17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мога да разбера кое му е кралското на това неродено още бебе - нито майката, нито бащата са от кралски произход. Само Даяна е аристократична в тая боза, но не стана кралица. Може би майката на Меган да има кралска африканска кръв - maybe?

Ох ,трябвало да се декларират само подаръци за над 100 000. А до 100 000 - това не е нещо ценно за хората от този ранг

Е, много пъпчива тая херцогиня на Съсекс

много хуава новина, мерси. ама тя била още с двойно гражданство? голяма минавка. много е невежа милата.

синя кръв, уж бащата на данъкоплатката имал такава. но доколко не е ясно.

не е невежа, а е горда афроамериканка, удостоила с леко внимание западащия английски кралски двор.

Бабе, бъркаш нещо. Даяна колкото и да бе симпатична няма кралска кръв

Бас ловя, че ако тая не беше херцигиня в UK, а беше някоя дропла от някой щат, която е женена за средностатистически европеец на въпросните "данъчни" нямаше да йм пука и щеше да им е през ОНОВА дали подава декларация или не, амаааааа сега официално заложиха "бръмбър" в двореца със законова вратичка!!!! Тъпа американска схема за шпионаж!!! :)

Ау... че то американското гражданство по-голяма преебавка от българското, бе! С българското получаваш задължението да подновяваш паспорт, лична карта, също и включване в българската здравна система от която трябва да не забравиш да се "отпишеш" на 18 години, щото преди това не може, като за това трябва специално до българия да отидеш. Американското го получваш автоматично, без опция за отказ и трябва данъци да плащаш, независимо че не си стъпвал в америка и не си го искал (или родителите ти). И сигурно няма процедура за отказ от американско гражданство, точно както от българско. Американците кога ще почнат да лепят гражданство на случайни хора по света, примерно по-богати така, и да ги гонят по американските норми?...

Американското гражданство е като договор с българското парно. Не пита и се унаследява се като генетично заболяване.

Американското гражданство е като договор с българското парно. Не пита и се унаследява се като генетично заболяване.

Ква актриса е тая?

Напротив,и тя както Кейт на сина си Уилям е всъщност братовчедка и има някакви наченки на кралска кръв. Те нали Кейт затова МУ я избраха на Уилям -да не мислиш че е някаква случайна? Просто Хари като няма шансове за трона и му разрешиха да вземе простосмъртна.

Вие четете ли какво пишете? Деца не подават данъчни декларации, никъде по света.