17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стройна, приятна жена. но на снимката с премиера на испания и премиершата му се вижда, че е някакси скучна-и тоалета й и визията й. премиершата е по-атрактивна, да не говорим за левичарския глупак, който по-добре да беше станал манекен, а не премиер.

Не може да се отрече има вкус! Но все пак нека не забравяме, че тя знае и има предишен опит как една женена жена трябва да се облича, за да стой авторитетно до мъжът си. Филип за нея е втори брак.

но нито и стройна,нито е хубава.Има нещо несъразмерно,по-точно непропорционално,сякаш главата и езабита направо в торса.И какво толкова ,най-обикновенна даге незабележителна.А тоалетите,е тоалетите са дело на безброй консултанти и много пари.

Тя има хубави стройни крака. Фелипе е избирал с много вкус. Обаче съдбата си е направила лоша шега с тях двамата: децата им са наследили краката на баща си. Да не се беше показвал по къси гащи...

Да сравним само тази дама с нашите моделки...

Много е скучна. Няма за какво да я загледа човек. Хубаво тяло, хубаво лице, но нищо не му трепва на човек като я гледа. Супер супер безлична, скучна, прекалено премерена, прекалено разумна. Че тя кралицата на Англия е по- интересна.

Ми тя е кралица, а не фолкпевица. Ако не ти трепва в мозъка, на друго място не трябва да ти трепва!

"...в лицето на кралица Летисия....". Абе, кой ви дава диплома за виШУ?

Дори и дрехите да не може да си избереш и да работиш разхождач на дрехи, позьор, махач с ръчичка на “възхитената” тълпа.

Ама много ми стана интересно, наистина, вие пък какъв по- "интересен" живот водите. В люлинския мол /примерно/ в събота сигурно е по-весело -разходиш се, да видиш свят и той теб...Ха-ха...Тук има уникални коментари винаги.

Ей такива като ги затитуловат лошо да ти стане. Е и какво толкова има в нея; една дибре поддържана жена. Не е толкова ърудно да изглеждаш добре с възможностите, с които тя разполага. Иначе нищо забележително в нея.

Ей такива като ги затитуловат лошо да ти стане. Е и какво толкова има в нея; една дибре поддържана жена. Не е толкова ърудно да изглеждаш добре с възможностите, с които тя разполага. Иначе нищо забележително в нея.

Красиво пеньоарче, шаренко, свежо. За у дома си е супер.

Друга работа ли нямате, че допряхте да пишете за гардероба на поредната персона на която работата и е да си сменя гардероба!!!!

И какво толкова изненадващо - една хубава жена, която има и вкус и пари.... Логично ще изглежда винаги добре.

Напълно си прав/а. С нейните възможности не е трудно да си стилна, просто е елегантна и всичко й стои добре!

Не мога да кажа за Летисия, но Крал Фелипе е много, много чаровен!

аз пък се възхитих от премиера на Испания Педро Санчес, страшно парче!!!:)