Лео ди Каприо инвестира в компания за отглеждане на месо от клетки на добитък

Актьорът е направил вложение в предприятие, целящо опазването на природата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той от него ли ще яде или внезапно ще стане вегетарианец ?

Може да инвестира и в хасковските свинари, пристигнали в София да се правят на архитектури.

Интересно дали ДиКаприо е готов да яде продукцията на такъв завод? Или това е за плебеи?

Изроди! Сатани!!!

С това Лео доказа, на коя страна играе - а именно на глобалистите и сатанистите, нищо ново под слънцето, по делата им ще ги познаете.

Играе?! Баце, са като ти построят заводите за мухи у нас, те вече ги започнаха, засега май гледат ларви само за животни, ама скоро и ти ще ги хапваш. Не че е е нещо вредно, то протеина си е протеин, ама ще има да си мечтаеш за животински, пък бил той и отглеждан от клетки.....

Имам чувството че е инвестирал в рекламата! Напоследък се извъдиха много инвеститори в такива откачени неща и са все някакви известни артисти артисти! Изглежда чакат приходите не от инвестицията си а от друго място!

Откачени...КОЛКО ДА СА ОТКАЧЕНИ? Като забранят отглеждането на животни,щото дишали и променяли климат...!!! САТАНИТЕ НЯМА ДА СЕ СПРАТ САМИ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ-УНИЩОЖЕНИ!!! СЕГАШНИТЕ-“МЕРКИ”-СЪЩО ИЗГЛЕЖДАХА ОТКАЧЕНИ...ДЕБИЛИТЕ ГИ ПРИЕХА ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА!!! СМЪРТ ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

От заглавието излиза, че ще се добива месо от самите клетки на добитъка...

Леля ви откачена, всичко изкуственяк ли ще е за в бъдеще? Променяте природата и нарушавате нейните закони... а природата олигофрени не търпи.

Добре дошъл в новия век. Кога си роден? Когато бяхме 3-4 миларда ли? Нали знаеш, че земята не може да изхранва повече от 9 милиарда? Знаеш ли кое е интересното. Ще си жив да го видиш, да се увериш и недей си боже да го усетиш! Не злорадствам, да се знае. Просто така стоят нещата. Няма да отварям тема, че питейната вода свърша и въздухът става все по-токсичен. Скоро ще си ядем ушите. Казвам ти го като човек "от кухнята". Ако искаш ми варвай, твоя си работа.

добре де, как е изчислено че земята може да изхрани ДО 9 милиарда? Може ли да са 8 милиарда и 500 милиона? Или 7 милиарда и 900 милиона? Или 9 милиарда и 400 милиона? Или 10 милиарда и 800 милиона? И какво ще рече: "до 9 милиарда". какво 9 милиарда? 9 милиарда хора? или общо 9 милиарда живи същества? Влизат ли в сметката всички живи същества, или само такива с определено тегло, форма, разновидност или тегло? Ако са 9 милиарда хора, то какво хора? Има хора които ядат за по трима. А има които със същото количество преживяват няколко седмици? И в крайна сметка кой,въз основа на какви критерии, е определил тези 9 милиарда?

Начинът ти на разсъждение убива всякакъв вид дискусия. Абсолютно погрещно зададени въпроси! поздравления за което. И без това не става с обяснения в няколко реда. Нужно е доста четене на десетки ( да не казвам) стотици томове литература по този проблем. Аз само ще зачекна леко, ти си го продължи в библиотеката. Има едно нещо наречено "обработваема площ". А това е само едното от стоте. Започни от там. Ще ти стане много интересно. После притеснено. Накрая ще си ужасен. Гарантирано!

да, ти. със "обработваемата земя". Това ми напомня подобна статистика за намаляване на работната ръка в германия и как имало нужда да се внася всяка година по 400 000 "имигранти" за да се запазело ...някакви глупости. Е, внесоха поне два милиона "имигранти", и на теория германия трябва да има работна ръка в излишък поне още две години. Но подобните на теб "статистици-икономисти" си играят само с числата, а нямат никаква РЕАЛНА представа какво става в живота. Това твоето "обработваема земя", и как имало еди колко си декара от нея, която може да изкара еди колко си продукция, която може да стигне за еди колко си хора..... Има една приказка за подобни хора: ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ.

И за де не надминем 8 милярда население, измислихa covid19 и ваксините!!

това отново ми напомни един велик ( и наистина ВЕЛИК, а не като текущите "звезди), комик - Луи дьо Фюнес. Той имаше един филм "Крилце или кълка", Който не го е гледал, нека го гледа през призмата на днешната мода. И там един велик бизнесмен беше финансирал една компания "Трикател" за производство на изкуствени пилета, риба, месо, зеленчуци и други подобни. Та този Каприо е същия като него. Вижте филма отново и ще видите приликата.