17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка ръка, с която се здрависвате, е пипала мъжки полов орган! Ами сега?!

Mдааа, много добра идея, изкарваш я с джета на 3 км в морето и или сваляш гащите или си оставаме тука, няма не искам няма недей.

На теория - да. На практика - изкарваш я на 3 км навътре и започва разправията кой колко ще кара. Особено ако има вълни за скачане, кой ще ти мисли за глупости. Това даже съм го играл нееднократно - покажа как да си разменят местата без да се обърнат или изпопадат, разберем се след 20 минути да се върнат, щото и ние искаме и дотам. Които са се докопали, отцепват навътре и се връщат идиотски ухилени след час като писне сигналът за бензина. Някой ще се занимава с банални неща, когато може да се гони с делфините и да лети по 10 метра между вълните. Дето се вика - sex is overrated.

Хапнах един скромен обяд (на диета съм) , запалих цигара и се замислих за сериозните житейски проблеми на човечеството..а именно си зададох въпроса "Кое е най странното място на което Марго Роби е правила секс" и тази статия/новина от Дира любозно ме информира по този важен въпрос. Благодаря.

Нафърфорвам я кат' такова раз'ираш'и...

Ми тогава ше си ги ражда момата ... ;(

Е па да го е качила в некой порно хъб, иначе все тая.

Да кеже кой я е порил! Надали е сегашния и мъж :)

Много важна новина дирци ни поднасяте ! Засрамете се от тази плява, която пишете !

Ба, важно си е, даже е най-важно! За дирнишките интелектуалци. Написах културно мнение по повод на това, как предназначението на секса е преди всичко репродукция, че злоупотребата с него, води до съзадаване на своего рода наркотична зависимост и затова го използват масово с рекламна цел. И ме изтриха. И сега пак ще ме изтрият!

stankow

Пак секс. А деца - ще видим. Страшен пример дава ! То голямата работа, секс на джет !

Нали! Кой не е правил секс на джет! Виж, да беше казала през зимата, това вече щеше да е интересно.

Е, и аз да се намеся от опит - принципно става, но е измъчена работа. Да кажем, че слънцето не пече зверски, както често се случва, вълните не са такива, че да трябва джетът да се движи, за да държи перперндикулярно на тях, остава проблемът със жилетките и другата екипировка. Моите жилетки са противоударни, т.е. големи, против слънцето съм с бая неопренов клин и т.н. Сега, ако има идиоти да си свалят жилетките, кой изобщо ги е пуснал на джет такива... Накратко - става за веднъж колкото да се види, че не става.

Не знам за сеkс на джет, ама това "бира под душа" май е по-добрата идея :)

В ушите?

"Австралийската актриса и звезда от "Имало едно време в Холивуд" разкри най-странното място, на което е правила ски." Ама тя и ски ли прави? Сега рабрах лафа: "да ти намажа ските..."