17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата са онова което се нарича рептил...

двамцата са като усмивки от старите ленти!

Сакса за това дава зор за двореца Врана ,свърши с горите ,проигра парите на комар ,продаде медалите на дядо си и тях проигра , и сега не му давали Врана .Дадат ли му го на другият ден е продаден от Сакса

и така да е, но и коката е дала своят принос Китин!

е. До кога ще ни занимавате с КАЛИНКИ.

МНОГО,МНОГО АМА МНОГО ГРОЗНИ! ВЪНШНОСТТА ИМ Е ОТРАЖЕНИЕ НА ДУШИТЕ ИМ.

Харесва ми как я защитава.

Това е личната драма на една ОБИКНОВЕННА ИСПАНСКА ЖЕНА . Не разбирам с какво тя се различава от ИСПИТАНИЯТА В КОИТО СЪДБАТА Е ПОСТАВИЛА МИЛИОНИ ДРУГИ ЖЕНИ подобни на Калина?! Да е жива и здрава и тя и съпруга й НО ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е РУПУБЛИКА И В НЕЯ НЯМА МЕСТО НИТО ЗА ЦАРЕ , НИТО ЗА ЦАРЕДВОРЦИ , НИТО ПЪК ЗА КНЯЗЕ И ПОДОБИЯ.

Испанските медии обичат да се занимават с нея. В България на никого не му пука.

Читавите хора си биха камшика и заминаха в чужбина и тука в по-голямата си част остана предимно шкарта и той много взе да личи.

Ах колко са красиви и двамата.

Шарлатаните, наречени "лекари", "хирурзи" и "зъболекари" унищожиха или обезобразиха много хора!!! Проблемът на Калина е причинен от един МИКРОБ, който живее във "стерилна" среда и от който те ЗАРАЗЯВАТ при хирургическа интервенчия при зъболекарски проблем, ринопластика и др.!!!, живее във синусите на заразения човек и обезобразява лицето постепенно години наред след интервенцията!!! П.П. Може да ми се изсмеете и да не вярвате, но ЛЕЧЕНИЕ и ОБРАТЕН ПРОЦЕС НА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА НОСА ИМА!!! Лекува се с МИНЕРАЛИ И АМИНОКИСЕЛИНИ, които УБИВАТ микроба и РЕГЕНЕРИРАТ лицевите клетки!!!

Дано се поинтересува и да си помогне.

Княгиня или не, дъщеря на Симеон - няма значение. Човек е. Не злобарствайте, не злорадствайте. На всеки може да му се случи. Искрено й желая да се оправи. Както бих го пожелал и на всеки друг с подобни проблеми.

Дано измислят начин да и помогнат, шапка и свалям, че все пак изглежда мъдро приема проблема си. Не всеки би имал сили.

На нея могат и да помогнат, но за Китин няма толкова добри лекари.

Просташки коментари от от мега простаци и простачки. Вие сте цъфнали ивързали, нали? А па сте едни убавиии, мааани!

Има си разлика между това да си цъфнал, вързал, естествено грозен, и да се докараш до нещо средно между Емил от първия "Робокоп" и извънземно поради опити да се направиш по-"естетически" чрез хирургични операции.

Да бе!

Тяхното семейство било на издръжка от краля на Мароко. Ами ще ги издържа, те нали затова кръстиха наследника Хасан, да имат доживотна застраховка живот. Като не мжеш да си изхарваш прехраната сам, търсиш я марокански крал, я български народ да те издържа.

мдам, напоследък дядо Симо пак към българския народ е загледал...

Крадлив Дедо купи ли вече гарсониера в Младост, изповядвана ли е сделката

прав си докторе ,сега гледам снимки от архива.в нашия род всички мъже сме 45 и 46 номер обувки.ама не сме си ги намалили на 40.

всичко е грешка на пластичния хирург.това другото са измислици.оправдания за стоматолози ,катастрофи и т,н.горката жена .трудно се моделира нос като този който е патентна марка на кобургите.

да е от смъркане.

как се маха този нос който е генетика за техния род.луда работа.виж даниел рикардо от ф1 как си го носи.вижте и барбара стрейзънд и нашата деси тенекеджиева.умни жени и със стил.

Всъщност има една скоба, която може да се сложи отгоре на носа. Като се носи често в течение на няколко месеца, изправя и моделира добре дългия нос. Навремето имаше реклама.

Нерде Испания,нерде Мароко,нерде България??? Ние българите нямаме нищо общо нито с Испания ,нито с Африка-личните отношения на цара не могат да се отразяват на народа ,който представлява исторически. С поведението си и с вмъкването на ислямско име в историята Симеон 2 сам се отказва от историческият дълг.Те ако искат да станат българи ще станат,но не искат.

Не е проблема в носа ,Калина сама се загрозява. Каква е тази прическа,тези очила? Ако няма вкус да се допита до специалисти.

ТЯ ПО НАЧАЛО Е БИЛА ГОЛЯМА КРАСАВИЦА...

Прав е Иво за 80-те процента ама май ще излязат 99 тука само кретени коментират бе хора какво е това чудо?

Тук все пак пише интелигенцията. В интерес на истината и аз съм поразен от отсъствието на емпатия у масата, но това е по-скоро психопатия, не дебилизъм. Направо вместо България да ни преименуват на Психария и толкова. Поразен съм от злобата и подигравките към страданието на непознат човек. Да, хората има основание да ненавиждат баща й, но да се прехвърля отношението към децата е психопатско. Какво имам предвид? Ето пример - соц-шеф, сексманиак, тормозил всичките си подчинение по всевъзможни брутални начини, съответно - ненавиждан, мразен, презиран. И подчинениете му злорадстват, когато жена му се самоубива, дъщерите му се побъркват и т.н.. Защо? И жена му и дъщерите му са всъщност неговите най-големи жертви.

Като гелдам как се появи един текст във всички медии днеска абсолютен ПР в стил "вижте ни многострадалните". Сега дайте още няколко такива статии за цялата му рода на дядо. Колко обичат българия и как им е тежко. Нещо за синовете, съпругата му. Нещо и за Хасанчо - я заекване, я нещо с българския. Ще умилее българския съд тези многострадалници и да им даде двореца резиденция с компенсации няколко милиона още. Не дядо, моля те не пак изгнание. Пешо, дай тука още два-три домата с колците, добре се ядат.

България

Да, благодаря!!!

...как можеш да пишеш Хасан с главна буква, а България с малка???!!! И не се оправдавай с клавиатурата!

... грешка в автокорекцията и бакспейса.

Та тя винаги си е изглеждала зле. И двамата с мъж й. Ох, що ни занимавате и с нея, родителят й ни стига. Аман от невзрачни и безлични субекти, които непрекъснато ни се натрапват.

Не всички могат да са красиви, значими и забележителни като Вас.

Че те и преди години си изглеждаха така.

По-грозна от смъртта, но българка била. Как не я срам тази фамилия да оглозга България. Невзрачен и никому забележим счетоводител в Испания, простите българи го избрахме за премиер за да доограби обрулената ни държава. А се кълнеше, като циганин, че нищо не иска от България. През крив макарон щеше да види ограбените имоти, ако не бяхме го допуснали до най-високият пост в държавата и щеше да получи толкоз, колкото останали бивши монарси в съседни нам балкански страни или зеро.

Еми значи сами сле си виновни, никой не ни е виновен. Нали знаете поговорката: Не е луд, който...

Имотите твои ли са, бе, та такава квичиш?

Лъжлива фамилия, не се спряха да лъжат.

Загрозиха я, а е много свястна иначе.

Запознах се с цялото семейство без Кирил мисля 2000 година.калина нямаше този проблем тогава и си изглеждаше добре.държанието и е странно но тя и китен са на издръжка на краля на Мароко Мохамед 6 а Симеон бе добър приятел

Китен /с главно К/ се намира на морето.

А кичозното и обличане и дебилските прически и тия тъ.п.и очила пластичния хирург ли ги препоръчал.

в Библията ли пишеше ''синовете ще платят греховете на бащите си''?

В Библията също пише: "Не съдете, за да не бъдете съдени, защото с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери и с каквато съдба съдите - с такава ще ви се отсъди". Освен това благодарение на бащата на Симеон са спасени много човешки животи, това също тежи на кантара на съдбата.

Да, бащата на Симеон има много заслуги към България, но за съжаление синът му само за няколко години успя да поругае образа му. Ако беше жив Борис сигурно би се срамувал от алчността му.

Горката!От два зъба и некадърен зъболекър докъде се стигнало!Та така,то не че нашите зъболекъри са супер ,но и лондонския изглежда се е упражнявал,не добре квалифициран!А като е известно какви цени хвърчат при тях,не е работа!

ако наистина причината е такавя е много гадно..аз съм си мислела че е от пластики

Много сте долни да се подигравате със страданието на княгиня Калина!

Долни, горни - тя не е княгиня!

Княгиня, не княгиня, много е долнопробно да се подиграваш на страданието на когото и да било.

да сме долни - колко да сме долни... не можем да се мерим с таткУ й...

Княгиня? А къде и е царството???

Живи и здрави! И по възможност -далеч от България. Имаме си достатучно проблеми и без тези хора на главата...

Тези да вземат в Испания да си ги хортуват, тук не минават.

убавец до убавица... роднина-милиционер... роднина-милиционер...

Некакви същества от междузвездни войни.

И на коя бяла магистрала се получава този дефект?

Шмрък фрък ...нослето отиде...

дали е от това?

Е, и... ?!

Невероятно е колко много мозъчни инвалиди коментират тук...

Пафка и шмърка здравословно в Маракеш, здравословно е , вервайте ми!

И двамата са дарк двойка в стил: Урсула и Вампила!!!

лика прилика са си https://static.dir.bg/uploads/images/2018/08/29/1520335/orig.jpg?_=1535553768

Добре и се е получило