17-11-2017 20-11-2018

Коментари

англекова си е уволнихабез причина, а жената си беше намясто....грешката беше на Борисов ,че отвори границите кохато Гърка му поиска...и че се сдуши с Мангъров. А че Ангелкова не става за чалга певица, не става и че поради тая и особеност няма д а е харесвана си е нормално .... кой да му обясни нба БОЙКО.....уволнява....не е коректно

Безспорно красиво, но защо са пуснали този траверс да се разхожда по тия чудни места?

траверс? за некрофили като теб всичко е траверси . Извратен си

Българското черноморие е като гримирана китайка! - Много красива, само когато е снимана под правилния ъгъл и докато е с грим. - Отидеш на черноморието и романтизмът от клипа се смесва внезапно с мириса на л*на, дрънченето на чалга и лошо гледащи селяни и мутри.

Само чужденци могат да видят прелестите на България. На нас не ни разрещават "Соколите" и "Будистите:. Едните заграждат Българската земя и слагат еничари да я пазят от нас, адругите ти крадър парите за да не можеме да си купим винетки и бензин та да обикаляме и да се наслаждаваме. Ако имаме винетки ще им пречим по магистралите да си летят ниско с служебните джипове и ще им грозим гледката по красивите ни курорти ступани на тълпи пред някоя евтина баничарница или кибапчийница.

не ти разрешава мозъка, щот си откърмен с чуждопоклоничество и баща ти е бил чуждо поклоник и е бързал за корекома

Простено му е. Нали е италианец .Човека не е разбрал ,че Черноморието отдавна НЕ Е на българите. Даже българската прокуратура намира тези присвоявания за не достатъчно значими и ОТКАЗВА ДА СЕ ЗАНИМАВА.

много си тъп Саше!!

Това клипче да не е правено по поръчка на Доган, че да видим за последно останали недокоснати кътчета, преди да е налапал и тях? Или тази част от брега е заплюта за депутатите-новобогаташи, които сега като изхвърчат от парламента, ще влагат откраднатите пари в имоти?

Лайната, плуващи от Варненското Езеро посока Слънчев Бряг влизат ли във възхвалените красоти? А подпорната стена на Алепу?

На мен лично ми се вижда доста клиширано творческото изпълнение, особено в частта , където им е дошла гениалната идея да присъства женски индивид, който се разхожда по бяла нощница със стилизирани етно мотиви из поля и скали, докато се взира с празен поглед в ширналата се синева. Това уви е основен мотив на всички промотиращи природата ни , културата ни , турзма ни клипове - крайно отегчително. Освен това всички сме гледали къде по-сполучливи клипове и по-добре редактирани клипове, правени с дронове от чисти българи, из интернет пространството и не само на черноморието. Извинете , ако ви се струва твърде критичен коментара, но изненадващо и за мен творението не ме трогна , а подразни откровено.

Смях. Ние можем да направим такъв или по лош клип за има няма 20млн

Ех, нещо липсва - пропуснали са на Доганчо летните "сараи" !...

кадри от преди.

че е красиво, красиво е, че е мръсно, мръсно е, че режат глави, режат..... и ко? ТОВА ДА НЕ Е ПЪРВАТА PR СТАТИЯ НА НОВАТА МИНИСТЪРКА?

Жалкото е, че самите ние Българите, се чувстваме като чужденци в нашата родина и държава. Нямаме самочувствие, усещаме враждебното отношение на нашите братя сънародници срещу самите нас. Народопсихология и още нещо. А сме склонни, да сме мили учтиви към чужденците. Не си помагаме един друг, завиждаме си, мразим се. Дано младото поколение проумее това и да се промени. Господ да пази България и Българите.

Да а България е толкова красива,може да е съсипана и бетономорието и тн но е много хубава страна и живея навън но ми липсва

Защо плюете по БГ ,няма такава природал.Не плюйте а се опитайте да я опазите

Е, режисьор е спортен фотограф, така че какво друго да очакваш.

Толкова ли е трудно да си изградим една нормална държава, където по нормален начин да живеят нормални и свободни хора?? Толкова ли е трудно да работим за себе си и за държавата си?? Мутри, вън!!!!!

Поклон!

Остави ни да се порадваме на постигнатото от Паризи!

Това кога е снимано? Няма бетонец, хотели, курорти, слънчаци, фул сървис?! Момата, добре, българка! Ама можеха да я барнат малко - да добавят я силиконец, я извити устни, и прочее чалга аксесоари! Айде Фабрицио, айде Паризи, да се поправиш! Всичко е неестествено, извадено от актуалния контекст! Това го имаше, ама някога! Можеш!

на турчина ердоган!!! !!!!! българското черноморие беше по-красиво, преди мутрите да правят на него педераски партита на мутри, като костов- циганина-педал.. +продал бга балкан на най-големите измамници на света - еврете!!!!

Наистина ме подразни грозната мома, която стъпва боса нявсякъде. Имаме много по-хубави кътчета за показване и много по-хубави момичета. Но всичко е с цел да ни покажат по-грозни на света, отколкото сме.

Фаци не е италиански DJ , а чисто български...

Добре, че не е снимал кафявото варненско море със специалните заслуги на крадците и корумпетата на администрацията на Потник

Красота, прогледнах.

безумно тъп клип! нищо хубаво няма на нашето черноморие! на юг плажовете са пълни със стършели и оводи, които жилят!

Ами ходи там където има акули и плувай

300 $ струва да се гмуркаш в клетка сБЯЛА акула в ЮАР По 500 $ струват 2-на хотелска стая в популярните за гмуркане с акули БАХАМСКИ о-ви

В сравнение с ФАЛИРАЛА ГЪРЦИЯ БЪЛГАРИЯ изглежда като тревясало изоставено бунище на фона на приличаща на РАЙска градина подредена ГЪРЦИЯ Това е репортаж на екип на телевизия ДОЧЕ ВЕЛЕ който 2018 год обикаля за 2 СЕДМИЦИ цяла България и отива за още 2 седмици в ГЪРЦИЯ

330.000 апартаменти на 1 линия на БГ ЧЕРНОМОРИЕ са построени за РУСКИ ГРАЖДАНИ от ДПСарско,СДСарски,ГЕРБ,БСП фирми Благодарение на петро БЛЯДСКИТЕ РУСКИ ПУТИНСКИ ДЕНГИ -ПАРИ БГ ЧЕРНОМОРИЕ е застроено и ОСРАНО ТОТАЛНО Руските блядове са известни като унищожители на ПРИРОДА мислят че са в неонябтните сибирски степи ПРЕЕБАЛИ са цялото БГ ЧЕРНОМОРИЕ,целия о-в КИПЪР,АВСТРИЙСКИТЕ АЛПИ,Грьцки о-ви,цяла Монтенегро,за юастие в ИСПАНИЯ НЕги пускат а вИТАЛИЯ им идва скъпичко

ни ограбиха държавата - да си я върнем завинаги

а оная клоака слънчака?

За съжаление не ми хареса видеото, въпреки че се зарадвах на заглавието. Нетипични кадри, липса на "душа" и характерност. Зле гримираната млада дама прекалено е натрапена почти през цялото време. Жалко за може би доброто намерение.

ти си безумно тъп - много са като теб и това е най-големият проблем на милата ни Родина.