Кои вируси ни атакуват през лятото

Индийският вариант на COVID-19 може да се прояви със стомашно разстройство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се ваксинирах най-сетне с Пфайзер. Мислех си...ура. Вече ще дишам спокойно! Да, ама НЕ! На 14 -тия ден от втората ваксинация нещо ме тръшна. Докито каза, че е настинка или летен грип. Сигурно е така, ама загубих обоняние, вдигнах температура и кашлям яко. Та сега не знам... Ще видим.

Вече всяка пръдня е пишете ковид.

Изчерпа се тази тема. Хората не се връзват вече. Измислете нещо по различно като вирус

Всички вируси в Света изчезнаха. Ковит-19 ги изби. Всичко от което се чувствате зле вече е Ковит. Сега да не пропуснете и есенната доза от ваксините защото сертификата ви ще изтече и догодина няма да можете да посетите Халкидики.

явно този вариант на ковид върлува минимум от 100 години, защото ентеровирусните инфекции върлуват лятно време откакто свят светува!

Ядох боб със зеле ,имам Ковид . Защото пърдя много и корема ме боли. От Ковида е .

Нямам пари за тестове .

Беше ясно, че ще изкарат и летния дрисок Ковид продукция :D

После защо 60% от българите не искат да се ваксинират. Аз съм от тях. Обявиха всички грипни вируси, аденовируси, от тази пролет и риновируси за ковид. Сега е ред и на летните вируси - разстройство и диария. Сигурно и мигрената ще стане ковид, после артрит и т.н. За всяка болежка - ваксинация

Като гледам снимката( тая с маската) та се сетих , преди 2 дни покрай случката с нападнатата от Мечка жена , не си спомням по кой тв.канал показаха как мечка в Италия върви след едно 12 годишно момче което е на излет с баща си , порази ме не толкова мечката колкото това че бащата и 12 годишния бяха с маски ....в гората на излет ..!!! Е тия са смазани тотално , с такива послушковци като тези елита може да си прави каквото поиска и те и гък няма да кажат . Тъжно .

А до миналата година чревния вирус, които мъчи населението по Черноморието неше просто вирус или бактерия от фекалните води излива и в морето

След mortal kombat между вирусите оцеля само COVID. Друго няма или поне докато не се появи по-доходен вирус.

ако изгориш на плажа и ти се зачерви кожата дали пък и това не е ковид... трябва да се ваксинираме, че иначе горим :)

През лятото ни атакува вируса "Капут Радеффф", Опасен е, защото е с Кремълска валентност. Лекува се на избори и с бой по дебелата червена кратуна.

тъпите герберастки тролове и тук намерихте да ръсите малоумщините си?

Трябва да се яде...

Така е. Трябва да храним комунистите. Когато и където падне. В устата, в ушите, в гъзъ. Навсякъде ги пълним и храним.

До колкото разбирам от "статийката", всяка болежка, всяко кихане, вече е симптом на КОВИД! Най-новото е КОВИД вариант ХАМЕЛИОН - прилича на летен грип, има симптоматика на летен грип, минава като летен грип ... но е КОВИД! ИЗВОД: ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ СРЕЩУ КОВИД, ЗА ДА СМЕ В ИДЕАЛНО ЗДРАВЕ И ДА НЕ БОЛЕДУВАМЕ ОТ НИЩО ДРУГО!

ееее, ама естествено, че стомашно разстройство.... нали то по принцип не е разпространено лятото...

В Япония драстично е нараснал броят на самоубийствата, особено сред жените, откакто е обявена пЛандемията!

Като съм се нагнйел с череши, ковид ли е?

Вируси няма - има Ковид. И до колкото чух, август има голяма вероятност да ни затворят пак (заради Делта-та).