куку. Ти какво нещо мразиш жените? За всичко все те са ти виновни? Сигурно си от онея, „неволните девственици“ дето никоя не им пуска, а са стиснати да идат на проститутка и само мастурбират злостно.

Баща ми почина от биполярно разстройство. Стават агресивни, не се хранят, отказват да се движат и мислят за самоубийство :(

Съжалявам. Това по принцип се оправя, но не и в България. Слаби са ни си психолозите, а пътя е дълъг и изисква специалист.

Едно време, когато имаше държавни лудници и когато възпитателните методи бяха шамарите и тънките пръчки

Това е депресия.Много от лекарствата я предизвикват. Включително и мислите за самоубийство,агресивност,загуба на памет и мн.др.Прочетете листовките на лекарствата, които е приемал вероятно ежедневно и за дълъг период.

Абсолютно.Най масовото предписвано лекарство против невроза е Ксанакс. Това хапче предизвиква неконтролируемо желание за крайно насилие и желание за самоубийство. Лекарите ги предписват като бонбончета но стойте далече от тях защото са сатанинско изобретение.