17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ам'чи те без пари, ма. Искам ги.

Вие сериозно ли сте толкова брутални и без капка съвест??? Имате ли представа колко жестоко се отнасят с тези животинки и по какъв жесток начин им биват отнети кожите??? Хората сте безцеремонно жестоки и се имате за недосегаеми. Но от "горе" всичко се вижда и чува и винаги си заплащаш дължимото. Каквото човек сам си направи никой не може да му го направи.

Тия па идиоти верно колко животинчета утрепаха.

Тва е за хора от типа на Арабаджиеви и другите които се хвалят пред останалите богаташи колко са изтънчени а реално е егати кича.

И безспорно се нареждат на 2 ро място по кичария след гурото PP . Най се кефя, като видя миризливив мангал с LV или PP , поне на тях им ходят . :D

Толкова ли са богати хората или парите са се обезценили , но толкова пари да дадеш за домашни чехли !?! Има нещо много цинично в това. И да снобарско, нищо общо с вкус и стил. Представям си Ким дебелия задник или сестрите ѝ с тях. Но те така или иначе за такива като тях са правени

Тези брандове като Луи Витон и Шанел преди са се асоциирали с класа и стил, а в днешно време са по-скоро белег за показност на новобогаташи, чалгари и “инфлуенсъри” - “вижте ме колко пари имам щом мога да си позволя един парцал за 2000 евро”.

Аре на бас, че утре Николетка ще цъфне само по такива пантофки.

Не стаа, нема как да не познаеш!

А китайците пуснали същите за 15,80 паунда. А струват цели 15 паунда, защото са от същите материали като на Вюитон.

Смотан свят! Да си сложи някоя кифла вмирисаните , немити крака в кожата на тези красиви животинчета!

Естествена кожа??? Бойкот!!!

Тия пак закъсняха, на Илиянцито ги има от един месец...

Ахахахахахах, браО бро :)

От датски ковид-норки?