По-възрастните бащи по-често предават увредена ДНК

Възрастта на бащата при зачеването на детето, а не на майката, е по-големият рисков фактор за предаването на генни мутации и може да обясни увеличените случаи на аутизъм, съобщи Ройтерс, позовавайки се на исландски учени.

Обратно в новината

Коментари - По-възрастните бащи по-често предават увредена ДНК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо това изследване не е убедително. Хората отдавна са забелязали че старите майки не раждат нормално. Няма нужда от специални специалисти да го доказват. Ама хората са забелязали, че децата на стари мъже са по-интелигентни. Имаше и мнение че хомосексуланите се раждат от стари майки и бащи. Нещо това изследване ми се струва невярно.

Напълно логично - на жената яйцеклетките й са заложени по рождение и не се налага да ги произвежда, просто зреят. Докато при мъжете е друго.

Като прибавим и естетическата форма, че изглеждат като дядовци на децата си, какво излиза: Застаряваща мома, не пожелана от момък си взима старик и се превръща в негова "принцеса"! Тя се прави на влюбена, той на мъж! Как можеш да си го причиниш? А и това за дечицата си звучи страшничко....

Може би това е причината, децата на нашето съвремие да са толкова трудни - сега хората стават родители в доста по-късна възраст, а това е за сметка на здравето на бъдещото поколение.

Какъв е изводът - жени, намерете си млад любовник!