17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшен смешник! Мутра бил, не знам какъв бил, а циври като малко момиченце! Толква безлично участие фермата не беше имала до сега! Женчо с мускули!

Тия телевизии как не направиха едно свестно шоу ? Само простотии,рачковци,цикаридиси,маски,мармалади

Aндрешковци, друго за гледане нямате ли, че гледате това просташко шоу на дебилите Иван и Андрей

Бaхти смешника...

Познавам въпросня Мариан. Момчето има психични проблеми от малък. Винаги е търсел да бъде център на вниманието защото има психически проблем. Постоянно се хвали със скъпи предмети на други хора и ги представя за свои като нон стоп се снима с коли и телефона на приятели за да го мислят за по готин. Цялата му история е лъже! Мариан не е бил в Ирак. Не е бил част от бандата на джиджи и всякакви тен подобни измислици. Жал ми е защото някой го е намерил и сега прави пари на гърба му в иелевизията. Попринцип не е лошо момче но е лъжец и е мръднал съвсем вече

То и без да да ни казваш се вижда. Никой войник не е толкова голям женчо и смешник. Коя жена може да вземе такъв смешник на сериозно. Участието му тук е контрацептив за всяка жена

Тази година е подборка на особено големи луди. Ама и сценаристите да вземат да се постараят малко повече

Кво ни интересува

Във "Фермата" Мариян преживя катарзис Тая новина като я прочетох, получих и аз катарзис

Вижда се,че момчето има някакви вътрешни терзания. Когато на съвестта ти тежат едни неща....трдно се живее с това. Добре направи,че си тръгна.Май е права Ралица,че Мариан за нищо не става.Аутсайдер....направи си раните нарочно и му шзлезе ррез носа.

Никаква истина няма ,сценарий

Лошите момчета винаги ще са на мода сред нежния пол! Неслучайно най- обичаните филмови герои са мафиоти,побойници и " тегави" типове!Да си добряк към представителките на нежния пол има също толкова смисъл, колкото да вярваш, че има честни политици!

След шоуто на плезещия се идиот, когото БТВ изгони, това шоу на другите двама идиоти Иван и Андрей продължава опростачването на българския народ. Жалко, че България разрешава на чужди телевизии да продължават да деградират народа ни.

Шоу с миризмата на чесън, пръдня, пот, немити крака, гениталии, лайна и сперма, възбужда простаците, които никак не са малко у нас. Диригентите на този пошъл оркестър са олигофрените Иван и Андрей, които правят от пръдня боя и замазват с нея малкото хубаво, което имаме. Няма уважаващи себе си българи, които да си позволяват да гледат всеки ден това просташко шоу.

Вече няма селяни, селяндурите станаха ФЕРМЕРИ и си имат специално всекидневно предаване, където ги забавляват и им промиват малкото останал мозък с помията, забърквана от идиотите Иван и Андрей. България престана да бъде държава, превърна се в една ФЕРМА ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ПРОСТАЦИ, в която арогантните тъпанари стават известни и богати, а скромните трудолюбиви и по интелигентни българи напускат гадната ферма и бягат в чужбина.

Мен кво ме интересува

Измисля си, не е бил от бандата на Джиджи

А ти какво гледаш ако не е тайна?кое точно е просташкото на предаването? Честно казано Биг Брадър е сто пъти по-просташко и още куп такива....

Човек се променя.. ВАЖНОТО е да е към- добро.. Тоя е бил част от банда за кражби, но е СПРЯЛ... Вече не е крадец.. Някой може да е работил като полицай, уж да гледа за спазване на законите., но след време станал - крадец... Тоя е отишъл към по- лошо... Проблемите ЗАПОЧВАТ от турско- негърксата ПРОПАГАНДА и ЛЪЖИ по телевизиите. Телевизия Б-тв са Предатели и турски Шпиони.. Тия трябва да бягат скъм Турция... А после да показват по всички телевизии, оня филм как Осман Ага колил българи и бесил наред, но накрая бягал с РАЗПРАН гъъз към Саудитска Арабия..

Циври като малко момиченце, “женчо”, надушвам сексистка свиня насреща.

Какво лошо момче бе. Тоя лъже на всяка сричка и нема акъл за 5ст. Гаджето му е треторазрядна танцьорка по чалга клубовете