17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една куха пловдивска лейка.

Така като я гледам единственото смислено словосъчетание на "звезда" за тази дама е с думичката "порно"!

Коя е?

Ейй..и това боклуче намери кой да и откъсне цветенцето най-накрая. Не безплатно разбира се.

готина е , къде са снимките с голата пка ?

Тази става за щангискаааа с тези диреци ...!!!

"Бившата риалити звезда" е много точно определение! А кой реши, че е звезда? Всяка кифла без пълнеж, участвала в помията "Биг Брадър" е звезда??? Хайде няма нужда... А като е бивша звезда днес каква е? Скъпо платена държанка, може би? Едва ли още живее с хонорара от т. нар. култово реалити шоу....

Коя е тази та при звезди сте я сложили???Вече се обърках как се заменя една ''дума'' за удоволствие с тази на ''звезда''...

На всички водещи ли ще се коментират почивките в тоя дирник? Няма ли да спрете да ни занимавате с ежедневието на всякакви безизвестни личности? Кой от какво пръднал, кой с каква паста си мие зъбите, от кой рибен магазин си купува рибата. Аман!!

Пък професор Пламен Кинов/изключителен ортопед/всеки ден оперира и прави изключително сложни операции.Благодарим му от сърце!За такива хора си заслужава да се чете....

Не знам какво събира,но с тези "панели" няма начин да се удави.

ДИР ници, много подценявсте аудиторията си щом непрркъснато ни информирате за курветините и проститутките, днес за Нина Добреф, че хванала нова жертва и за Лили Ангелова, че някой я завел на майната и да я шиба?

Евала имигранте,и аз го мислех,но не посмях така да го напиша.

bokluk

“Участник във ВИП Брадър“ :)) То май само с това е известна “ известната “ персона :) Но пък ти осигурява да си в новините за много дълго време :))

Ех, чакам да пуснат снимки от Канада с три различни парки и ботуши. При тия цени на втори багаж за лоу коста, 3 чифта бански за лятна дестинация отдавна не са стандарт.

Дир, организирайте спешно една дарителска кампания, че момичето да си купи бански по мярка. Този очевидно е малък.

То така с всички плоски дъски - колкото по-плоски, толкова по-голям комплекс и по-едър кубик блъскат.

големите очи са на особена почит

Не ми е ясно тия момичета какво искат да покажат.Дали са кули или нещо повече. Не ми е ясно защо се излагат.Е да са им честити не дружелюбни те пожелания.Какво ме интересува мен както казваше великият Радой.Какво ме интересува мен къде и кой я оножда.А от мен кой я опложда.И още какво ме интересува мен от кого ще абортира.АМАН.

Поредната куха лейка...

Страхотна новина. Измести Венецуела с Мадуро, Скрипал, Ф-16, ЦЦ, ББ, Банови и всичко кво се сети човек.

Тази е меко казано пошла.

Е, ти пък. То и пошли си трябва да има на тоя свят. Не може всички да сме с изтънчена женственост и елагантно представен сексапил.Бе може всички да сме гурме, трябва и мак доналдс да има. Екстра си е Лилето, за бърз секс и консумация си е идеална ;)

се живее с 5 лева на ден!

Някой много лъже тука .....половината от снимките са стари,виждал съм ги преди повече от година !

Е, тази вече, наистена не съм е чувал.

каква "светска новина"! снимки на никому неизвестна жена, която няма пари да си купи бански костюм по мярка и си носи стария, от времената на далечната стройна младост, за да спести за остров мавриций...

Снимката с курумбата (това е кокосът в този етап на развитие, а не мръсна дума) не е много сполучлива. По-добре да я махне от пространството.

пишем в тая част ама ... коя е тая сори ако е някоя даровит артист, писател и т.н освен ( . )( . )... ама не ми се чете понеже искрено се съмнявам...

Няма новини. Тая пък коя е?

Коя е тази свлечена цоцолана?

Сгодена, ама няма да има сватба явно... 3 години сгодена.

Глупост и суета на суетене- празници от съдържание хора от празни и глупави тв предавания. Иначе детето с какво ще запомни майка си, ако не със снимка на "пищния й бюст...

И преди да има Фейсбук и Инстаграм пак на никой не му пукаше къде си почивала. От какво си почиваш, като не работиш - не е ясно, но почивай.:-) Защо на никой не му пука? Защото си извън обществото, само го дразниш, като парадираш с измислен лукс, който не можеш да си позволиш. Луксът е законният начин да поставиш знак-преграда между теб и средната и ниска прослойка на обществото. Това за теб не е възможно - родила си се в болница, построена с парите на общестовото, финансирана от всички негови членове - и богатите, и средно заможните, и бедните. Хем искаш да се дистанцираш от българското общество и да му покажеш, че си над него, хем искаш като те хване трипера да те приемат в болница, която се финансира с данъците на същото това българско общество. Не е приложимо.:-)

Откъде пари ма шантонерке.

Леко отвратително.

Поредната шантонерка, къде почива, с кого се ....и т.н. ВИП-а на България. Пълна трагедия.

Абе не я знам коя е тая ... ама ще и пръсна силикона ... няма да я връщам !!!

Вчера ядох фасул. Днес съм на леща

полезно ли е за силикона? експлодира ли от нагряването...

Този кабел, който е пуснат по гредата вляво от дамата не е ли опасен?

Предполагам, че не - възможно е кабелът да е за тока за лампата, на която вечер "дамата" чете книга, след като е събрала слънцето и очите на почитателите си.

Гнусна лъжа! Тази не е прочела и една книга и се гордее с това.Не знам дали минава номера да си сладко лигаво миньонче като си 75+кг.

Какво си ти ?!

Натопорчила ли си ги