Лили Иванова изненада китариста си с подарък за рождения му ден по време на свой концерт

За първи път в кариерата си певицата прави два последователни концерта в Античния театър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко млади хора сред публиката, невероятно

Скоро няма да ходя на неин концерт защото ми омръзнаха едни и същи песни.Искам да чувам и другите и хитове, но заради скандала с МитЮ Щерев няма как...

Два века Лили Иванова!

Ами Тончо Русев?! Тая смрад не се посвени да го плюе и след смъртта му!

Лили Иванова е родена в Кубрат през м. апил 1934 г.Тези данни ги съобщава шефката Лидия Станчева от концертна Дирекция ,а и също е нейна кума/т. е. е присъствала на сватбата на Лили Иванова,където се вписват истинските дата на раждане и година--април,1934 г. г Кубат/Ако беше жива Паша Христова, намаше да има и помен от Лили.Друга Фамозна Лъжа-пяла в Олимпия-Лили лъже;тя си плати за ДВА ЧАСА и пя в Олимпия при празна зала-20 студенти .Омръзна ни от нея.И, един съвет :да се облича прилично, и да не ходи по прашки.

Що за злоба.Какво значение има на колко години е.Покажете се да видим вас,какво умеете.

лили е здрава като кон и толкова силна. Как се издържа на такава програма - пеене, стоене 2 часа на крака и умствено напрежение. на тази възраст. Дано всички да са здрави като нея, но по-добри и човечни.

Според учените най-точния критерий за състоянието на организма / мозъка в напреднала възпаст е умението да се стои стабилно на крака и пазенето на равновесие. Повечето хора още в началото на старостта започват без нищо да се спъват и залитат. А Лили с тези токчета е изумление за медицината, просто!

Да умреш не е привилегия да се превърнеш в светец, какъвто не си.

Нина

Какво е щяло да стане с Паша Христова няма начин да занем, защото съдбата не ни даде този шанс! Но затова пък ни даде възможност да видим какво злобно и дребнаво същество си!

Нина

По-скоро си тоталноОтвратителен!

ЛИЛИ Е СТРАХОТНА МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НЕ ОТИДОХ НА КОНЦЕРТИТЕ В ПЛОВДИВ НОНЯМАХ ФИНАНСОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ

Няма втора като нея стига с тази завист гордеите се с нея

А за цигари и да пиеш кафета на главната имаш! Да ходиш на чалга концерти също. Па да беше събрала за една година за един билет.

И аз бях там. Страхотно участие! Браво, Галена! Велика си!

И пари да ми дават, не отивам. Непоносима е за мен.

Абе тая на колкото стотин години стана? Спомням си 97-ма година се шегувахме с нея, а беше на 110. Кой слуша бабешкия й гласец как криволичи?!

Ти на колкото и да си никой не те познава,простотията е пълна,хората обичат таланти и успели достойни хора ,а твоите години са все едно

Никой не казва , че трябва да отидеш

Недей тогава да ходиш . Все решава сам за себе си .

Ти госпожо си грешка на природата.

Естествено защото не можеш да я стигнеш дори да тичаш срещу нея. Типично за простотията ти.

Щом е в толкоз добра форма,може лично да гони и бие ,,гратисчиите".

Бях на концерта с моите внучета, пяха, играха и се възхищаваха на таланта и. Всичко що се коментира е като приказката-като не стигнала гроздето лисицата -казала колко е кисело. Неповторима.

Ми не отивай бе муньооо! Кой те кани ,иди си при Пресито и Камито и друсай за.НИК цяла нощ и слушай чалга.

Лили е родена 1939 год.всичко друго е лъжа и никога не е крила това,за дрехите може би съм съгласна,но тя е творец и е позволено това ,а иначе никога не съм чула теб нещо смислено да си направил-а. Затова стои си в кочината и не грухти!

ЗАвиста и злобата,както знаем няма почивен ден! Лили Иванова беше,е,и ще,бъде една от най обичаните,харесвани и желани певици.Който не я харесва да не я слуша и да не ходи на концертите и ,но защо е това плюене?

Има една стара поговорка - не се смей на болен, за да не станеш като него, присмивай се на старец, за да дочакаш неговите години! А някои неща на другарката Иванова наистина са за присмех. Преди десетина години я срещнах на плажа на Слънчев Ден , облечена с цял мрежест черен бански. Гледката беше умопомрачаваща - цяла нощ не съм спал от ужас и виках "мамо, мамо ...".