17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, и кое му е страшното? Питам, изхождайки от позицията на моите 33++ години :)))) когато отдавна съм простила всичко на родителката си и изобщо не се ужасявам от сходството с нея. Да се плашиш от приликата с човек, чиито гени носиш в себе си на 50%, е равносилно да се отвращаваш от себе си. Хората след 33 не са толкова суетни вече, нито такива мечтатели и перфекционисти.

Така е, само че мъжете остаряват като вино, а жените като мляко.

И двете се вкисват ако не се съобразиш с особеностите на продукта.

Не е красиво да се гаврим с нещастието ви, мъже, но всеки ден попадаме на снимки във фейсбук на срещи на випускници (след 20-30-40 години). Общата картинка при мъжете е покъртителна. Има максимум 1-2 с приличен вид що-годе, другите са очукани от живота и крайно запуснати, остарели същества...Поне така изглеждат на фона на жените. При жените я има 3-4 лели с по-груб вид, останалите изглеждат 10 лета по-млади от мъжете.

Явно,не си виждала мен.

Нашият випуск е точно обратното - жените са 90% тлъсти лелки (как ли съм ги харесвал тогава ?) мъжете не са мръднали.

Това го пишеш непрекъснато, явно не ти ста.ва

Тоя некъф педал ли е ?

Жените могат да приличат на майките си или на бащите си еднакво, защото са получили по равно информация и от двамата, докато мъжете приличат най-вече на майките си, защото от баща си са получили само "паспорт". Не става дума за външна прилика, а за всичко останало. Обяснението за 33 годишната възраст е, че тогава връзката е стигнала до отрезвяващата фаза и мъжът вижда всичко от майката на жената, което го дразни. Това е като камъче в обувката, натискът на всякъде е еднакъв, но само там боли и няма как да го игнорираш. Ако спреш и махнеш камъчето, всичко си идва на мястото. Трябва просто да потърсиш разликите, а те са много, за да осъзнаеш, че няма толкова голям проблем, а едно дребно камъче.