17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо трябваше да се слагат тези тъпи американци в групата? Всички мразят американците. Никой няма да гласува за американци. Тарикати на дребно. Айде извън десятката.

Българската песен според букмейкърите даже не е в първите 10. Страхотно се представяме с пропаднала певица и явлена наркоманка.

България трябваше да се представя тази евровизия от песента 4Magic - Together (Vecherai, Rado) (Official Lyric Video) точно за евровизия е, тотален хит в света вече, супер качествена и добра песен, с нея щяхме да спечелим първото място и то категорично. А тази която пратиха е отврат, на бас че малко точки ще събере довечера... пп. в предни години пак допускаха грешки нашите от които зависи това кои песни да се пратят за евровизия.....не пратиха на Мария Илиева - Стоп, с нея също щяхме да вземем първо място тъй като беше тотален хит тогава, а още в първото ни участие не пратиха на Слави и Софка - Единствени, щото тя била ромка, е, и? С тая песен щяхме да спечелим първото място, още с първото ни участие.... на 100%, но сами се прецакахме отново....скапано малко племе сме.

Този конкурс е преназначен за олигофрени и е журиран от олигофрени. звуковата помия, която бълват повече от участвуващите, включително е дразнеща и шизофренна.

Какъв неописуем негативизъм струи от тук?!! Феноменално. Вицът за казана с катран в ада изглежда не е само виц. Е, едва ли има такъв друг народ. Защо така бе, българи?... Успех на певците ни тази вечер! Стискам палци!

Не всеки е привърженик на приказката ''моето гардже е най музикално'' защото има и реалисти на този свят....

Българската песен представена от един педал, една лезбийка и двама негъра е върха на падението на българското участие в този конкурс, само шизогреници могат да се възхищщават на тази полифонична боза.

А ти вземи се научи да пишеш правилно и после коментирай другите! Толкова неграмотно си написал поста си, че се чудя откъде това самочувствие да коментираш някого! Песента си е много хубава, модерна, новаторска! Нека се зарадваме поне веднъж на някакъв успех на българи, каквито и да са, те излизат под флага на България и е факт, че въпреки политическия характер на конкурса успяхме да стигнем до финал. А, ако дебеланата от Израел пърхаща с пилешки крила спечели, то ще бъде абсолютно политическо решение!

Ами ще излизат под флага на България защото българите им плащаме масрафа зер други балами няма да им го поемат...Какво самочувствие може да има един българин при това надграчване та даже не се разбират и думите от него..И каква ''гордост'' е че сме стигнали до ''финала'' дето е днеска ама вие вече и място се заплюхте...Явно сте добре с ''правописа'' ама ви липсва музикално и реално УХО

ЛеСбийка идва от остров ЛеСбос. Много си неграмотен бееееееееееее!

Виж сега, драги. Довечера си налей една водка, вземи си пакет пуканки, че ядките са скъпи. Седни пред ТВ- то и завърти копчето на друг канал. Остави ни нас шизофрениците да гледаме конкурса и да тъпеем. Ти си гледай нещо по-така, като за тебе. А може и друго, вземи там някое книжле за държане, обноски, етикеция и тем подобни буржоазни и джендърски измишльотини. Помагало е и на други, може и на теб да помогне. Няма лошо, бъди здрав.

нито Кипър а по малко Израел е в Европа

Стига злостни забележки и вербални удари! Българи от всички страни, съединявайте се!!! Набираѝте утре номера на нашата песен до мускулна треска на пръстите, това поне го можем! Да гласуваме за нашата песен с чиста съвест. Не само защото е за нашата група, а и защото и песента е супер - модерна и впечатляваща. Фолклорните елементи я правят специална. Изпъкват, но не се натрапват и не променят усещането за една модерна и на места почти космически звучаща мелодия. Какво значение има кой и защо я е писъл или кой и защо я изпълнява? След като е правена с мисълта за България, тогава тя е НАШАТА песен! Слава Богу, в България има не само чалга! Групата ни се представя абсолютно на ниво – талантливи и уверени в себе си хора, отворени към света, комуникативни. Те по нищо не отстъпват на другите участници и се вписват идеално в атмосферата на конкурса. И това искаме, нали? Успех Equinox!!! Дайте всичко от себе си!!! Има много българи, които са с вас!!

Еуфорията ти е в повечко ми се струва..

Брадата на Маркс, бе?

Извинете но не се ли пише нашите или наще. Доколкото знам Български или си спомням ш и т не стоят едно до друго без съгласна помежду. поне не в писмения език.

Ами пише се май нашите или наш‘ те. Т.е. наште като наш‘ те. А пък български се пише май с малка буква :).

Една наркоманка, двама негри и един тъмнозелен - това определено не е България.

Екипа запиват добре!?

Чуден колектив.... Да се гордееш, че си Българин

Не знам дали има значение, но кипърската песен много напомня тази на Поли Генова от преди 2 г. Май си е плагиатствана. Колкото до Израел, то тяхната пилешка песен, пълна с псувни ако спечели, значи "Евровизия" съвсем е деградирала.

Това че някакви пак решиха да споменат полито ли ви дава основание да пишете за ''плагиатство''??Полито завалийката не е и 1/2 от изпълнението и песента на Кипър.. Заслушайте се и ще видите много повече музикалност при тях...

Заслушах се, началото си е направо копи-пейст.

След брадата жена и омерзената татарка от Крим, тази година сред фаворитите са песни за еманципацията на жените и за дете родено на кораб с бежанци. Евровизията, драги ми Санчо, се превърна пропаганда на толерастията, мултикултурализма и еврогейските ценности.

Пропаганда? Толерастия? Какви измислени бъз думички си си извадил от задника без никакъв смисъл. Ами като не ти харесва имаш избор да не го гледаш. Също си задай въпроса, защо пък към такива като теб трябва да сме толерантни или мислиш че си нещо над останалите?

Не гледам Евровизията- успокой се. Също не си спомням да съм искал да си толерантна към мен. Определено ме бъркаш с някого...

Джамалето направо си е представителна извадка за половината Покрайна.

Кипър е отврат! Певачката е за някое peepshow!

Поли Генова трябва да започне съдебни дела за кражбата на песента и!

ИЗраел е смях в залата, прехвалената рускиня която миналата година не успя да участва беше трагедия, имяше едно класическо пеене-виене от некакво девойче, един поляк ми наруши вутрешния мир с хипер фалшиво пеене и подскачане на сцената като див козел на марихуана, някой беше излъгал един унгарец че това е траш метал концерт и се дра като че го скалпират, куп други недоразумения на сцената. Кипър даже не помня но явно някаква мажоретка с крка до луната ще търчи към финала с 200... На фона на това Сърбия и Румъния изглеждаха почти plausible. Дори нашето недоразумение беше в поносимата граница в сравнение с горе посочените. Що за дебилозвърталище е този Конкурс.

Кипър, все едно гледаш Малина в по-младите и години, а песента си е класическа чалга!

Това не е реален конкурс. тук се разиграват някакви други интереси. Иначе дългокракото момиче се представи добре. Не ми стана ясно защо е беше класирана харватската песен.

Кипър с крадената песен?

Чисто политически конкурс! Няма по отвратителна песен и изпълнителка до момента на евровизия от израелската! Кипърската песен е супер комерс!

Браво! Ако успее да спечели Кипър с тази нагло плагиатната песен...Австралийската песен също е "копи-пейст".Журитата нямат ли уши-не знам!?