Коментари - Клипът към песента "Careless Whisper" на Джордж Майкъл надхвърли 1 млрд. гледания в Youtube | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

November rain е първата рок песен надхвърлила 1 млрд. Sweet child е по-късно

Не искам да съм черногледа, но такива музиканти не се раждат вече. Музиката е няколко бийта, свалени от интернет портал за 5.99 долара, поукрасени от някой набеден Dj, а ако има и някоя кака да попейва с аутотюн, ехее - за половин час го качваш в Спотифай и Тубата. Джордж Майкъл беше велик. Толкова велик, че на никой не му пукаше каква му е ориентацията. Песните му се слушат и вълнуват и до днес. Уважаван е от колегите си приживе. За огромната му благотворителна дейност се разбра чак след смъртта му.

Човек и професионалист. Жалко че беше неудобен и го умряха набързо, както и сестра му. Не го беше страх да каже какво мисли. Първият който разби монополът на големите акули. Поклон.

За прословутата саксофонна партия в песента, Джордж е измъчил 9 саксофонисти, докато чуе това, което е искал. Песента е правена няколко пъти, в различни студия, докато се получи по правилни начин. В това е разликата между истинските таланти от 80-те и сегашните чекижии, които правят някаква прдня в хола си на лаптопчето и вече са "мегазвезди"!

Яко парче,вечно!Иначе от онова време има много поп парчета които са вечни и гледани милиарди пъти.Сега се сещам за Rick Astley u Never Gonna Give You Up.А и Last Christmas на Wham(бившата група/дует ) на Джордж има над 700 милиона гледания.Освен това Джордж беше и голям пич и филатроп меценат дарител и т н нещо Янко в този бранш.

велика и вечна песен! Не като разни шакири и селини, дето пускат песен и правят милиард гледания за седмица (понеже се лансира в соцмрежите им с по сто милиона последователи), а другата седмица вече никой не помни песента.

Представи си, ако по него време имаше You Tube, и въобще интернет, колко гледания щеше да има!? Жалко, отиде си млад!

Твърде млад за съжаление. Ако не бяха и проблемите му със Сони Мюзик можеше да се радваме на много повече музикални класики от него.