Коментари - Ким Кардашиян със сметана по тялото за реклама на нова секси колекция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега и нашите плейметки. С кисело мляко.

От морална гледна точка доста от коментарите отговарят на истината. Но фактите говорят, че въпросната мадама е почти милиардер - по последни данни 900 млн, до нея се нарежда другата милиардерка с гримовете, останалите сестри са милионери. Говорим за изключително богата и властна фамилия - как, къде, защо са вече моралните въпросителни, но малко са милирдерите, забогатяли по честен начин, ако има изобщо такива. Да си на върха, над простолюдието във финансов аспект, си има своята висока цена.

Още от древността е имало изключително богати куртизанки. Но доколкото са произлезли от низините, идигането им в материален смисъл не ги е издигнало над простолюдието, а ги е принизило във всеки друг смисъл под морското равнище. Могат ли парите да превърнат леконравна жена в дама? Могат ли парите да превърнат мутрата в благородник? Могат ли да накарат вече вкамененото сърце на закоравелия престъпник да тупти от любов към ближния? Както острата липса на материални средства, така и излишеството им, развалят хората и ги превръщат в подобни на скотове. А да си подобен на скот не те издига над масата, напротив.

Не е луд, който яде баницата, то отвъд голямата вода (а явно и не само) народът е откачил, след като няколко двуцевки и баща им - опериран, за да се првърне и той в същото, успяват да са фокус на вниманието на толкова много хора. Не искам да обиждам жените, затова използвам думата двуцевка. Жената по правило е личност, съпруга, майка, която възпитава следващото поколение, професионалист в обществено полезна сфера. А тук имаме женски полови органи, плът изложена най-безсрамно на показ и нищо повече и даже да беше плът щеше да е нещо, а то - гума! Срам и позор за всички, които дотолкова са загубили самоуважение, че удостояват с внимание нещо толкова пошло! Това се отнася и за мен и всички, които са се разписали под статията. Ако не искаме на вниманието ни да подхвърлят непрекъснато леки жени като тези тук, Най Ло и прочее, статии като тази трябва да бъдат без нито един коментар! Ние, ние самите ги направихме ВИП!

CENA?

Доста селско изпълнение. Мирише на 90-те години.

Бреййййй, голяма работа направили сестрите.....брей, брей, брей. Не бях виждала по-голяма работа от тази.....добре, че са те да прогледна....

Уважаеми достойни жени! Моля ви не подражавайте на такива като тая с големия тезгях! Не си слагайте хиалурон в джуките, не си слагайте силикон в циците, щото изглеждате като уроди!!! Ако не се е намерил още мъж да ви каже истината в очите, ето аз ви я казвам! Ненужните корекции от рода на хиалурон, ботокс, силикон, или изкуствен нос (като на Преслава), ви правят да изглеждате на всичко друго, но не и красиви!!! Ако вие самите не се уважавате, как очаквате мъжете да го правим! Разбира се зъбна корекция може, както и премахване на папиломи, бенки и други леки корекции, НО надуване на Жуки, смяна на нос, скули и др , т.е. коренна промяна на фасадата (когато това не е физически необходимо, както е при изгаряне или катастрофа), е напълно излишно даване на огромна сума пари, с цел да заприличате на маймуни, или безлични личности (като Преслава), просто щото неква си мода била актуална в момента!!! Ако пък достойнството ви позволява секс срещу забогатяване, то и гипсокартон да си сложите на фасадите, сериозната връзка ще я гледате през крив макарон! Ще бъдете просто предмет, с който се забавляват богатите мъже! А когато се поизносите..., е вие си знаете! Подражавайте на истински българки като Деси Добрева, Нели Петкова, Невена Цонева и др.!!! Бъдете живи и здрави, бъдете достойни българки и създавайте семейства, че на нашата държава й трябват деца повече от всякога!!!

Подражавайте на истински българки като Деси Добрева, Нели Петкова... Олеле майко-о-о-оооооо!!!!!!!!!!

Уточнявам, че насърчавам подражание само за визия! Иначе личния живот на известните личности рядко е за пример.

Не ни интересуяа.. Тая Кардашиян е Идиотка.Занимава са с някакви животни- негри- маймуни... Да си оправи личния живот, за да не става за смях и да НЕ дава ЛОШ пример на хората които я гледат..

все едно гледам Софи Маринова

Не обиждай кака Софка

Ким, Ким, ела дома да избием моята сметана. Ще те напръскам цялата и ще остана да си апнеш.

Само абите материала!

Че откъде са намерили толкова сметана, за да покрият чудовищния зад.ик?

Ти за гангбанг не си ли чувал?

Три курви в секси реклама!!!