17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До сега къде беше тоэи служител та сега се сетил или подканваха пулев да дари пари и понеже си малчи трябва да е на раэпит дано да се сети да не дава пари дарение ако иска лично по негово осмотрение да помогне лично на хора които той прецени ЭДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЭНИЦИ НА ПУЛЕВ

До вчера пишеше че жените които ходели при Боко били там за биологичните му нужди не вярвам да са ходели по свое желание де бяха ГДБОП тогава

Тези от ГДБОП да не се правят на светици, че тяхната игра колко е мръсничка само те си знаят! Достатъчно мафиотски групи се пръкнаха от техните подразделения!

къв е тоя Кубрат та се занимавате с него,един посредствен боксьор,г-н Никой!

Андрея дали приема гости в задния двор?

Много от тези жени са жертви на трафик на хора и използвайки подобни "услуги" изроди като този подпомагат т.н. съвременно робство.

Леле тия ще почнат разследване и кой какво яде. Правилно съм писал яде е думата.

Човекът да не ползва социални услуги! Че то така ако почне, половината бракове ще се разтрогнат!

На Ага Боко дето му водят курвите каскета знае ли нещо БОКЛУЦИ ГЕРБ

Гешев видя ли серийните номера на банкнотите по 500 евро и маркировката на кюлчетата в чекмеджето

Всички форми на педерастията законни, да си платиш на проститутка, незаконно, като всичко останало в държавата,

съвсем не. склоняването е незаконно. услугите не.

с това ли се занимават тези от ГД и то след толкова години,явно целта е да го изнудят след като се е опаричил.

да е дарил

снималали го е? Има ли записи?

Един служител казал...

А оня полковник, който се снима гол-голеничък. ГДБОП до къде я докара с разследването? Това е май най-голямото престъпление. Но - там тишина??? Егати и държавата, егати и управата.

Явно, ЧЕ НЕЩО НЕ ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА И ГО ЗАПОЧНАХА. ПАРИ ЛИ ИСКАТ, ЩО ЛИ?

Чакаха го да мине мача за титлата и сега го започват... Но да правиш секс и да си поръчаш момиче не е наказауемо. Само е изобличаващо с морален укор, доколкото е възможно да укоряваш някого, че се е изчукал с някоя срещу заплащане.... И понеже той отрича, ако и тя отрече, куките ще го духат. По- отвратителното е, че досега чакаха и дебнеха да падне, за да го донабият. А това, че някога е бил част от банда,ами то и Първия май не е бил от мирните и послушните с нежни ръце даващи толкова много чувства. Да де, ама за тогава няма отношение на обществото.

Няма закон, който да забранява ползването на услугите на проститутка, ако проститутката е навършила 18 години.

"служител на ГДБОП твърди че е използвал услугите на проститутка" ... тия служители на ГДБОП нямат ли други проблеми та подават анонимно информация за жълтите вестници? Изобщо какъв е проблема с ползването на услугите на проститутка от един неженен мъж (пък и женен ако има съответната необходимост)?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Точно по темата.

Може би е Хара Мати?

И какво от това, дори да е ползвал такива услуги? Трябва да се легализира проституцията, както отдавна е направено в Испания, Нидерландия и Англия например. Егати „моралистите” станаха ченгетата!

Тоа па.

Е и ? Че в България нелегално ли е да сти поърчаш проститутка? Я кажете че хвърляте в шах мъжете в България. Ако е нелегално 99% са били криминални престъпници така ли? А стотиците хиляди открити и прикрити труженички яко ще гладуват ако това деяние верно се преследва.

Не е нелегално да ползваш услугите на проститутка. Нелегално е обаче проститутката да получава "нетрудови дооди по неморален начин". Според съда проституцията е нетрудова дейност и е неморална дейност и следователно законът е нарушен от проститутката (но не и от клиентите ѝ).

ГДБОП да разпита Джошуа. Всички видяхме как се възползва от услугите на Кубрат.

Андрея постоанно я "боли главата". Какво да прави човека...

"Кубрат бил на разпит в съда, служител на ГДБОП твърди, че е използвал услугите на проститутка" Престъпление ли е да "използваш услугите на проститутка"? България да не е въвела "морална полиция" като в ислямски Иран? Бахти и държавата!

Сводничеството е престъпление. Да си бе поръчал някоя на свободна практика и нямаше да дава обяснения в ГДБОП. Не са го подбарали зарадаи това, че е бил на проститутка, а че е звъннал на някого да го снабди с услугите на такава по думите на ГДБОП.

Тоест виновен е не клиентът, който е поръчал, а сводникът. Виновна е и пороститутката, защото е получавала "нетрудови доходи по неморален начин". Разбира се, доходите от проституция са трудови и начинът на получаването им не е неморален. Но съдът не смята така.

Това не е забранено ! Службите го видяха с много пари и най вероятно го изнудват,за да вземат нещо от него. С добри адвокати Кубрат може да ги даде за изнудване !

дори да е ползвал сексуслуги на момичета няма нищо лошо и необичайно,ами кои ли мъж не харесва млади и секси момичета!Представете си например българското черноморие без жени!Ами то ще е скучно и няма да има търговия,бизнес,и желаещи да посещават културни и природни забележителности!Ето вземете пример от ПАТАЯ!Там животът и туризма се пръска по шевовете!

Една от Стара Загора и една от Шумен. Не на тези от Плевен.

молЪ?!? От кога за използване на услугите на платените жрици привикват за разпит?! Че те да привикат 10% от мъжкото съсловие на столицата тогава...

10% ??!! Останалите 90% скопени ли са или чехльовци по пенуар?

Сводничеството е незаконно. Тоест, ако е звънял директно на проститутка е едно, ако е звънял на собственикна на клуба е съвсем друго, а ако е излъгал пред съда трето.

ако я карат така тиквата трбва да лежи всеки ден в ареста

Че откога е забранено да си викаш проститутки?

А Пулев толков е повреден в главата,че още не може да рабере как да се държи и какво да говори.

Ми, кво толкова?! Ползвал проститутки човекът - "една от Плевен", Андреа, Розали, Моника и т.н. Такъв му е вкусът ся.

Този го бият къде го хванат и една пуйка не може да нае...бе без да си плати, освен кухата лейка Андреа с фалшивото пеене.....

Теб си те бият но и до Андреа не можеш дори да застанеш и страдаш ?

Какъв боклук. Още се прави на света вода ненапита, да постъпи достойно и да си признае, нали го играе голям мъжкар.

..................................................................................................

Ако е излъгал пред съда, това му е най-малкият проблем

И откога в България е незаконно да си викнеш курва? Не обсъждам дали е морално, питам дали се преследва от закона? Да не сме в някое емирство? Ако ми е кеф да си викна курва - ще си викна и никой копче не може да ми каже. Аман от фалшиви моралисти.

Въпросът е не дали викаш, а как я викаш. Едно е проституция, друго - сводничество. В статията пише, че е звънял на сонственика на клуба да му прати момиче, демек, да му сводничи, а това с основание е забранено, защото води до склоняване към проституция. Като иска проститутка, има бол жрици на самостоятелна практика. Има и чалга певици.

Тези на самостоятелна практика всъщност не са. Плащат си рекет на когото трябва за да могат спокойно да си работят.

Тотален комплексар

Този човек не може да си намери жена, вероятно защото отношението му към жените по принцип е доста грубо и незряло. Не виждам коя ще го изтърпи, въпреки парите му, защото не малко търпят заради пари. Тук обаче и така не става.

Май си има , не знаеш ли ?

Къде цитират разни членове и параграфи защо не ги цитират на каскета като е разследвал снимките на лоения тулуп в Бояна. Коврите как са проникнали при него,как ги е поръчал по телепатия ли. Дейба изродите нагли дейба.Но.... всичко ще им излезе през гъ..за.

Завиждаш му ?

А ми тя Андрейка, прекръстила се на Андрея си е жива проститутка.

Аз пак не разбрах - Андреа бивша ли е или пак са заедно ...

изглежда бивша мурва няма. Само е най-известната от неговите

от га е забранено плащал мушкал чушката другарки бол!?

Е такива лсйньовци да ви всичките известни българи. Като премиерчето.

Добре че си никому неизвестен казваш ?

Ебати тъпотията. Леле. Ако е доброволно какъв е проблемът.

Проблемът е че е Емен. За друга проститутка.

Поредното доказателство, че фотошопа к.... у.... р не вдига.

Притесних се какво им става на нашите известни мъже?!? Що се дърпат, страх ли ги е, криза на сексуалната идентичност ли ги тресе ? Единият ходил в бардак ама не, за да ползва услугите на момичетата, другия, не се занимавал с жени, а те го снимали по организъм в спалнята без негово знание, докато давал интервюта....Ами то Евгени Минчев вкарва повече екшън на женския бряг от вас , бе момчета..

Гледа от неандертала Боко, да не остане по назад. И лъже по негов пример като дърт циганин. Всичката гробарска сган е такава мърша.

Ти "адаш" само по другия бряг ходиш ?

За проститутка, разбира се, няма как да го осъдят. Но, за лъжесвидетелство си има член. За съжаление, човечецът е прост и няма как да съобрази. А няма и кой да му обясни.

То на тоя палячо, без пари само Андреа може да му пусне, защото има акъл като на птиче и гарди като на крава и да не говорим как фалшиво пее