17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро излъчване!

Най-приятната статия от години...В ДИР-ника.

На тези години какво й остава, да предложи нещо докато още може. Схемата работи безотказно и тук, така че нищо ново. Както се пързаляше, сега да изпързаля някой заможен дядко, че няма време. И това го знаем по нашенско.

Че тя си е заможна бе форумен бастуне , един живот има ся и е време да се покаже - показва се, кат одрътее още кой да я гледа ми никой най-много тоз дето ше си сподели живота покажи дупЕто Линдзии корава отФсекъде 6

Жена за грях...

И за ски

Прекрасна, без комплекси. Нито е слаба нито с големи гърди но изглежда прекрасно. Браво

Нищо особено.Първо е блондинка, а второ, тези крака и тяло, изваяно от дълги години в ските, спокойно може да са направени и от риене на кравешко гюбре в някоя ферма из Средния запад.Такива има премного по Щатите. Да е жива и здрава, нали трябва да се изхранва с нещо и така интересът ѝ съвпада с този на медиите.

Да живее Фотошоп!

Голямата цица е малката цица! Да не искате да изглежда като Тоца със силикона?

Линдзи играе само с дебели черни бухалки вече!

Учи се от майка ти :)

Не вече, винаги.

Винаги съм казвал, че жена без цици е като село без начално училище, защото просто няма от къде да започнеш. Тази максима обаче не важи за Линдзи. Страшна мацка е :)))

На тези снимки наистина изглежда прекрасно, но скоро я гледах, пак на някакви снимки, в официална дълга рокля без рамене. Изглеждаше кошмарно-с огромни бицепси, широки като на мъж рамене и доста закръглено лице. Така че, тъй като онези снимки бяха репортажни, тоест без фотошопиране, изводът се налага от само себе си!

На това му се вика супер Фотошоп умения.

Това беше по време на последните й състезания, беше много натренирана и напомпана.

пропуснали сте да кажете, че тая си пада по черни, големи расисти сте вие от дира, работите срещу равноправието и разнообразието!

Ма тя много плоска бе, безинтересно, особенно след като се отказа от големия спорт.

Линдзиии ще ти изпапкам котето!

не е за тая работа, не и отива изобщо.

OHHHHH