17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас, тоя кроманьонец се плоди. Като вземе налага и детето си барабар с майка му, пак ще имаме новини. Не вярвам на поправи ли се насилници. Щом насилваш мигранти и гаджета, то значи си насилник по нрав и душа. Нема бивши насилници и бивши негри.

Ауу...и на него ли кралица му се роди? Мислех си, че титлата я взе Илиана Раевата внучка

Тоя с танка е известен с участията си по предаваия и с това,че се беше сбил на бензиностанция ,беше се сбил със свой служутел и беше бил първото си гадже това второто му гадже сигурно и него го побива

А да беше я пребил щото му е изневерила ами с право я е знаи.

Да му е живо и здраво. Ама ... да питам само... Е И...'?

манекенката ще има да я "гримира" както правеше и с други жени, но пък тя си го е избрала...

Му беше изневерила

а весела държи ли на бой, или още свиква??

Лятото го видях на живо в Казанлък. Беше насред улицата и имаше някакъв инцидент. Имаше аварирало превозно средство. Заяждаше се с някакъв екип за мобилност или от сорта. Чакаха нещо. Общо взето правеше шоу. Даже някой си правеха селфи с него. Някаква черна G-класа го чакаше. Останах с впечатлението за повярвала си селска мутра. Беше смешен, като цяло...

Браво Момче. Да ти е жива и здрава Хубавицата. Желая на цялото Семейство Любов и Щастие. И още деца да се народят. И "удържай фронта" до края на живота си.

ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМИЧЕНЦЕТО!!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРЕВИ И ВИЕ СЪС ЖЕНА СИ!!!! ПЛОДЕТЕ СЕ!!!! НЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ЗАГИНЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!

Да му е честито !

Такива като тоя, не трябва да се размножават! Тегав селяк!

Единствения без Политическа подкрепа който мисли за бъдещето на България ! Честито му бебче ,да му е живо и здраво и да стане военен Генерал защитник на България ! Наздраве Динко ! Още един истински Българин се роди !

от всичко е най-важно наздравето.

на кого му пука, за този виден представител на българската раса?

Браво Динко ! Да ти е живо и здраво бебчето ! Надявам се да не спреш лова на пришълци ,каквото и да плямпат за теб злите и тъпи езици ! Да живее България ! ГЕРБ унищожители на България и Българите !!!!!

Да ти е живо и здраво и поне още две дечица,ти са истински българин,ама явно посегна на бизнеса им с мигранти и стана неудобен.

Смятайте колко умна е жена му!

Ужас приматите и простаците се размножават. Това животно на снимката трябва да се кастрира.

С какво право пишеш това? Някой друг може да иска да кастрира теб - с какво твоята особа е по-ценна от неговата?

Динковчета да има ,отколкото мангуси.Подсигурил им е хубава къща,а циганите раждат и после държавата се грижи и само се роят без никаква отговорност,та не лай Ваня

Честито Динко! Да ти е живо и здраво и много да те радва!

Да му е живо и здраво хлапето, но тъкмо бяхме забравили за оредния псевдо национален герои и медиите намериха как сезанционно да го извадят от шкафа с нафталин.

Честито! Да е жива и здрава! Вече и заради малката “кралица” да му мислят мигрантите:))

Бил неграмотен, бир престъпник, това онова. Аз пък му свалям шапка, заради такива като него, готови да направят всичко и кажат истината, България е оцеляла. Самолично намали миграцията към държавата ни с действията си и уплаха, който вкара на орките. Браво Динко и поздрави за бебето!

я пак? да заградиш с други мутри група мигранти да спукаш от бой и да ги обереш това е явно "истинския българин" нито е спрял мигранти нито действията му с а достойни

да сте бежанци с деца, да събирате последни пари, да стигнете до бяла държава, в мрак и студ и опасности и морета, и баеганябалкаскио лев да ви спре, завърже със въже и т. н., не полиция, не армия, а някакъв дето се праи на дедо господ... Чист лайнар!!!!

сороса гладен и завързан от динко,и молещ се динко да не го оноди че сорос пари не дава за ебан глупак на захранка

Мне, не съм гладен, тъп и беден като теб. Мразя ви безплатно, измет продажна!

Ей родоотстъпник... мама ви на цялата джендър пасмина и на ислямските нашественици.

си противоречите веее, панелени селени дето бкп ви дотресе в софето, кои са лошите ве манго - джендерите или фашистите???? Щото ми се чини, че са едно и също за вас, нема значение, когато мляха блядове на грил бяха фашисти нз си кви, сега западняците станаха джендъри, е как хем е джендер, хем фашист бе мачо, нали едните са нежни такива, а другите искат да ви изпепелят вас православните славяни???

Аре стига лая, бастун прост. Отдавна излязоха статистики за повечето бежанци - от къде са, колко жени, колко деца... Повече от 3/4 са млади мъже и много малко от всички са от Сирия, а Ирак, Афганистан и тн не са във война, напротив, там е яко демокрация вече. Отделно е здраво спонсорирано - виждал ли си ги на живо? Скъпи телефони, хиляди долари... Бедните бежанци от районите с война си продали бомбардираната къща викаш и си купили айфон и билети за Европата по 10 бона? Може ли да сте толкова наивни...

да останат в Бг (при тебе) бе селю просс, защо ги е спирал тоя бобър на снимката, от немците ли е взимал пари?

А преьставиди ,че има гранични пунктове ,ще влязат легално ,ще им се даде послон и храна,та си има законов ред ,особено хора с деца.А не да плащат и после...

да не тръгнеш по това, мани ти законови глупости, а динко е спазил закона така ли????

От путин ли?

В тази държава ще се лансират и пише за някакви парапитеци?

като тебе така ще е

Тъжно е, че се размножават такива като него. Дано детето му влее малко акъл у главата, че тия работи дето ги говори и прави, не са ОК.

аре у индия бе мангалоид