Китайски столетник дължал дълголетието си на алкохола и цигарите

Чжан Кемин никога не се лишавал и от вредни храни, но гледал лежерно на живота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китаеца да се ебе в гза, не ни пробутвайте шибана жълта пропаганда. Китайците са подчовеци и полумаймуни с червени дупета.

Леле, ако не пушеше сигурно щеше да надживее Дънкан Маклауд..

Дир, вече от гз си ги вадите

По бай Тошово време имаше едно движение за трезвеност. Та един такъв секретар от това движение отишъл на агитация в 1 соц. предприятие. Минал първо през директорският кабинет, разяснил на другаря директор идеите на движението, директора ги харесал, и решили да направят разяснения на работниците. Разходили се из 1 производствено хале и се спрeли до бай Иван. Шефа го представил- Е това ни е 1 от най-добрите работници, труди се добре, дисциплиниран е, изпълнява Петилетният план за 3 години... Активистът решил да се побъзика със бай Иван. Попитал го- Бай Иване, ако беше си пийнал 1 чаша ракия, щеше ли да работиш така добре? Е, не- отховорил бай Иван. Ако беше пийнал 2 чашки ракия- щеше ли да работиш така добре? Еее,нее- отвърнал бай Иван...Добре де,ако беше пийнал 1 бутилка ракия- щеше ли да работиш така добре, бай Иване?..Както виждаш,работя другарю- отговорил бай Иван.....

начи аз ша хиляда пу пу да не ми е уроки

Истина е, питай Марадона.

Ще следвам неговия пример !

да е жив и здрав още дълго!! :) 'гледал лежерно на живота' - т.е. теглил е една майна на всичко ...

Бил е "оптимист" както Луканов, Лилов, баба Цола Драгойчева и други подобни пушачи и алкохолици.. При Мао е било въпрос на оцеляване за простосмъртния китаец а не да живее лежерно пушейки и пиейки.

Първият китаец, който ме кефи, след Джет Ли!

И на обяд задължително яде прилеп. Печен, пържен или на пара, каквото сърце му иска:))

Много хора не си заслужават късмета.

Не всички алкохолици и пушачи са столетници и статистиките го доказват. Този е border case.

Не всички имат неговото отношение към живота.

Само си представете за случаите, когато при силно стресова ситуация на някой му побелява косата. Адекватно проучване кое е по-вредно, стресът или цигарите, все още предстои да бъде направено.

Да е жив и здрав Чжан Кемин още дълги години Спореед мен водещото са гените и лежерното отношение към живота, а не че се е разсипал да пуши и пие

И сега като се почне едно пиене и иедене и ще сринем пенсионнта система наздраве..................

Класик.