Лили Иванова към публиката в Зала 1 на НДК: На вас ви е лесно, но аз се вълнувам

Вчера се състоя дългоочакваният концерт на изпълнителката, който бе отлаган два пъти заради пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За празниците ще съм “У дома”. (При мама и тати.) Нали вашата Лили имаше една такава песен. Ето колко много знам

https://m.youtube.com/watch?v=8g4D6rL0Q5M

Не всички ти се възхищаваме. Нас червеното знаме не ни е родило…Когото е родило, нека ти се възхищава, пък нека и други ти се кланят, но не са всички.

Ти повече ли постигна ????

А?

Кате. Не ми трийте коментарите, ако нямате нищо общо с партийната принадлежност, моля

Браво Лили Иванова! Ти си железен войн. Възхищавам се на силата на духа ти и на таланта ти. Ти си наше Вдъхновение и пример за подражание. Бъди Здрава!

“ Герой на нашето време”. Само че аз се възхищавам на Лермонтов. Съжалявам.

Жалки същества сте вие, които губите времето си да се оправдавате. Има 5 хубави песни, хайде и 10 да са, но култът към личността се създава точно в тези времена, и каквото и да напишете още, то ще е защото някои от вас или са ползвали облагите на онези времена ( като нея), или са възпитавани по този начин. Аз нямам за какво да се оправдавам.

Жалки са онези от нас ,които не усещат красотата и магията на песните и гласа на Лили.Жалки са ,защото не умеят да оценят онова ,което те има:Неповторим и необясним талант-дар Божи. Жалко, че не са усетили интелигентността й'. Тя не е била и хе е комунистическа певица. Госпожо Пролет в таланта няма място за политика,не бъркайте ,не изливайте гнева си, бих ви препоръчала да се поклоните пред магията на песните й. А,заслушали ли сте текстовете, или вие сте поклонничка на безсм. текстове

Преброих 4 грешки в словото Ви. Останалите си ги потърсете. А дали искам да се заслушам в нейните текстове, госпожо/господине, е мой личен избор. Слушала съм текстовете й. Това, което Вие няма да разберете е, че ние сме друго поколение, което не иска да харесва Вашите любимци.

Злоба, злоба, злоба!!! Българина е най, най злобното същество родило се на тази земя!!!! Затова никой и никъде не ни иска и така ще си остане во всеки веков!!!!! Как може да има толкова злъч и простотия в този малък човек! Имаше една реплика в една пиеса-----гражданин началник аз съм малък човек!! Ето това е!!!!

Мен ме искат там където съм и не са ме изгонили. Хайде сега заучени хватки

За мен Емил Димитров е 100 пъти по голям певец.

Един Орлин Горанов, една Валя Балканска, Невена. ….Много по-стойностни от Лили Иванова.

Хора,бях в залата по спортна гимнастика в Лондон през 2011,когато всички станаха на крака и дълго аплодираха Данчо Йовчев ,въпреки преклонната му възраст и заради дългата му прекрасна спортна кариера…да унижаваш Лили Иванова на тази възраст не е проява на голям вкус или висок интелект определено …

Прекрасна певица. Браво!

Уникална и неповторима! Нещастниците, които плюят тук нека да кажат какво са постигнали!!

Ли куу, куку, куку, най голямо куку с хиляди пластични издевателства, що е то

На майка ти в . утката

На твоята у гз.

Тихомирий, не си изпускай нервите, миличък. Чакай ще ти трябват.

Старост, нерадост..

ВЕЛИКА !

Някой знае ли точно на колко години е?

официалните + 4

Е, сега вече ще изкараш чудесни празници, като знаеш възрастта й! Виждам, че за теб това е много важно!

Празниците в твое отсъствие винаги са били чудесни.

Няма кой да ми пуска “Камино” да ми се пропява, а да ми спира “заблеяло ми агънце в Тодорови дворове” в собствения ми дом. Дано разбираш разликата между теб и мен.

Родена е 1935 г, и това доказаха нейни съученичка от Кубрат. После Лиляна Иванова прави нова редакция на паспорта си с друга година 1939 г. Но истината е 1935.

Родена е 1935 г, и това доказаха нейни съученичка от Кубрат. После Лиляна Иванова прави нова редакция на паспорта си с друга година 1939 г. Но истината е 1935.

Питай Тутанкамон

На 102г!!! Така устройва ли те?!

Устройва ме

Браво..Невероятна Неповторима НЕДОСТИЖИМА

Нема страшно Уиуи...После като грабнеш 300-те бона, на тебе че ти е лесно, а они че се вълнуват - със що че прекарат празнико.

Тя ще ги вземе, защото те са й ги дали. Без да мислят с какво ще прекарат празника! За някои хора животът не е само пълнени чушки и боб!

Да напълниш чушки с боб

Ха де! "най-голямото име в българската музика" -едва ли. Няма да броя имена, защото няма да ми стигне поста. Но журналният списвач можеше да бъде и по коректен, защото истина е, че Лили Иванова наистина е най-голямото име в българската ЕСТРАДА.

Повръща ми се от тая соц мумия и малоумните и почитатели.

Друго си е Галена, Мария и Глория, нали?!?

И Азис.Имного други отрепки

Ей, големи плювалници сте бе ! Вместо да се радвате че жената има още сили да излезе на сцена и да пее, и да оцените че на тая възраст го прави само заради почитателите си, щото тя всичко си има а и не й трябва вече много. Оценете, ако не, замълчете и подминете ! Че ако не са световноизвестните ни певци щяхме само един Стоичков да имаме. Половината от вас не знаят коя е Соня Йончева , ама имате самочувствие да плюете по великата Лили Иванова. Тя, заедно с Данчето Христова и Ирина Чмихова са големите прими, които за радост са още сред нас . Ценете ги !

що за глупаци пишат тука...всяка държава има своята икона...Едит пиаф Пиаф..Франция...Тина Търнар ..САЩ...за нас това е Лили Иванова

хмммх малко повърнах ама го глътнах след това. Това нещо на сцената не съм сигурен точно какво го правите, но определено не е за слушане или гледане.

Истинска звезда! Перфектна както винаги! Времето нама власт над теб!

Най-гнусното същество, показвало се на сцената в България. Изключително просто, непознаващо нотите, нагло, надменно посмешище. Преди години беше изкарала 6 месеца в ГДР ... и като се върна умишлено се правеше, че е забравила български и го говори трудно и с акцент ... !!! ??? Празноглава дъртофелница, която родила умствено увредено дете и го пратила директно в лудница, където е и до днес, но се казва: ... Лилиева Иванова. Умишлено си е намалила възрастта с 4 години, за да участва на някакъв конкурс, далече назад във времето, когато посмешището било на 33, но имало възрастов лимит до 30 години ... Правила свирка на Емил Димитров в самолета до Москва !

Ееее, много злоба бе. Недей така. Жената е постигнала страшно много като се има в предвид откъде е тръгнала. А навремето беше така, увредените деца се оставяха в домове. За инфо, грижи се много добре за сестра си и за семейството на сестра си, има си племенници, те си имат деца. Ако се беше родила по на Запад щеше да е световна звезда ! Само заради смелостта на тази възраст да прави концерт, само заради това. Заслужава уважение !

Полковник Лили Иванова:)))

Този път съм напълно съгласен с теб, Видор! По принцип цинизмите ти срещу Григор не ми се нравят, но тук си безапелационен. Не знам до кога ще ни го натрапват тоя дърт, егоистичен и самовлюбен вампир?!

По-полека, че чак си оплю брадата от злоба! Как се живее с толкова омраза и злъч?!? Сигурно ти е много приятно!

Не е тя ! Беше КемиТодорофф

Тази партийна певица, беше обещала повече да не пее, а да си живее във вилата на Малибу, ама фалира КТБ и пропя отново, че и вилата продаде. Как може да и плащате за да я слушате?

Затова я слушаме. А теб някой слуша ли те ?

Хайде сега да не спорим дали бялото е по-хубав цвят от черното, защото е много смешно и нелепо. Има хора, които я харесват и такива, които не я харесват. Това, че Вие не я харесвате някак си не е причина да я обиждате. Така не ставате по-велик и голям мъж, не се издигате. Ох, все едно говоря на 12-годишните си синове..не се става лесно истински мъж с достойнство!

ИКОНА❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ЛИЛИ ИВАНОВА Е ЛЕГЕНДА!!! ТАКАВА КАТО НЕЯ ЕДВА ЛИ СКОРО ЩЕ ИМАМЕ!!!!! ПОКЛОН И РЕСПЕКТ КЪМ НЕЯ!!!!

По кой обективе критерий е икона? Певица на партията.

В грешка си. Докато Лили прокарваше емоциите на сцена (а и извън нея -Такова, Гаргова и т.н.), партийните певачки се натягаха в "Ален Мак". Само че никой не ги помни вече, а Лили пълни зала 1. Явно позицията на нейната "Партия" е доста по силна и стабилна от бекапейската.

УЖАААААААААААААААААААААААААААААААССССССССССССССССССССССССССССССС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТВРАТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАХАЙ СЕ, ДЪРТОЛАНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бабо, спри се!

Завинаги ще остане Иконата на българската музика, за вечни времена!

Респект! Жалко, че не бяхме там..

Уникална личност!