Мадона получи награда от Съюза на гейовете и лесбийките

Певицата прие с емоционална реч приза "Защитник на промените"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лордо: а те така, баш си е на место таа награда! Па и връви с по пет леа парчето. Да иляди и да стигне нашто Лиле на лазарници и песньовки, па тогаа па че гоориме.

А Молитватаб (Цвък) само от тях не бе получавал награда !? Язък!

ПЕВИЦАТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА , МИЛИОНИ КОПИЯ АЛБУМИ И СИНГЛИ , 1 ВА В БИЛБОРД, СТОТИЦИ МИЛИОНИ ПРОДАДЕНИ КОНЦЕРТИ , САМО В БЪЛГАРИЯ 4,8 МЛН ДОЛАРА, СЕКС ИКОНА, БИЗНЕС ЖЕНА , МАЙКА НА 6 ДЕЦА , СТОТИЦИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КАУЗИ ... ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ТУК ЩЕ СЕ ПОХВАЛИ ПОНЕ С 1 ОТ ИЗБРОЕНИТЕ

Господ вижда и отсъжда.

Калинчо Каменов, мамино гейче златно, прочети внимателно "новината" и си оправи заглавието, че голяма простотия си написал.

Хомосексуализмът бил нещо естествено казвате, а? Педалите били нормални? Не вървяли срещу природата. Тогава не разбирам, защо тия, дето твърдят, че са Наполеон, Папата или Айнщайн ги прибират за лечение? В същото време, ако някой дегенерат се облече като жена, започне да се кълчи, кърши ръце и квичи, тутакси се подема борба за правата му. Той си е същата откачалка като Наполеон. Не разбирам.

Бре, колко много " обратни " Деца , деца правите ли ?? Ще се съсипят държави заради Вас ??? Не занимавайте хората с извратеността си ! Съберете се някъде, където никой не Ви знае и познава, пък се отдавайте / колкото си искате /!

На теб това ли ти е проблема? Я да си направим една равносметка-колко изоставени деца има във България, изоставени и захвърлени от хетеро? Я да видим-домашно насилие над жени, и деца, побой над по-слабите, сексуални посегателства, изнасилвания, тормоз, итн итн итн, в който по голямата бройка е точно мъже... Ти да не мислиш че създаването на деца е НАЙ голямата цел в живота? Да не сме 12ти век бе момко? Че то и гейовете може да имат деца, и определен процент имат... Ти ако си Българин, пич, щеше да си малко по над тези неща... ама нали гейовете са виновни за всичко... колко е лесно да ги обвиняваме за всичко, нали?

В домовете има деца на хетеро двойки, защото гей двойките не могат да се размножат. Естествено, че хетеро убийците са повече от хомо убийците, защото гейовете и лесбийките са само 3-4-5% от населението. Впрочем съвсем наскоро бивш затворник уби свой любовник в провинцията. Две американски лесбийки се самоубиха, като преди това убиха осиновените си деца. Като цяло такива новини рядко се отразяват, защото масмедиите работят в полза на т.нар. ЛГБТИ общност. Точно хора като теб са причината да не искам да имам нищо общо с тази общност, независимо, че съм обратен.

Нещо не вярвам на поста ти, дето гом пишеш че си "обратен".. но ако е истина, жалко за себе-омразата, със която живееш... Кой ти е казал че гейовете не се множат? Знаеш ли колко много гейове има деца, или намират сурогатни майки да носят плода? Тук не говорим за убийства. Те нямат ориентация, нито имат връзка със кой какъв е. Темата тук е, за правата на гейовете, понеже анти-гей персоните ни изкарват най долната паплач, и показвам статистиката относно насилие, изнасилвания, тормоз, итн, от който най голямата част са хетеро. И понеже сме малцинство, сме и под натиск. Тук идват вече борбите за права, защото всеки един гей е бил жертва на побой, или сексуално посегателство. от ХЕТЕРО. Никой не говори за нестандартен секс, нито за извращения, дето ни ги преписват. Нито търсим внимание, нито фокус. А това че не искаш да си част от гей обществото, си е твой проблем, не мой. Не че е голяма загуба. Такива като теб ги има много и са незначителни.

ни занимават толкова МНОГО с гейовете??? Каква е причината? Чета тук статия за ужасите на Боко Харам в Африка...Този кошмар там продължава вече с години....Уведомяват ни веднъж годишно...и толкоз....Някакви протести, акции, комитети за защита на изтезаваните момичета и жени там...НПО-та......НИЩО! Там биват тормозени хора, унищожавани животи...Никакъв ОТКЛИК! Мадона се застъпила за гейовете....които обаче си били щастливи, разкрепостени, свободни....танцували от щастие...Жертвите на Боко Харам да мрат....те не ни интересуват...Да защитим ЩАСТЛИВИТЕ и СВОБОДНИ ГЕЙОВЕ!

Ама чакай малко, пак ли гейовете сме виновни за нещастията по света? Търси вината във медиите, че ние да сме се втурнали да пишат за нас? Мадона да подкрепя който си иска, това нас по какъв начин ни засяга? Оплакванията ги отправи към Дира и медийте, който дават гласност на тези неща.

и това е от САЩ, които допуснаха Майкъл Джексън да бъде охрачен? Явно трябва да си наистина извратен, за да не те закачат... а Майкъл не е бил...

Айде Българските простаци и селчовци почнаха да рипат... грейовете това, гейовете онова... толкова ли ви плашим, със факта че сме различни? Вие си биете жените, унижавате ги, над половината от вас проявяват агресия спрямо тях, и спрямо различните. Имате комплекси, несигурност, избивате си ги върху по слабите от вас, иначе се усирате, ако някой ви хване за гушата... или ви е страх че гейовете ще ви третираме така, както вие третирате жените? ... я малко по цивилизовано разсъждавайте. Има за всеки място под слънцето и вие сте НИКОЙ да решавате кой как да живее и какво да прави със живота си. Държите се като някакви Богове, да решавате съдбите на другите, само защото сте "хетеро" ли? Че кой ви е казал че сте повече от другите групи, или малцинства? Я къш на село, ако не ви изнасят условията и правата във цивилизованият свят... Ще ми казват някакви си селчовци, със комплекси, кое е правилно и кое не, и как да живея живота си.. я у лево

?? кого плашиш, бе, болно момченце или там каквото си? без изричната медийна вълна, тук никога не е имало проблем с обратните. ама с 'гейовете' и 'прайдовете' има. те - вие - сте тук за да създавате проблеми. Противоречия в иначе безкрайно толернатната България.

Господин Парцал... пардон Парцалев, а ти кой си да слагаш епитети дали съм болен или здрав? Имаш необходимата квалификация ли, да ме диагностицираш, или да определяш как да живея и дали създаваме проблеми? Че ти кой си да определяш кое какво е? Проблемите са във твоята глава... никой на никого не пречи, нито ти ядем от паницата, нито ти бъркаме във джоба. Коментара който си написал, показва кой е болният, и как сам си избиваш комплексите. Повече мъж ли се почувства? По значим? Или? Внимавай какви думи използваш, думите са сила... никога не знаеш ТВОЕТО дете или близък, по кой път ще тръгне... няма гаранция, и тогава същата песен ли ще запееш?

По-добре не бих могъл да се изразя. Евала! :))

ЗАЩО ни занимавате със себе си? Кой в България ви пречи да си живеете както искате? Вярно е,че откакто въведохте гнусните си гейпаради, настроихте обществото срещу себе си...Не разбирам КАКВО ИСКАТЕ...Непременно да ви обърнем внимание САМО ЗАЩОТО ПРАКТИКУВАТЕ НЕСТАНДАРТЕН СЕКС? И да ни го натрапвате всяка година като се гърчите неприлично по улиците...пред децата, пред възрастните хора, пред всички...

Ама виж, ТИ сексуализираш парада, и говориш за секс. Явно не си запознат със правата, щом според теб всичко се обръща на секс. Вие сексуализирате една ориентация, и после сами си създавате някакви сценарии във главите и откачате... Ами че кой те кара да си водиш детето на парад? София бол улици, и пространство, Гей парадът осведомява маршрута си... не ти изнася, не си водиш детето... де да ви беше гей парадът проблема... Интересно пак двойните стандарти тук... при толкова много кич, чалга, мутренски идеали, насилие, психологически тормоз, изложени пред децата, които стават свидетели на толкова много травмиращи отношения между родители, един гей парад ли ви е проблема? Или замаскирвате всичко това под слоган "Мразим гейовете, те са виновни за всичко"...

Що си мислиш, че не си от простите селчовци? Я си лекувай нервите!

прават реклама на еврейката преди израел?

Крайно време е вече да се случи тази промяна и хората да приемат факта, че не всички са еднакви и да почнат да мислят по различен начин. Респект към Мадона, уникален човек!

крайно време е болните хора, които се мислят за различни да ходят да се лекуват

Няма какво да лекуваме, всичко си ни е наред. Че сме хубави знам, ама то е естествено :))

Да се лекуваме от какво? Като вас работим, плащаме си данъците на държава, която така или иначе куца откъм образование, и права, имаме семейства, партньори, квалификация, кариера... Нещо ви плашим, тези изблици на гняв към нас, несигурност, комплекси говорят много за това какви хора сте. От какво ви е страх, да не ви натаковаме ли? Живейте си живота, и ни оставете да си живеем нашият.. защо толкова ви пука с кой си лягаме, чак ни определяте какви сме, и еди си какво?

Източноправославен атеист съм,сигурно 10 пъти го рекох;)

Тая сатанистка нищо добро не прави и всячески поддържа скаандалния си образ. Гнусна ми е откакто я видях да тъпче кръст на сцената, полугола и вулгарна.

Това е историята на дърта чанта, която се снима на фона на негърчета и бори правата на еди какво си. Да беше преборила за правата на мирните граждани да не бъдат бомбандирани от нейното правителство. Ние негри не сме държали в плен, нито сме ги екслоатирали. Да плащат репарации тези развити държави, които са го сторили.

И емоцията е била истинска, а речта животинска.