Магърдич отново в жури с Хилда и Дилов-син

Утвърденото звездно жури Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син отново ще търси таланти.

Обратно в новината

Коментари - Магърдич отново в жури с Хилда и Дилов-син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Ким , злобни комплексари пишат тук! Хора, усмихнете се, животът ви ще стане по хубав, ако сте по-добри.

Не мога да повярвам колко жлъч и злоба се леят тук! Новината е за ново, хубаво и забавно предаване. Харесвам много испанският му вариант. Ще видим българският, но лично на мен България търси талант точно с тези трима водещи ми харесва, значи и това ще ми хареса. :) Усмихнете се, хора. Поне на едно нещо се зарадвайте. :)

Какво жури, какви пет лева?! Без мен и "режисьора" Слабаков жури става ли? Стига с тоя Бозаджиан и Любо Фъфлека(неуспелия политик-файтонджия с "Гергьовден").

Мдааа... Като в късната римска империя - хляб и зрелища. Само дето сме в капитализма и медиите ни дават само ЗРЕЛИЩА. Хляб няма... поне не безплатен. Скоро не бях гледал БГ-ТВ-ШОУ. Снощи попаднах не едни скечове по БТВ-Комеди. Такава простотия и олигофренщина не знам дали има някъде. Простащина от най-долнопробен вид. Обаче всички медии са разпределени между 3-4-5 продуцента и те определят вкуса на зрителя. Единият е именно въпросният Халва-джан!

Паисие, и хляб има, и зрелища. Само дето зрелищата са за простосмъртните, а хлябът е за тв продуцентите и пр. надолу по телевизионната верига.

А бе то се е видяло ,че няма да го гледаме , ама жалко ,че такива като Магърдич си мислят ,че са интересни .Циркаджия! А Хилда така се изложи с тъпото им предаване , ама явно е умряла и тя от глад горката.Кой я слуша и какво прави -НИЩО.

Тримата глупаци ! Смешници с Мъгардич на чело.

Ами това им е работата.На когото му е писнало от тях нека си направи фирма и да си се показва по телевизиите.Успех в свободната реализация!

малко в повече почна да ми идва тоя магърдич да се пробутва навсякъде. Aми то няма шоу или предаване дето да не е замесен тоя човек. избиване на комплески ми се струва.

Много лошо предаване. А журито е катастрофа .

На кой му пука за зрителите... важно е да си ги мериме... предаванията... нищо че в крайна сметка всичко е еднородна боза...

Предаването е доста тъпо ! А пък за тези стари муцуни като съдии да не говорим.Противно предаване . Няма да го гледам естествено , но защо само заемат ефирно време .

ТОЗИ ПЪТ ДАНО ДА НЕ БЪДЕ ПЕВИЦА.ПЕЕНЕТО Е В ДРУГ ФОРМАТ.

О,Боже защо не се направи референдум за и против тези тъъъъъъъъъпи шоута.Кой ли гледа тези простотии.Само да се дават пари на наши хора,иначе талантите отиват на Мачу Пикчу у ц....а

Тъкмо бяха започнали да ни липсват за около месец, откогато не са се появявали. Някои от тях само в художествената гимнастика и бизнеса с Джи Ес Ем- апарати втора ръка не са навлезли.

добре,че са ги има такива предавания и водещи,че да си отпочина от гледането на телевизия.

въртим се в порочния кръг на едни и същи физиономии- това не са телевизии, а паноптикуми на ужасии и тъпня.

оооо нееее пак ли те.дано хилда има по малко фаворити,че на всеки 2 ри това казваше,магардич и тои странен,наи оригинален е дилов.другите 2ма да си ходят :)))

Ох,направо съжелявам журито,които ще се нагърбят с тежката задача,да определят кой най-сполучливо ще влезе в кожата на звездите!Значи предпочитам да копая нивата,отколкота такава непосилна работа,да съм жури!

Абе гладни няма да останат тези пенкилери!