17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление не ми хареса видеото, въпреки че се зарадвах на заглавието. Нетипични кадри, липса на "душа" и характерност. Зле гримираната млада дама прекалено е натрапена почти през цялото време. Жалко за може би доброто намерение.

а оная клоака слънчака?

ни ограбиха държавата - да си я върнем завинаги

330.000 апартаменти на 1 линия на БГ ЧЕРНОМОРИЕ са построени за РУСКИ ГРАЖДАНИ от ДПСарско,СДСарски,ГЕРБ,БСП фирми Благодарение на петро БЛЯДСКИТЕ РУСКИ ПУТИНСКИ ДЕНГИ -ПАРИ БГ ЧЕРНОМОРИЕ е застроено и ОСРАНО ТОТАЛНО Руските блядове са известни като унищожители на ПРИРОДА мислят че са в неонябтните сибирски степи ПРЕЕБАЛИ са цялото БГ ЧЕРНОМОРИЕ,целия о-в КИПЪР,АВСТРИЙСКИТЕ АЛПИ,Грьцки о-ви,цяла Монтенегро,за юастие в ИСПАНИЯ НЕги пускат а вИТАЛИЯ им идва скъпичко

В сравнение с ФАЛИРАЛА ГЪРЦИЯ БЪЛГАРИЯ изглежда като тревясало изоставено бунище на фона на приличаща на РАЙска градина подредена ГЪРЦИЯ Това е репортаж на екип на телевизия ДОЧЕ ВЕЛЕ който 2018 год обикаля за 2 СЕДМИЦИ цяла България и отива за още 2 седмици в ГЪРЦИЯ

Ами ходи там където има акули и плувай

300 $ струва да се гмуркаш в клетка сБЯЛА акула в ЮАР По 500 $ струват 2-на хотелска стая в популярните за гмуркане с акули БАХАМСКИ о-ви

безумно тъп клип! нищо хубаво няма на нашето черноморие! на юг плажовете са пълни със стършели и оводи, които жилят!

ти си безумно тъп - много са като теб и това е най-големият проблем на милата ни Родина.

Красота, прогледнах.

Добре, че не е снимал кафявото варненско море със специалните заслуги на крадците и корумпетата на администрацията на Потник

Фаци не е италиански DJ , а чисто български...

на турчина ердоган!!! !!!!! българското черноморие беше по-красиво, преди мутрите да правят на него педераски партита на мутри, като костов- циганина-педал.. +продал бга балкан на най-големите измамници на света - еврете!!!!

Това кога е снимано? Няма бетонец, хотели, курорти, слънчаци, фул сървис?! Момата, добре, българка! Ама можеха да я барнат малко - да добавят я силиконец, я извити устни, и прочее чалга аксесоари! Айде Фабрицио, айде Паризи, да се поправиш! Всичко е неестествено, извадено от актуалния контекст! Това го имаше, ама някога! Можеш!

Поклон!

Толкова ли е трудно да си изградим една нормална държава, където по нормален начин да живеят нормални и свободни хора?? Толкова ли е трудно да работим за себе си и за държавата си?? Мутри, вън!!!!!

Остави ни да се порадваме на постигнатото от Паризи!

Защо плюете по БГ ,няма такава природал.Не плюйте а се опитайте да я опазите

Жалкото е, че самите ние Българите, се чувстваме като чужденци в нашата родина и държава. Нямаме самочувствие, усещаме враждебното отношение на нашите братя сънародници срещу самите нас. Народопсихология и още нещо. А сме склонни, да сме мили учтиви към чужденците. Не си помагаме един друг, завиждаме си, мразим се. Дано младото поколение проумее това и да се промени. Господ да пази България и Българите.

Да а България е толкова красива,може да е съсипана и бетономорието и тн но е много хубава страна и живея навън но ми липсва

че е красиво, красиво е, че е мръсно, мръсно е, че режат глави, режат..... и ко? ТОВА ДА НЕ Е ПЪРВАТА PR СТАТИЯ НА НОВАТА МИНИСТЪРКА?

кадри от преди.

Ех, нещо липсва - пропуснали са на Доганчо летните "сараи" !...

Смях. Ние можем да направим такъв или по лош клип за има няма 20млн

На мен лично ми се вижда доста клиширано творческото изпълнение, особено в частта , където им е дошла гениалната идея да присъства женски индивид, който се разхожда по бяла нощница със стилизирани етно мотиви из поля и скали, докато се взира с празен поглед в ширналата се синева. Това уви е основен мотив на всички промотиращи природата ни , културата ни , турзма ни клипове - крайно отегчително. Освен това всички сме гледали къде по-сполучливи клипове и по-добре редактирани клипове, правени с дронове от чисти българи, из интернет пространството и не само на черноморието. Извинете , ако ви се струва твърде критичен коментара, но изненадващо и за мен творението не ме трогна , а подразни откровено.

Е, режисьор е спортен фотограф, така че какво друго да очакваш.

Наистина ме подразни грозната мома, която стъпва боса нявсякъде. Имаме много по-хубави кътчета за показване и много по-хубави момичета. Но всичко е с цел да ни покажат по-грозни на света, отколкото сме.

Лайната, плуващи от Варненското Езеро посока Слънчев Бряг влизат ли във възхвалените красоти? А подпорната стена на Алепу?

Това клипче да не е правено по поръчка на Доган, че да видим за последно останали недокоснати кътчета, преди да е налапал и тях? Или тази част от брега е заплюта за депутатите-новобогаташи, които сега като изхвърчат от парламента, ще влагат откраднатите пари в имоти?

Простено му е. Нали е италианец .Човека не е разбрал ,че Черноморието отдавна НЕ Е на българите. Даже българската прокуратура намира тези присвоявания за не достатъчно значими и ОТКАЗВА ДА СЕ ЗАНИМАВА.

Само чужденци могат да видят прелестите на България. На нас не ни разрещават "Соколите" и "Будистите:. Едните заграждат Българската земя и слагат еничари да я пазят от нас, адругите ти крадър парите за да не можеме да си купим винетки и бензин та да обикаляме и да се наслаждаваме. Ако имаме винетки ще им пречим по магистралите да си летят ниско с служебните джипове и ще им грозим гледката по красивите ни курорти ступани на тълпи пред някоя евтина баничарница или кибапчийница.

не ти разрешава мозъка, щот си откърмен с чуждопоклоничество и баща ти е бил чуждо поклоник и е бързал за корекома

Българското черноморие е като гримирана китайка! - Много красива, само когато е снимана под правилния ъгъл и докато е с грим. - Отидеш на черноморието и романтизмът от клипа се смесва внезапно с мириса на л*на, дрънченето на чалга и лошо гледащи селяни и мутри.

Безспорно красиво, но защо са пуснали този траверс да се разхожда по тия чудни места?

траверс? за некрофили като теб всичко е траверси . Извратен си

англекова си е уволнихабез причина, а жената си беше намясто....грешката беше на Борисов ,че отвори границите кохато Гърка му поиска...и че се сдуши с Мангъров. А че Ангелкова не става за чалга певица, не става и че поради тая и особеност няма д а е харесвана си е нормално .... кой да му обясни нба БОЙКО.....уволнява....не е коректно

много си тъп Саше!!