Кои са най-красиво остаряващите знаменитости

При жените начело е Хелън Мирън, а при мъжете - Ричард Гиър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следват го Марчело Мастрояни и Жан-Пол Белмондо. Сред жените са вечните НЕВЕНА, Далида, София Лорен. Сред вечно живите бих поставил и Едит Пиаф с Коко Шанел. Тези личности, живи и вечно живи, създадоха поколения интелектуалци и лицето на днешната умираща бяла Европа. За жалост няма холивудски захаросани бутафории. Странно, но сред американците ги няма Джейн Фонда и Клинт Истууд....

Едит Пиаф е починала на няма и 50, Невена Коканова на под 60, Далида се самоубива на 54, Марчело Мастрояни не остаря хубаво, а София Лорен с желанието си да е красива и секси и на 100 години, меко казани не остарява достойно, а грима и имиджа й са направо плашещи. Изброените личности, освен това не са създали поколения интелектуалци, защото развлекателните програми и развлекателния бизнес е развлекателен, а не образователен. Можем да приемем, че филмите и музиката, евентуално биха могли да внушават определени емоционални послания и да насочват вниманието към определени проблеми и толкова, при това заслугите съвсем не могат да бъдат приписани изцяло на изпълнителите, напротив. Катрин Хепбърн беше красива в старостта си. Без грим, с безброй бръчки и пак беше красива!

Luna0102

Едит Пиаф е била страшна гледка преди да умре и умира на 47.

Сифия Лорен, Йорданка Христова

Данчето Христова - да. Но София Лорен напоследък е заприличала на Мики Рурк с деколте изглежда като много суетна бабичка, която не може да приеме реалността.

Колкото и да е красиво, остаряване си е. Последна фаза от живота на човек. А след нея... всеки знае какво идва. Тъй че не е важно как остаряваш, а колко дълго ще си стар.

Ким Беисингър( както правилно се произнася името й) действително изглежда изключително добре- нещо, което е характерно за нея през целия й живот и до днес.Виж, при Мадона положението е коренно различно- изглежда именно като сух корен, ужасяваща гледка, която вулгарното и изкукало излъчване никак не подпомагат.

БеЙсингър ( горе не ми позволява редакция)

Много съм съгласен с класациите:) На мен ми харесват и старците- Ал Пачино и Антони Хопкинс любимите ми актьори) :)

Няма го Амитабх Баччан, за Джоан Чен да не говорим, няма го и моят любимец Джеки Чан (щом го има Арнолд, защо да го няма Джекито) ... Някакви янки само ...

плюсче за Джеки Чан, другият не го знам.......

Ким Бейсинджър.. наскоро гледах някакви нейни снимки от 2018 г., изглежда феноменално добре. И сега проверих- наистина е родена 1953 г. т.е тази година ще стане на 66. Е определено още си е готина и направо си става. Хм, ще се поправя: не става, а направо си е екстра.

Арнолд защо?Може би ако бяха включили Крис Кристоферсън или Шон Конъри да, но Арнолд съвсем не е за тази класация. Ако класацията беше "Шрек", или казано иначе грозни мъже, които предизвикват симпатия то съм напълно съгласен.

Сложих ти +, но ти трябва да се съгласиш с мен, че Бате Арни е ЛЕГЕНДА!

Че не устискал и изчукал мексиканската си прислужница? При неговата жена, още повече от класата и клана на Кенеди. Стийв Рийс е ЛЕГЕНДАТА на културизма. С уникално тяло за 70-те и с излъчването и таланта на артист. До днес гледам филмите с него за античността. Особенно "Еней".

Кораво момче е Арни, свръхамбициозно. Пионер измежду химиците, какво ли не е тествано върху него, какви ли чаркове му смениха и още е жив. Със Стив Рийвс да го сравняваш е неуместно. Рийвс е красавец. Бате Арни му няма физическите данни най-малкото, по-зле сложен е, прасците му са силиконови и т.н., за лице да не говорим. Това тук е личнатак ласация на някого, поради липса на журналистически материал. Освен това аз съм фен на Джак Лалейн, човекът даде пример, доживя до близо 100 години с разсъдъка си и в сила, а това никак не е малко.

От всички изброени, тя наистина е номер едно, остарява с достойнство, докато тройката при мъжете е супер.

Тези класаци ги пускайте на Макрон ;-)