Кирил Сакскобургготски – княз на 55

Принцът с германска фамилия, отраснал в Испания, живеещ в Лондон и определящ се като българин

Обратно в новината

Коментари - Кирил Сакскобургготски – княз на 55 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грабителите на България добре си живеят! Страната ни е загубила около 1 млрд. лева заради сделката по превалутиране на външния дълг от долари в евро, извършено от правителството на НДСВ и ДПС. Това констатира финансовото министерство в доклад за ефектите от сделката с дълга, осъществена от тогавашния министър на финансите Милен Велчев. Ако сделката през 2002 - 2003 година не беше направена, България би изплатила по-евтино дълга, който е бил обект на замяната. В резултат на осъществената замяна на брейди облигации с глобални облигации е реализирана финансова загуба от около 1 млрд. лв

Кирил Сиеонов Борисв, това му е името, а прякорът може и да му е "Князът", на баща му прякорът е "цАро". ;)

Екстра си живее вече Кирчо. Татко му се награби от България така, че да има и за пра-правнуците му!

Дядо ви Мони в нова кожа - ще ни оправи за по-малко от 800 дни.

Щото Борисов за 10 години ни оправи ...по-страшно и от Симеон стана!

Това ли е новия цар-премиер? Не се връзвайте на симпатични нищоправци!

Симпатичен, усмихнат, земен и открит ми изглежда. Да е жив и здрав дълги, дълги години!

Ми така ще е, като награбиха с баща му от България стотици милиони евро, добре ще изглежда , в добра форма и щастлив, всеки ще е като него.

Рабтил в Леман анд бродърс и всичко бил постигнал с честен труд. А дано ама надали, най-големите световни престъпници са били в тази банка.

секси е

Княз Кирил - премиер!

Може да си е готин човекът..ама "княз"??Български???Такава титла няма.Престанете да титлувате някакви нямащи и капка бълг.кръв.България е РЕПУБЛИКА.

Кирчо е готин, няма спор.

работят като .... евреи. От родът Кохари. Ако бяха българи, щяха да дойдат в България и да отдадат живот и дейност за Родината срещу комунистите като Кауна. Щяха да използват международните си връзки за привличане на легализирани капитали, да отварят училища, да строят черкви, сиропиталища. Както е правил Цар Борис. Борис е българин по деяния....по които го познаваме. Борис остави недостижим Капитал на Симеончо и наследниците му, който Капитал те осребриха в дървен материал от българските гори.

Съжалявам за минуса ,моя грешка,Цар Борис III e най-великия български управник на миналия век,светла му памет,не съм чувал да има някъде негов паметник,а заслужава

Симеон да отстъпва доброволно и разумно трона на принц Кирил защото може някое младо момче да го наследи и тогава ще ни се отели вола.

дедо Мони?

Мафалда много я одобрявам, имам някои идеи какво бих правил с нея насаме ;))

Аз го харесвам.Умен,интелигентен човек.Гледах интервю с него и ми направи впечатление на обикновен,разбран , с ежедневните си задължения,радости и неволи.

А аз като го чух как говори български език - паднах от смях. При това иска да е българин!

А вие ,ако живеете в България ,но знаете английски,как ще говорите?Сигурно и вие като него.Нормално е за човек ,който цял живот живее извън България.Но все пак го знае много добре,а това че на вас ви е смешно ,няма значение.

Този прехвален „княз“ достоен син на баща си лукавия хитрец беше в един екип с министър Велчев , и заедно превалутираха външния дълг в лондонското сити и окаяната ни държавата загуби милиарди евра. Ясно е обаче кой спечели от това !!! Да виждате по медиите това да се коментира ? А бащата за 800 дни оправи цялата си рода.

а сега от управлението на Борисов българия изгуби милиарди,милиарди с еоктадоха и доразсипа България. Стига с тия мантри за 800 дни, все някой ни е виновен, виновни сме си ние с дебелокожието си и търпимостта към мафията,която управлява държавата. Евтини сме на брашното и скъпи на триците.

И сега какво, не ми отговори никой, къде точно живее този не българеин? Може би в българското посолство в англия!

Питам само за портокала, не за крушата където не пада на далеч!

Хора, спрете се малко. Статята е позитивна. Защо толкова жлъч, типично по български.... Ако малко повечко българи имаха неговия интелект и отношение към децата си, България със сигурност щеше да е едно по-добро място. Плюс това всеки младеж би могъл да завиди на физическата му форма на 55 години. Моите адмирации!

Кое е позитивното - да ти натрапват някакъв човек в качеството му на български аристократ, какъвто той не е? Ако го представяха като обикновен човек, ок, а не като княз. То не е и не може да бъде Български княз, Българите не щем натресени монарси, България има само един владетелски род и това е рода Дуло, всички останали са узурпатори на Българския престол.

Кое точно е позитивното в тази личност свързвана с голям гешефт по времето на управлението на баща си ? Милиарди евра загуби държавата ни от превалутирането на външния дълг - и този точно беше инициатор и ползвател на "врътката".

Да е жив и здрав, дълги години!

От дира пак започнаха да цензурират истината, а спрете се малко... Истинските владетели на България са от рода Дуло - кое не е вярно тук? На Кирил прадядо му Фердинанд е бил домъкнат тук от евреите, за да управлява България - този човек не е крил от никого, че е гей, дотолкова не му е пукало, всички адютанти са минали през леглото му, исторически факт! Та Кирил е негов наследник и НЕ Е български аристократ, а немски. Хубаво е повече да четете и по-малко да триете истината за Българската история.

На кое е княз тоя?

все едно футболерче си показва татуировките на плажа

"...чието пълно монархическо название е "Негово Величество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски" - това е титла само на коронясан монарх. На синовете е "Негово ВИСОЧЕСТВО Кирил..."

Я пак прочети статията, ама внимателно, за да видиш, че никъде Кирил не е титлуван с "величество"!

Боже, колко негативни и противни коментари. Изглежда ние българите можем само да оплюваме. Може да не е единствения човек с престижно образование, но явно е един от малкото с домашно възпитание.

веднъж завинаги трябва да се уточни Сакскобурготски цар ли е или министър-предсдател и да се прилкючи с тази фантасмагорична сага.

Цар е до живот. Министър Председател е бил в периода 2001 - 2005 година.

Като сме република какво? Лозе без кучета. Никога не съм искал да имаме цар , който не е българин. Сега съм съгласен на какъвто и да е само да има един да размахва тоягата и да пази лозето.

В пъти по-добре такива българи, отколкото циганите с български паспорти.

не може да е Величество, а Височество. Дори да няма на какво.

Република сме. Миналото си е минало и връщане няма. Повече родолюбие, отговорност към народа си, честност, образованост и куртоазия в поведението на днешните политици е това, от което имаме нужда. Смисъл да продължаване да ровим и се оправдаваме с миналото, за да не виждаме сегашното - няма.Жив и здрав да е и целият му род.

Я провери значението на думата Куртоазия, от нея нямаме нужда!

Плажната шапка мно

Тасило и Мафалда - чудни български имена. Точно като за баща, който се определя като българин.

.... обаче за Емералдите, Лоренцо, Давид, Джулия и т.н. и т.н нямаш против....на това се казва лицемерие.

на кое княжество е княз?

Княз на кое, на кого? И си.....

Какви князе, принцове и царе са тези, бе!! Натрапена фамилия на БГ народ от великите сили! - лъжци, крадци и некадърници!! Не забравяйте, колко българи измряха от безумните войни водени от дядо им и колко поразии от националните катастрофи съпътсващи тяхното управление!!

Абсолютно вярно! Фердинанд води войни, подкупен от еврейски банкери с много милиони, войни, които целенасочено губи в полза на чужди интереси, а накрая се качва на влака за Австрия натоварил два вагона злато и скъпоценности, уж абдикирал...

Дали се думка с хормон на растежа ? Релеф на тая възраст, освен да е на шприц няма начин.

Некви джендъри цъкат минуси. Кого сте видели на 55 да изглежда така бе, гейове !

абе, къде му е княжеството на тоз?

У глАвата...

Бих искал да попитам, този човек, къде точно в Лондон живее. Дали живее в българското посолство за сметка на данъкоплатците български!

Не бе сериозно в посолството ли живее? Проверете! Щото аз знам.

Като знаеш защо питаш?

Хайде, хайде, видяхме как добре ни оправи баща му. Крушата не ражда портокали.

Ако прочетете някое от интервютата, които княз Кирил Сакскобургготски рядко дава, и ги сравните с тези на който и да е наш т.нар. държавник, ще разберете какво значи класа, разлика в образование и възпитание. ЧРД и за много години!

Това е така. Но какво прави с това, което има за да подобри положение тази наша кочинка, наречена България. Същата на която е "княз". Нищо. Работи за капиталистически интереси в Ситито в Лондон. Ако носиш такава титла, следва да носиш и отговорност. На този тип му е през кура за България.

"Принцът винаги е искал да прекарва всяка своя свободна минута с тях и дори когато те все още са посещавали училище, той предпочита сам да ги кара до сградата" Ами бай хуй, те повечото хора така правят, някой и пеша ги водим на училище, та даже ги взимаме и след училище. Голямо геройство, няма що. Малко по-скромно.

Що се пропуска в CV-то му съпричасността към ВЕЛЧЕВАТА ВРЪТКА с дълга на България... Щото спора - България ли спИчели, или Велчев, баща му и той намазаха от това, е затихнал, ама не е приключен..

...... Само как изглежда на 55 години и като прочетеш написаните от уж българи завистливи и злобни коментари за него са достатъчно доказателство, че този човек няма нищо общо с наричащи те се злобни писочи българи, които в действителност са най-обикновени червени смрадливи комунистически гниди!

Е как изглежда - плешив.

На коя държава е княз и принц ?!?!

Да е здрав и много щастлив с деца и любов!

Сам по себе си не е виновен, но не е никакъв княз. Нито Симеон е цар. Въобще трето царство е измислица. Спуснат от вън ЧУЖДЕНЕЦ, не може да е български цар. Късметлии са, че след 9.9.1944г. онези са били толкова добри да не ги преследват. На повечето места монархията свършва с революции и кръв. Например във Франция отиват монарсите на гилотината. Иначе да си празнува рожденият ден. Както казах, той не е виновен, че се е родил в такава фамилия, донесла толкова беди на България.

Да, ама на някои места и социализма завърши със съвременна гилотина-разтрел. Нима не помните Румъния. Страхотна форма показва Кирил за годините си и не само за годините-ха-ха. Гледах преди години едно негово интервю и съм с отлични впечатления от него.

Толкова много е копал на полето ...

България е имала свои царе през Първото и Второто Българско Царство. Ще се радваме да прочетем за техните потомци. Ама за това трябва доста журналистическа работа, а тук само превеждате и преписвате жълти статийки и то некадърно.

в миналото , че всички може да се окажем князе ....Колко е България , все ще има кръвна връзка и наследство ...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! КНЯЗЪТ СИ Е КНЯЗ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ НОСИ БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО СИ. Пък и с пъти превъзхожда по образование, възпитание и култура цялото тук пишещо войнство.. Сори, приятели, но има какво да научим от такива височайши хора, затова да засвидетелстваме уважение и по-малко да хулим.

Ти май се бориш за пръсти!

удари коленете и челото в земята ! Колкото до образованието на тези , всички сме наясно, че те не са ходили в университети ...Образованието им е купено!

България е парламентарна република! Нямаме царе, князе, принцове и други подобни търтеи!

За тези хора България е място от което откраднаха колосални средства. Само да напомним, че и тоз убавец беше в икономическия екип, който съветваше да превалутираме външния дълг в лондонското сити в резултат на което държавата ни загуби милиарди евро. Баща му пък през това време си открадна резиденциите и искаше друг да му плаща сметките. Грешката на комунистите е, че 45-а не ги зачистиха, а само ги изгониха от България, че даже и пари им дадоха.

Честит рожден ден на Негово Царско Височество Княз Кирил Преславски!

Ама и в Преслав ли е ходил?

Абе тоя ли докара Миленчу дето обърна дълга на България в другата валута за да искара едни парички. И на него да му...