17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много изтощен баща физически И маниакална женица Милите деца... нямат време за внимание

Бягай, Алекс, бягаааай ....

Абе ... дали Алекс Болдуин иска да има 5-10 деца, вие как мислите? Тая как го е подкарала, не мисли за близкото бъдеще, когато ще трябва сама да ги отглежда.

За осем години брак, пет деца. Пет бременности и два спонтанни аборта. Все едно са на състезание... Да, имат финансови възчожности. Но ресурсите на планетата ни са ограничени, а някои шетат до безкрай на егото си. Други пък, произвеждат бедност от невежество и дебилизъм... И резултатът е почти един и същ. Изчерпват ресурсите.

резултата е повече от дадени народности, от българите - не

То тя си е постоянно бременна- тази Хилароя. Алек, миличкия толкова иска момче, ма не може- все момичета- даже и от Ким Бединджър има голяма дъщеря

Абе Златке, чети преди да коментираш. Алек "миличкия" има три момчета и две дъщери (едната с Ким Бейсинджър). Така че не го съжалявай, а си гледай животеца

Хубави снимки , естествени , щастливи ! Дори разликата във възрастта на родителите не се забелязва. Могат -имат !

Красива И бременна - няма такава комбинация!

всяка ако роди по толкова човечеството ще стане 25 милиарда и земята ще загине не воже нито да ги изхрани нито ресурси ще има-това не ти е едно време когато сме били 1 2 милиарда

тогава защо се гледа осъдително на хората без деца, а не се поощрява подобно мислене

Гледат осъдително ограничените хорица, за които възпроизводството е издигнато в култ и го имат за най великото си постижение да увековечат безценните си гени.

Естествен подбор - оцеляват най-приспособимите и изчезват ненужните. С тази раждаемост в България скоро коренното население ще изчезне и ще бъде заселена от някой по-приспособим.

тия да не са някаква секта ....

Тая като крава за разплод ли се изживява???

Тая жена май е постоянно бременна.

е постоянно бременна, защото само за това става.

Блазе и.Нека са щастливи.

Щастливо семейство. Пожелавам на всекиго семество с повече от 3 деца! От сърце! Не знаете какво щастие е.

А пък вие нямате представа какво щастие е без 3 деца :D

Голямо щастие няма що. Да няма кой да те погледне и да си умреш като куче самотен като остарееш. Да не може да видиш как се развива и израства един или няколко нови личности и ти да допринесеш за това да станат пълноценни хора. Благодаря за такова "щастие". Не го искам.

То не е само да ги имаш, пък да нямаш време да ги погледнеш, че и да ги изхраниш. В случая това семейство има възможност и я използват по най-добрия начин, което за повечето български и не само, семейства не е в сила.

Не е така. Стига да имаш желание възможност ще се намери. От друга страна времето си върви безпощадно и ако чакаш да събереш достатъчно пари, за да може да осигуриш хубав живот на децата си живота ти ще премине в чакане. За децата и семейството парите са важен, но не и единствен фактор.

много яка банда, оправят ти настроението