17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стар боклук като се запали...

Има пари, поддържа се жената. Но все пак е над 60 и гравитацията си казва тежката дума, пък ако ще и ежедневно да е под скалпа или с инжекция забита в части на тялото ѝ, годините не се връщат назад…. И вместо да остарява достойно и достолепно…….

Неприлино е примерно да се краде, но какво неприлично има в снимка на човек, както майка го е родила, да се чудиш на извратената логика на всякакви извратеняци, пък били те и служители на макгигия инстаграм.

Ма те нейните снимки не са както майка й я е родила..Тия мрежи, латекси, обувки Лоботен.са придобити поне 15 години по-късно...Гледам и някои от позите , които заема на снимките ..е нема начин да се е родила в такава позиция, дори и чрез секцио...

Ммм да, не е у ред

Аууу...каква важна новина!

Пак прегледах снимките, възможно е да са сегашни, обаче съществото на тях няма нищо общо в лице поне с онова което се върти из мрежата. Или е играл някакъв зверски фотошоп и всичко е променено до неузнаваемост, или направо са монтирали друго лице.

няма лошо, само дето е малко дъртичка...

Както някой беше казал преди години: "Единственото нещо, което Мадона може да направи като девица (like a virgin) е да роди в обора"! :)

Мадж, ми те не са те разпознали на тези снимки, че си ти, няма да се сърдиш и следващия път, използвай по-малко вталяващи и подмладяващи филтри, за да те разпознават хората, че правиш изкуство, а не че поствош голи снимки на някоя източноевропейска Хоу

Една жена не бива да се срамува от своето тяло

Тогава,някой трябва да й го каже=да спре да се срамува и да се показва каквато е наистина .

Права е жената. Чудо голямо дали е филтър, пластични операции, изглежда по- добре от мен, а аз съм по- млада. Работила е и за кариерата си, и за физическата си фирма. Пожелавам й много млади гаджета, да се радва на живота и да не обръща внимания на простотии !

То тя е простотията в случая...

Много и се радвам на Мадона, защото не се обезкосмява !!! Зажаднял съм за натурална/био жена, че тези голи охлюви ми идват в повече

Ти май за джендър си мислиш нещо по скоро.

Тя да благодари,че не са качили истинските й, не тежко обработени снимки,че да лъсне страшната действителност и ужасяваща гледка,че тогава би било силно окаяно.Нон стоп навира фалшивия си образ на изрисувани снимки,а колчем я хване някоя камера извън контрола й, реалната картинка е пълен потрес и нищо общо с "рисунките",които пробутва за снимки.

тия снимки ще да са от преди 30-40 години.

Кой не е виждал зърната на Мадона?

На Мадона всичко сме й виждали. Има в Гугъл снимки на млади години, пък и от кингата Sex. Няма нищо скрито-покрито. Ама щом така е успяла - какво пък. Целта оправдава средствата.

А-а-а-ааааааа мазна дърта мастия.... чак ми се догади!

Чак пък на порно...