17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Носи униформата на адмирал - почетен ранк - редактирайте си елементарната правописна грешка. Пише се ранГ !!!!

"почетен ранк" - Първо, не е сигурно дали на български има дума "ранк" и второ, дори и на български да има "ранг" то тази дума си има точен превод.

В черни дрехи се ходи за УМРЯЛ човек.. А също и разни комино-чистачи, които НЕ могат да си изперат дрехите , може да ходят в черни работни дрехи... Черно означава- ЛОЩО, МРЪСНО, развалено... Електро-уредите, като се развалят и ПОЧЕРНЯВАТ.. Затова е добре да имаш бели на цвят уреди. За да виждаш кога са мърсни.. И ако НЕ може да се почистят, измият, значи са изгорели, развалени..

И погребението на дядо си ли трябва да превръщат в парад на униформите си. И от толкова подробности за уточняване , остава ли им изобщо време да се сетят за човека ,когото изпращат

Оплюхте ги, хайде сега ще спите добре , диво племе !

Тия що не вземат да се споменат всички вкупом. Ще е голяма веселба

Мъжете по пражки...жените по без.....

Нейно Величество е напълно права да тушира факта, че единият внук губи всички титли и звания и трябва да ходи с костюм. Лошото е, че американката ще го напусне и тогава негово височество ще трябва да се прибере като мокро коте. Затова е хубаво да свикват всички с този факт.

Кралицата докато чака и ще гушне букета и ще е 2 метра под земята. Т. Е. няма да дочака това за което толкова усилено "работи"

Не виждам нищо общо в това да се откажеш от статуса си на принц с това да ти се отнемат заслужени медали и униформа. Едното няма нищо общо с другото ама като де да бъдат наказани. Не са в училище все пак!

Още ли не са го погребали, той ще се разложи вече, череите вече са сложили лигавниците

Невероятна глупост написахте !

Сега след като Елизабет втора е свободна вече мога да се пробвам.

Обличат се като клоуни -калпаци, цветни колани, волани, ленти, някакви медали, цветя по главите...................

Аз пък драмите в британския кралски двор ги следя. Много са ми гот на фона на ковида, за който нищо повече не искам да знам. Ама рептилите вече се излагат! Страшната драма, кой как ще се облече. Абе, ако искат по бански да се пльоснат. На кой му дреме? Още не са намерили тънката граница за баланс да не дразнят нас простосмъртните. Макар, че в УК явно им минават номерата. Ама ние никога не сме били класово общество и не сме с толкова промити мозъци, че да ревем дали ще си сложат униформите за дъртия рептил, починал милия на крехката възраст от 99.

Пародия са като военни звания и двамата, нямат общо с реалните постижения на истинските военни.. Как не им е ниудобно да носят нещо,което знаят,че грам не са заслужили.. Не я виждам баба или мама Елизабет да си ппати детето и внука но истинското бойно поле.. няма начин..

Хари са го пратили, за другите нищо не знаем.

Че те горките други дрехи нямат. Сега ще трябва да изцоцат поданиците за костюми.

на принц Андрю. Така са ги "нагиздили" на тази снимка, че приличат на доведените сестри на Пепеляшка.

Докато изберат костюмите дядката ще се вмирише.

Ами че бабушкера и това ли решава? Баси и досадната бабичка, на всяка манджа мерудия.

Не, просто има малоумен син и такъв внук, които я излагат при всяка възможност, и се налага да им дърпа ушите и на зряла възраст.

По малоумие цялото им семейство е еднакво малоумно, включително и бабата

Какво е ранК ?

грешка в правописа ::::)))) още не са го поправили

УБИХА КОМШИЯТА ФИЛИП С АЗ, СЕГА ЩЕ СЕ ГИЗДЯТ

Кого в България го интересуват тези Радини вълнения?

явно - тебе

Не обиждайте Рада с тези сравенения!