17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красивата преподавателка в момента има връзка с милиардера Бил Акман. Няма спор , че е и "умна" тази преподавателка.

Тая е по-умна наистина: гъди гъди с Брад Пит и хам хум с милиардера. Така се прави, а не онова тъпо парче дето се резили с Роналдо. Но и тая трябва да внимава, че от много играчка ...

Сега освен красива и умна, ще стане и богата.

Еб и тъпото заглавие

Пфф ... Красива, умна ... Муахаха... Поредната жадна за слава и пари.

Жената е еврейка !!! Има си гадже милиардер !!!

Това журналистите им дай да лепят субективни еднотипни квалификации, за да промотират дебилност, отколкото да излагат факти. Дори да е преподавателка в университет, как разбираме, че е умна? Как се измерва умът - спрямо този на журналиста, 10 към 1? Отделно - красива, какво значение има това, отделно е въпрос на вкус. Спрямо кого е красива - спрямо редакторката? Същото и за плеймейтки и моделки, които винаги са "секси", как една жена преценява друга като сексапилна, да не би да чувства влечение към същия пол? Или актриси, певачки, водещи и прочее "тази на онзи", които винаги са "известни" или ВИП, на кого са известни и с какво са важни? С вкус, талант или скромност? Май не. В журналистиката е много важно да не правиш изводи на базата на неизвестни величини, но това няма как да се знае от калинки с купени или свирени дипломи.

Само да допълня че е една красива... Е разбиранията за красота са различни. Примерно в Иран мацките с междувеждия и космати крайници много се харчат. В този смисъл я намирам за красива, да.

Вярно е и красива, и умна :) Научила е, че милиард е повече от милион :) Не, това за бъзик го написах. Всъщност милиардера никак не е грозен, а и не е стар, даже е по-млад от Брад Пит.

Е правили са си компания в леглото без ангажимент известно време, голяма работа

Брад Пит е велик -най вече ,че изтърпя толкова дълго време Анжелина.Но прави грешка ,че не вика приятели за помощ-Красивата и умна преподавателка има нужда да прави секс едновременно поне с трима .

Какво точно преподава и как й остава време за наука, докато си търси богат мъж?

Професор в MIT неизвестна величина ли е? Нямаш представа.

малко селянее ама и Брат Пит не е нещо особено

Не става

Няма връзка с милионера БРАД ПИТ, изчаква го да стане МИЛИАРДЕР и тогава ще влезе във ВРЪЗКА!!??;))))

Вчера пак ми се обажда, но нямам време за преподавателки.

хех, нямам ли, веднага става ясно кой каква представа има като се изкаже неподготвен. Професор е титла, не позиция. Женицата като титла е доктор, а иначе като преподавател е аналога на асистент. А университетът тази специално я е научил само да работи с 3D принтер и тя е там да си прави ПР и шоу, не наука или дори изкуство.