Лори Локлин се призна за виновна в делото за подкупи с десетки богати родители

Споразумението е благоприятен изход за актрисата, която в противен случай можеше да бъде осъдена на няколко години затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това университет по спорта ли е? Ако спорта ще е критерий за прием в уни, то Стивън Хокинг никога нямаше да може да бъде приет да учи физика в никое уни.

Може да са се опитали да ги набутат с квоти за спортисти. Много колежи и университети в щатите имат квоти за спортисти..тоест ако не ти достига акъл и най-вече пари, или и двете, може да компенсираш със спортни умения, ако си достатъчно добър , с перспектива за успешен професионално реализиран спортист, който ще носи приходи, престиж и и други дивиденти на университета, докато "следва" :)))

Там от две години тече здраво разследване защото много богати родители пробват с пари да вкарат децата си в престижни учолища(.Осъдена беше и Фелисити Хофман от "Отчаяни съпруги ") Това ,обаче не само че не е в интерес ,а е направо заплаха точно за тези училища,в които IQ-то на студентите им е над всичко.

Лори направи голяма роля в няколко сезона на криминалната поредица "Мистерии в магазина за антики" и играе частен детектив по своя инициатива. Казусите са точно такива, за които в реалния живот е сгазила лука-стремеж в обществото да има ред и справедливост, защото престъпленията стават най-вече заради пари и жени. В сериала си партнира с една друга симпатяга, брюнетка към 50-те, не ми се търси името и сега, но кокетира с външността и зрялостта си. Изобщо приятни филми и жалко, че Лори се е изложила публично.