Коцето Калки и Мартина прекарали първата брачна нощ в килия

За Мартина сватбата била един от най-щастливите мигове в живота ѝ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да съм старомоден, ама мен би ме било срам да стигна до там, че синът ми да ме пита "вие с мама гаджета ли сте или сте семейство?"

Честито! Страхотни са!

Абе, тоя Коцето Жалки още ли е жив?

Първата снимка просто кърти - с фалшивата романтика и слънчевите очила на главата!

Не гради щастието си върху нещастието на друг!

Коцето, калки и мартина, тия двамата сигурно са и скъсали.... Гащичките на мартина.

Този ми е много гнусен. Женен мъж, който прави извънбрачно дете, живее е лъжи и прелюбодеяние пък и решил сватба да вдига.

Че и да лъжат сина си по такъв гнусен начин.

Още им личи!

Гнусен тип изостави красивата си жена заради тази кифла

Не е ли странно да се подменят българските традиции по такъв чудовищен начин. Аз лично съм толерантен човек и нямам нищо против съжителството без брак, ако това е решението на двойката съжители. Но да правиш ти сватба с бяла рокля и "първа брачна нощ", при положение, че си на 50 и кусур години, имаш 10-годишна съжителство и голямо извънбрачно дете, е това не е ли демагогия! Ако наистина изпитваш необходимост от сключване на брак, отиди в гражданското, сложи си подписа и направи едно скромно тържество - защо трябва да го наричаш сватба?! Да не говорим пък за църковен брак! От гледна точка на християнската религия ти си извършвал прелюбодеяние в продължение на 10 години и имаш незаконно дете (от гледна точка на църковните канони)! Следователно, ако изобщо искаш църковен брак - което изобщо не е задължително в подобни случаи - ти трябва първо да се покаеш за греховете си, да се изповядваш и чак тогава да пристъпиш към олтара.

Каквото си искат това ще правят.

Мистър Х, подкрепям напълно! Но трябват и по-тежки думи от "демагогия"! Пошло е да организираш фалшиви сватби, да си отглеждаш незаконно дете, за да го направиш... свой шафер! Да бяха мислили да не се чифтосват с любовницата докато докторът е женен и дава интервюта колко се обичат с жена си! Защо не създадоха дете "на чисто", а не сега да се опитват да подменят стойности... ПП За християнство не го търсете, прави се на йога!

Точно заради това са се оженили, станали са християни отскоро, както изглежда. И аз се изненадах, но съвсем наскоро го видях как взе причастие. Не знаеше още съвсем как да се държи в църква, нито каза заедно с другите символа на вярата и се чудех какво прави това хипи в храма, докато не видях, че се нареди за причастие. Изглежда е новопокръстен или след дълго лутане, са го посъветвали и него да обърне внимание на собствената си традиция или пък някой много се е молил за него. Не зная каква точно е причината, но го видях да се причастява, значи покаял се е. И мен ме хвана срам, защото не присъствах духом на службата, а почти през цялото време се чудех и го осъждах.

golemi moralisti sa se naredili.... Kato che li ste bezgreshni vsichki!

ako беше в кенеф щеше да е по добре

в Сливенския или в Ловешкия???

Тоа тип изглежда особено неприятен. Отвращават ме мъже с дълга коса.

Има страшно нечистоплътен вид и с тази грапава кожа още повече се засилва това

Няма нечистоплътен вид - висок, строен мъж, облечен обикновено в бели дрехи. Но отрковено казано и на мен ми е силно антипатичен. Когато си публична личност и всичките ти изцепки са публично достояние, славата те следва навсякъде и не можеш лесно да се оттървеш от това бреме.

Отблизо е доста приятен, харизматичен дори, с меко излъчване. Не бих казала, че е нечистоплътен, гнусен и т.н. Като изпълнител е страхотен и очевидно много талантлив. Защо се забивате първо във външността, без да имате поглед върху качествата на един човек?