17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те, тия двете са певачки (ако и да са талантливи)... простено им е да са непросветени политически..., нормално е да не са в час, че всъщност нооизбраната двойка не са задължително по-малкото зло за Америка..., ама така им се пада дет' се вика...

До Магнезий Тъпанар! Ми да, ако беше достатъчно кадърна, щеше вече да е в Америка,Рут,не да чака специално събитие, за да се изяви. Нещо против хората, които защитават нечии права ли имаш? За зеленокожи не бях чувала, освен предположението, че извънземните са такива. И вече се убеждавам, че наистина има висш разум и той не е в този форум вече...впропем в никой форум.

Адресирай обидата и агресията си към онези, които няма да поканят Рут Колева, защото не е зеленокожа, не е жертва и не е активистка. Може да има уникален глас, ама това в днешно време изобщо не е достатъчно. Трябва и да си предимно политически коректен, точно както по времето на соца.

И двете са кукувици, но едната е дърта а другата грозна. Нормално е да пеят на мумията и циганката за пари..

ние добре знаем, че тези две мастии обслужват Дълбоката държава и плана на сатанистите!

Чети повече отколкото коментирай

Всички яко са се наточили да правят свирки. За пари ще проядът и червеи и на четири крака ще точат лиги раболепно

Ще има ли танци на пилон и траверси!? Ако не ми ги хвалете! Може да се помисли и за нещо за радост на педофилите идващи пак на власт (оня го обезиха в затворс дето осогуряваше Супер Лолита полети на Клинтън ама се щя има някой друг)... Бело ще носи сина на Байдън - за това не се притеснявам! Чакаме купона!

А тия който са за тоя нещо да ви говори давос гледайте и размишлетв и д кажа всички милионери и милярдери който мачкат обикновените хора са тези а другите са за Тръмп но те нямат думата

Зомбираните тръмпанари реват на умрело. Преди 4 години никой не искаше да вземе участие на церемонията на Тръмп. Явно е било с право - той е токсичен. Това вече го разбират и адвокатите и поклониците му., а републиканците най-вече.

Имаше един обратен който харесвах - Фреди Меркюри и пак човека си беше известен с песните вместо с обратната си страна. Сега първо е важно да афишираш че си обратен, след това обратен на квадрат, важно е да се спомене негърското ти потекло или поне циганско. Да си от малцинствата. Открито да симпатизираш на най-големите отрепки на обществото. Тогава вече тихомълком може да се обявиш като певец, художник, танцьор и тн.... ако някоя компания откаже да те продуцира веднага почваш да я храниш в социялките като расистка и фашистка!!! Сбъркан свят, сбъркани ценности.....

Епа нормално. Тия пеят и свирят на който си плати. На колко ли руски олигарси са пели и свирели по яхтите :) Плащаш си няколко милиони и няма проблем

Обърнаха изборите на риалити шоу, пълна пародия.

Изборите минаха. Шоуто ще е за въвеждане в длъжност на избрания.

голЕмите заслуги на двете кокошки. едната имала заслуги към лгбт движението. обичайната тъпня. но втората кокошка е още-по-по-най... "Дженифър Лопес работи много активно за осведомяване на хората колко диспропорционално новият коронавирус засяга латино населението." колко диспропорционално, ве? осведомявала.... тия се скъсаха да се чепатят за некви етноси и сексуални малцинства, нищо друго вече не вАжи. и по-зле ще става, съдейки по закончетата, дето коват другите пък дърти кокошки-пелоси и килъри клинтън.

Тръмпанарите май се сещате, че на Тръмпито никой не искаше да пее. То тогава кой ли не му отказа.

Те и дизайнерите не искаха да обличат жена му, ама не е ходила гола, нали.

На Гаргата взе да й става навик да ходи по криминални събития. Пя на сватбата на Лолита Османова, сега ще опее бай Дън.

Дир, я се обадете на Гагата, Белким я поканят и Рут?

След няколко дена ще изпълзят всички ЛГБД и тем подобни подобия. Ще се нагледате на извращения, содомия, мизериии и всички и подобни гадории За съжаление за нормалните хора ще става все по трудно .....

И на закуска ще ядат деца и бременни, нали? Идиот.

А Темерут Олева? Нея не са ли я поканили?

Кучкищесекълчат и ще зяят. По подовете в Капитолия спат войниците на национална гвардия. Пълен резил!!! Милиони хора са напуснали Уотсап и свързани с него, Фейсбук и Туиттър, щом затварят уста не всеки, който не подкрепя "демократите". Зуккербърг и компания вече са изгубили 52 милиард долара, до такава степен са и паднали акциите. На изкукала бабишкера Ненси Пелоси, която извряка, че Тръмп трябва да бъде обесен, никой не й е баннал завинаги. Никаква сбобода на слово, никаква демокрация, всичко в САЩ сега е лъжи, лицемерие, ловът на вещиците и пълна диктатура на "демократи". Факти не можеш да скриеш, колкото и да се стараеш!

нема да става за гледане.

И ще пеят, и ще свирят...

Тия са много зле, все едно някакви чалга певици да пеят на такова събитие.

педофилите не се интересуват от лейди гага и джей ло... но войниците ще се кефят. на война, като на война.. :-)))

Явно кризата не подмина и Джей Ло, за да падне до това положение да пее с Лейди Гага в Новия старчески дом във Вашингтон.

Естествено, че ще пеят! Кой, ако не те?! Водещите жрици на Сатаната! Даже не е трудно да се досетите кои ще са другите участващи... Но най-важното е, че Тръмп ще "дирижира" оркестъра. Той е платил музиката, така че... :)

Тамошните Десислава и Глория...

Трябваше Азис да викнат за обединител :))

Идват 4 тежки години за нормалните хора.

Руд няма ли?!?

Няма, щото е много устата, не за друго.

Show must go on. Eat me baby...

Това е сериозно мероприятие не цирк. Но кво др да очакваш от тоя пластмасов дядка и много съмнителната клика около него!

А Рут?

Не става. Не е зеленокожа, не се е легитимирала, като гей и/или жертва на насилие и/или дискриминация, не защитава активно ничии права... няма какво да прави там.

А не защитава активени ничии права ?

Тоя хем е ци, хем е хо, а и неграмотен, роден в затвора, таман такива са сега на почит в САЩ

Аз се надявах нашето мимиче Рут Колева да изпее нещо, но Лейди Гага забравила да я покани.

Не е достатъчно морава и репресирана.