17-11-2017 20-11-2018

Коментари

OHHHHH

не е за тая работа, не и отива изобщо.

Линдзиии ще ти изпапкам котето!

Ма тя много плоска бе, безинтересно, особенно след като се отказа от големия спорт.

Е, това комплекса, че ти е малка не прощава, а? ;) Споко бе, пич, тя изглежда достатъчно възпитана, за да те лъже, че размера няма значение. :)))

пропуснали сте да кажете, че тая си пада по черни, големи расисти сте вие от дира, работите срещу равноправието и разнообразието!

На тези снимки наистина изглежда прекрасно, но скоро я гледах, пак на някакви снимки, в официална дълга рокля без рамене. Изглеждаше кошмарно-с огромни бицепси, широки като на мъж рамене и доста закръглено лице. Така че, тъй като онези снимки бяха репортажни, тоест без фотошопиране, изводът се налага от само себе си!

Винаги съм казвал, че жена без цици е като село без начално училище, защото просто няма от къде да започнеш. Тази максима обаче не важи за Линдзи. Страшна мацка е :)))

Линдзи играе само с дебели черни бухалки вече!

Голямата цица е малката цица! Да не искате да изглежда като Тоца със силикона?

Учи се от майка ти :)

Не вече, винаги.

Да живее Фотошоп!

На това му се вика супер Фотошоп умения.

Нищо особено.Първо е блондинка, а второ, тези крака и тяло, изваяно от дълги години в ските, спокойно може да са направени и от риене на кравешко гюбре в някоя ферма из Средния запад.Такива има премного по Щатите. Да е жива и здрава, нали трябва да се изхранва с нещо и така интересът ѝ съвпада с този на медиите.

Прекрасна, без комплекси. Нито е слаба нито с големи гърди но изглежда прекрасно. Браво

Жена за грях...

На тези години какво й остава, да предложи нещо докато още може. Схемата работи безотказно и тук, така че нищо ново. Както се пързаляше, сега да изпързаля някой заможен дядко, че няма време. И това го знаем по нашенско.

Най-приятната статия от години...В ДИР-ника.

Че тя си е заможна бе форумен бастуне , един живот има ся и е време да се покаже - показва се, кат одрътее още кой да я гледа ми никой най-много тоз дето ше си сподели живота покажи дупЕто Линдзии корава отФсекъде 6

И за ски

Добро излъчване!

Това беше по време на последните й състезания, беше много натренирана и напомпана.