17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая мумия още ли е жива?

Какво ни занимавате с този дърт караконджул, миризлива конска фашкия.

КРАСОТА, ВЕЧНА МЛАДОСТ, ИЗЯЩЕСТВО, ИНТЕЛЕКТ, ГЕНИАЛНИ ЗАЛОЖБИ В СФЕРАТА НА ВСИЧКИ ИЗКУСТВА! И НА НАУКИ!!!!!!!! Това неполезно изкопаемо докога ще ни го навирате в очите?

Не е ли рлекалено ретро и в стил клана кардашян, индивиди без качества да се правят известни и да ни ги тикат непрекъснато в очите. Какви качества има бабишкера и нейното змийско потомство, с какво превъзхожда простосмъртните математици, шахматици, полиглоти, ядрени физици, спортисти, художници, музиканти, гении в тяхната сфера?????????? Че е крупен земевладелец и феодал? В Средновековието ли живеем, драги илитерати?

Кралицата на Обединеното кралство. Докато е жива ще я почитат. След това наследника и. Има традиции и се спазват.

Елизабет II е кралица на 15 държави, между които Канада (половин континент) и Австралия (цял континент) ;) Управлява от 70 години. Има 4 деца, 8 внуци и 12 правнуци. Та... ако тя е "индивид без качества", не смея да си помисля Вие в коя категория попадате ;)

Еееех макроне, макроне баш за тебе пиче е!!!

Драгия читател да сравни снимки на толкозгодишни родопчани например с таз озъбена мумия и да прочете по лицата им ако има умствен капацитет и емоциална интелигентност на чие лице е изписано благородство и мъдрост.

Така е да , за родопчанините и не само за тях. Но това в каква връзка го казвате под статия за английска баба ? Или от родопчанина по-благороден нема, от Витоша по-високо нема във вселената ? . А какви снимки на непалски хора има, да знаете, а на аборигени в Австралия с древна култура и хилядолетна мъдрост и благородство ...Някакви комплекси май ви подпират, за да сравнявате несравними неща и ситуации.

Не разбрах какво се опитвате да докажете, драги гъзолзецо, че от бабишкера лъха непреходна красота, че синьокръвните не ходят до тоалетна, че по - красиви и благородни от овчите физиономии на Чарлз и роднините му няма????? Нима???? Не само са грозни и гледат тъпо, но и дефекират. Добре де ще приема, че са красиви и прекрасни, но докажете, че в качеството им на висши същества не акат!

Ехх, смеете се , но явно пак ви е подбутнал поредния комплекс. Да не би прекалено често да са Ви казвали че сте грозен/а ? Какво общо има външната физическата красота с благородството, емоционалната интелигентстот и умствения капацитет? Дори широкоширещето се клише, особено за жени, сред хора с вашия ограничен мироглед, е че красив е еквивалент на гулпав., нарцистичен, емоционално неинтелигентен, обръщаш внимание само на материалното. Пак сравнявате несравними неща , позовавайки се на физическата непривлекателност на англисйките хора. А какво искам да кажа разбирате много добре, ако наистина не разбирате, нито ми е мястото да Ви образовам, нито пък имате капацитета да схванете, дори да се опитам.

Оф че глупави и пошли съждения, драги ми Ъъъъъъъ. Личи ти колко си тъп

О, НЕЕЕ, и кралиците ли се мумифицират. нали синя кръв, нали висши същества!!!! Набръчкан пергамент, жълти зъби , сто на сто и със старчески памперс, щот те и тези със синята кръв също така уринират и дефекират. Но друго си е нашенския гъзолизец да си каже в стил баш майстора- шамар да е аванта да е, та така и тези с бабишкера и сие - " ла.но да е, кралско великобританско да е" . Да живей и да иляди!!!

и гурелясало !!!Ужас!!!

Феноменална!

На какво с е възхищава слугинчето цветанка, бихте ли ни пояснили.

Който забелязва детайлите ще види , че и кралицата подържа Украйна с облеклото си го показва.

Пообърка се света, едни обсебиха дъгата, други жълтото и синьото, трети черното наричат бяло, ... В същност нещо остана ли си на място? Карай да е весело. Животът е кратък.

Всеки родител с малко дете ще Ви каже, че това е детско филмче. Мечето Падингтън го играеше/дублираше "Рамбото" Зеленски. Все едно мр. Бийн да стане премиер в UK по време на война. :)))))))))))) И сега тоя същия, 155 см. комедиен актьор, ходи само с военни панталони и зелени фланелки, очевидно тренира тежка атлетика, за да изглежда по-страшен за ролята? :)))))))) Как може, бе украинци! Още през първата седмица от войната трябваше да стане премиер някой нормален физически човек. Не актьор-клоун.

Надявам се поне да ви плащат да пишете тези отявлени тролски глупости, че трябва да си кръгъл идиот, за да сътвориш подобен коментар.

Господина от Кремъл е великан сигурно ,украинците поне смениха 4 президента ,в русия е един и същ

Всички укро политици си отиваха след корупционни скандали. Ако помните Порошенко беше бойкотиран от Европа, която все още не беше загубила всичкия си разум, заради използването на детски труд във фабриките му. Сега е "възстановен", въоръжен, в камуфлажни дрехи и забраниха на Зеленски да го съди за корупция. Държат го за резерва.

Дърт гущер в жълта рокля

Боже каква тъпота. Серия статии за кралицата? И какво така рязко взе да ни интересува какво правила бабичката, дето й се кланят толкова. Пиараджийски истории. Горките аланглета, решили са тук колония да ни правят. Не случайно те водят основно войната срещу Русия на територията на Украйна. Не ни стигат американците, сега и тия се пънат да ни яхнат. Айде сиктир от България.

Уважават си монарха хората ,още повече че малко и остава ,кво неясно има

Не е линия на метрото, а подземен участък на влакова линия.

На метрото спирките знакът е винаги червен кръг със синя лента.

поне публ. ѝ стартир. за обществеността съвпада с един от национ. ни празници, живи & здрави

а защо тогаз е вапцана в лилаво https://www.crossrail.co.uk/route/maps/network-map ? навярно поради преклонната ѝ възраст на шефката им ! живи & здрави

Много яка шапка, едно на ръка, че жълтото й отива и е запазен неин цвят. Както и мой. Много често ходя с жълто защото супер ме кефи.

Не е е проява на добър вкус от страна на кралицата. Тя не е политическо лице.

какво се нарича "Падингтън" в Лондон и откога, а после пишете коментари, свързани с филм, в който са решили да използват това име.

Нещо като крал Радев, само че крал пари.