17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре бактън!

Кралската институция коментира демокрацията, но е забравила произхода на думата - от Демос т.е. народ. Ха ха ха Тия сбръчкани кръвосмесители съвсем за изкукуригали и са се самозабравили Ха ха ха ха

Хари е в дъното на филма. Зависливо мекере

на моменти дори гадно, но принцовете трябва да знаят, че това им е основната работа на "глашатаите" и папараците - да ровъчкат, да шокират, да насаждат мнения, да манипулират и да провокират къде с полуистини, къде с лъжи! За това им се плаща, за да вървят вестниците и да се гледат предаванията, а хората навсякъде обичат пикантериите, колкото и да се прикриват и правят на моралисти. Как беше онзи стар принцип? Не е никаква новина, че куче ухапало човек. Новина е, когато човек ухапе куче! Та такива ми ти работи по този грешен свят........

А какво означава по дяволите в политиката: "остро критикува", "остро осъжда", "силно притеснени", "много вероятно", "поема цялата отговорност" и тн. bullshits ????? Знаете ли какво - едно голямо НИЩО!

ББС отдавна не е онази ББС, която дори във времената на черните станции беше обективна.

"Отношенията между Бъкинганския дворец и Би Би Си са изострени след излъчено преди повече от двадесет и пет години интервю с принцеса Даяна"... тъй като интервюиращият е ИЗЛЪГАЛ Даяна за някои "факти" така че интервюто му да се получи по пиперливо;)

Този т.нар. журналист - Мартин Башир, така навремето направи за смях и очерни Майкъл Джексън. Ей така, заради сензацията, са готови през трупове да минат. Рейтингът е всичко в медиите.

Чарлс е виновника. Каквото повикало, това се обадило.

Хубаво е скоро да видим какъв цвят е кръвта на семейство рептАдамс, дали е синя?